Reklama

Reklama

Rhoda

(seriál)
USA, (1974–1978), 45 h 50 min (Minutáž: 25–50 min)

Hrají:

Valerie Harper, Julie Kavner, Lorenzo Music, David Groh, Ron Silver, Kenneth McMillan, Harold Gould, Terry Kiser, Robert Alda, Linda Lavin, John Ritter (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(109)

Obsahy(1)

Rodinný seriál, který sleduje Rhodu Morgenstern (Valerie Harper), jenž přicestuje ze svého domova v Minneapolis do New Yorku, kde se narodila a vyrostla a se seznámí se zde s Joem Gerardem (David Groh), pohledným rozvedeným podnikatelem, který vlastní bourací firmu a má desetiletého syna Donnyho (Shane Sinutko). (sator)

Recenze (3)

danecek24

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - cena (2) - 32. ročník (za rok) 1974 - *Nejlepší seriál (komedie / muzikál), *Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Valerie Harper + nominace (8) - 32. ročník - Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Julie Kavner, 33. ročník 1975 - Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Valerie Harper, Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Julie Kavner, Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Nancy Walker, 34. ročník 1976 - Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Julie Kavner, Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Anne Meara, 36. ročník 1978 - Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Julie Kavner, Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Nancy Walker ()

sator

všechny recenze uživatele

Rodinný seriál který sleduje Rhodu Morgenstern (Valerie Harper) která přicestuje ze svého domova v Minneapolis do New Yorku, kde se narodila a vyrostla a se seznámí se zde s Joem Gerardem (David Groh), pohledným rozvedeným podnikatelem, který vlastní bourací firmu a má desetiletého syna Donnyho. ()

Reklama

Reklama