Reklama

Reklama

The Utah Cabin Murders

Trailer

VOD (1)

Dva maskovaní vetřelci vtrhnou do odlehlé chaty, kde jedna rodina tráví poklidnou dovolenou, a rychle začne jít do tuhého. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

zacatek jsem preskocila, protoze tam porad kecali, bla bla lary fary, ale kdyz tam prisli ti zaporaci, tak me to docela zacalo bavit. — libila se mi girlboss dcera, potom nejaky vrazdy, hlavni herec krutejsiho zaporaka a konec. nelibil se mi POMALY pristup vrahounu, treba proc neodesli z ty chatky, kdyz uz meli vsechno, co chteli?? — 𝐜𝐡𝐲𝐛𝐲, 𝐤𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐮𝐝𝐞𝐥𝐚𝐥𝐢 𝐧𝐚𝐬𝐢 𝐋𝐨𝐔𝐏𝐞𝐙𝐧𝐢𝐂𝐢: 𝟏. typek nechal na zemi nuz s jeho DNA; 𝟐. chteji kreditky, ale kvuli nim je muze policie snadno vystopovat; 𝟑. nezbavili se dalsiho svedka, ktery je muze nahlasit na policii… :) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Z dielne Netflixu by som čakal oveľa zaujímavejšiu Home Invasion, ale hlavne svižnejšiu. Keď sa jedna o skutočný príbeh je samozrejmé, že asi pán režiséra chcel ísť tou najvernejšou linkou, ale niekedy je lepšie sa trocha oddať fantázii, a nie mať vo filme toľko hluchých miest. A to je aj najväčšou chybou filmu, že sa tu strašne dlho vedú trápne dialógy. Postavy a je jedno či zločinci, policajti alebo obete sú nevýrazné, fádne a mdlé. Vôbec s nikým sa tu nedá vytvoriť nejaký vzťah, vykreslenie charakterov tu nie je žiadne a práve pri takýchto druhoch filmov je to najdôležitejšie , a v tomto filme to chýbalo. Vidieť, že je to celé také lacné, bez iskry, ale na to, že to natočil režisér, ktorý tu má skoro všetky filmy v čiernych číslach je to celkom pozerateľné, len je smutné, že už žiadny iný film nenatočí. Videl som aj oveľa horšie Home Invasion a tak môžem smelo dať aspoň slabú 3*. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tak Andrew Jones natočil aj horšie filmy, misky váh na stranu 2* nakoniec priklonilo aj hodnotenie topfanúšika databázy. Áno, záporaci boli v pohode ale tie dialógy v úvode. Bububu cirkev, ktorá zbiera na nové parkovisko 40k šejkodolárov a nezabudlo sa ani na zneužívanie detí, tentokrát výnimočne učiteľom. Ten úvod bol vyslovene trápny a ľahko to divák mohol vzdať, ale potomsa to už dalo vydržať. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britský snímek „The Utah Cabin Murders“ je za mě důkazem toho že je jedno, co bude Andrew Jones natáčet, je jedno, jestli to bude smyšlené, nebo to bude mít nějaký skutečný základ událostí, které se staly, on se totiž vždycky postará o to, aby se to posralo, aby to bylo k ničemu, aby to divákovi nic nepřineslo. V tomhle případě už mi to opravdu přišlo i jako plýtvání časem všech lidí, co se na filmu podíleli. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

2 chlápci utečou z vězení po cestě přepadnou jakousi ženskou ukradnou jí auto a přepadnou jakousi rodinu v chatě. Zabijou babku, otce a  matku a dvě dcery vezmou jako rukojmí pak je chytnou. Ten co střílel dostal trest smrti stále na rozsudek čeká a ten druhý doživotí (ačkoliv to zde není řečeno a imdb píše, že ho neodsoudily vůbec, ale budu více věřit světovým zprávám). Jinak k filmu průměrné home invasion. Imdb má 29 procent ze 100 což si myslím odpovídá jsou horší filmy.  40 procent ()

Reklama

Reklama