Reklama

Reklama

Řekni mi, kdo vlastně jsem

všechny plakáty
Trailer
Dokumentární / Drama / Mysteriózní
Velká Británie, 2019, 85 min

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomto dokumentu se Alex spoléhá na to, že mu jeho dvojče Marcus poví o minulosti, o kterou kvůli ztrátě paměti přišel. Jenže Marcus skrývá temné rodinné tajemství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to tragická, ale podmanivá podívaná. Je to smutné, pochmurné, hrůzu nahánějící a bezútěšné. Film je koncipován jako napínavé tajemství. Sem tam klení. Představte si, že se vzbudíte a nevíte kdo jste, kam míříte, nebo nepoznáváte tváře před vámi. Co když přijdete na věci o kterých vám říkali že je to lež? ()

nikhaj 

všechny recenze uživatele

no nic moc, cakal som ze to bude podmanivejsie ale herecke vykony dvojicok ma nevedeli vtiahnut naplno do deja skor ma zneho vykopavali a uz som nedokazal znova verit comu o co tu ide...mozno sa to aj stalo nieco podobne ale toto bolo zahrane ale nie presvedcivo ()

Reklama

Valentynka 

všechny recenze uživatele

Velmi citlivé téma, jemně a procítěně natočeno, je zde vidět velké pouto mezi sourozenci, příkladný a ohleduplný vztah, které spojuje temná minulost a vi o ni díky nehodě a ztrátě paměti jen jeden z bratrů až do dospělosti, než zrůdnost, kterou dělala jejich matka vyplave na povrch a jeden z bratrů vše později před zraky diváků do detailu řekne. Krásný dokument ! ()

Jadro odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro hodina a pol absolútneho výplachu mozgu, nekonečné rozprávanie zakončené zneužívaním matkou???? WTF??? Takýchto, lepšie povedané - omnoho horších prípadov je milión, prečo tomuto venovali toľko času??? Maximálne to mohlo trvať 15 minút... 0,1% ()

Seb_Corvus 

všechny recenze uživatele

Asi najväčší kontrast, čo som kedy videl v rámci 4-člennej domácnosti. Zvláštne ako vám jeden človek dokáže pokaziť celý život a druhý naopak, vám vytvorí život úplne nový, len aby vás nezranil. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama