Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vyzbrojen trapnými dotazy a nulovou sebereflexí se Zach Galifianakis ve svojí show s minimálním rozpočtem vydá najít slavné lidí, se kterými by mohl natočit rozhovor. (Netflix)

Recenze (41)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Pořad "Between Two Ferns" patří k mým nejoblíbenějším pořadům. To, jak Zach Galifianakis pokaždé neuvěřitelně naloží různým celebritám se zkrátka neomrzí. Naprosto tedy nechápu, jak někoho vůbec napadlo, že tato látka, jejíž největší síla tkví v krátké stopáží snese přetavení do filmové podoby. Jistě, i zde je různá plejáda celebrit a některé gagy dopadnou na úrodnou půdu Vaší bránice, nicméně je to celé vyplněno nezajímavým příběhem, který po většinu času útrpně nudí. Tohle se moc nepovedlo, bohužel. (Netflix) „You have twelve million Instagram followers. How long did it take for you to apologize to each one of them for Bumblebee?“ ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Ne že bych se nudil, plejáda hvězd a Zachovo cvičení v trapnosti mě vždycky potěší, jenom ani já moc nechápu, proč tohle nebyla radši další řada samotných interview v dosavadním formátu, anebo prostě třeba 40-minutový speciál... Jako film působí narychlo spíchlý a absurdní, což je možná ten point. Celý je to tak jako tak vtip. (x) ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tohle je trapné - jak někoho vůbec napadlo, že je to dobrý nápad na film? Může to být vtipné jako skeč, pět minut za dva týdny. Být s tím 80 minut je neúnosné. Jak kvůli nenosnosti námětu, tak i proto, že člověk začne víc uvažovat o tom, jak nepříjemné je sledovat populární celebritu předstírat, že je neúspěšná a vysmívaná. Působí to nakonec jen zle vůči všem, co nemají podobné štěstí jako Galifianakis, zvlášť když veškerý "sebereflektivní" humor je mířený proti těm aspektům jeho osobnosti, které jsou fiktivní. Všichni přece víme, že ve skutečnosti o žádného losera nejde - jde o bohatého, úspěšného muže, který má dost moci k tomu získat na tuhle pitomost ty největší světové celebrity. Takže to působí nakonec docela arogantně a veskrze falešně. A jinak se o tom uvažovat nedá, protože "děj" tohohle filmu se ani nesnaží být koherentní a tvořit nějaký uvěřitelný příběh. Je to opravdu veskrze zoufalý produkt nefunkčnosti a nerozmyslu. PS: Jedno z kouzel show bylo, že se některé naivnější diváky bavilo dohadovat o tom, nakolik to je nahrané - to u filmu nejde jednak z principu toho, jak jsou scénky zasazovány do "příběhu", a nakonec i tím, že jsou u titulků puštěné bloopers, které ukazují, jak to byla pro všechny přítomné sranda. Jakákoliv iluze transgrese je pryč. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Galifianakisa mám rád, jeho humor mi sedí a prítomnosť množstva slávnych ľudí ma veľmi potešila. Dejová stránka filmu však bola čistokrvná nuda bez akéhokoľvek zmyslu. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Between Two Ferns: The Movie" si skutočne zobral pod jeden film veľké množstvo celebrít vo veľmi zvláštnom Road trip filme so Zachom Galifianakisom a jeho dvoma kvetináčmi s kapradinami. Poviem to celkom otvorene. Najlepšie časti filmu sa odohrajú po filme. Keď uvidíme nepodarené zábery ako sa herci sami na tom smejú. To ma vždy vie pobaviť. No nakoľko to nesúvisí s filmom ako takým nijako, tak to nemôžem do celkového hodnotenia započítať. Film ako taký má niekoľko lepších fórov, no celkovo by som povedal, že funguje z nich asi tak štvrtina. A najsmutnejšie je, že väčšina z nich nejde skrz Galifianikisa. Skôr skrz jeho kolegovcov. Najmä Willa Ferrella a Lauren Lapkus. Ak dokážu robiť lepšiu komédiu než hlavný aktér, ktorý nás má v tomto filme rozosmievať, tak to je trošku smutné. Čo sa jeho týka, najvtipnejšie je asi, keď schytá revanš od Johna Legenda. Nebudem hovoriť čo sa stane, no to ma pobavilo. Lenže hlavne z toho titulu, že Zach nie je veľmi sympatický v tomto filme. Ak hrá sám seba, tak to nie je zrovna človek, s ktorým by som sa chcel stretnúť. Myslím si, že za pár dobrých fórov a časti kde som sa zasmial dokážem povedať, že som rád, že som film videl aspoň raz. Ale nemyslím si, že ho môžem odporúčať a určite by som sa k nemu nevrátil. To veľké množstvo hviezd mu podľa mňa moc nepomohlo. "Update 21.2.2020" Po tom, čo som na internete našiel niekoľko epizód zo šou, podľa ktorej tento film vznikol už som mal jasnejšiu predstavu čo sa vlastne dialo a o aký humor malo ísť. Super. Lenže to celé podtrháva prečo tento film reálne nefunguje. Keď si totiž pozriete tie krátke skeče a "Interview" v jeho šou, tak je vám jasné, že to nikto neberie seriózne. Z toho ako sa scénky vyvíjajú, je vám to ako divákom jasné. A nakoľko vidíme, že to nemáme brať vážne, ale obaja to v tom interview berú vážne, z toho vzniká ten humor. Problém filmu je, že to pôsobí ako keby sme to skutočne mali brať vážne. A to nie je spôsob, akým chcete tento film robiť. Lebo ak máme z toho celého mať seriózny dojem, tak ten humor proste nefunguje a vďaka tomu Zach Galifianakis pôsobí divne. Čiže realita, mali z toho urobiť uvoľnenú komédiu. A nemali to brať tak vysoko seriózne. Potom z toho mohlo niečo byť. Takto nie. Hodnotenie: C ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Samotné rozhovory s celebritami jsou vesměs vtipné a v rámci kanálu Funny and Die by jako jednotlivá krátká videa fungovaly skvěle. Spojit je hodinovou vatou do jakéhosi filmu však nebyl úplně šťastný nápad, protože už po půlhodině začně být Galifianakis spíše otravný, protože opět hraje Galifianakise, který se mi v této komediálně-trapné poloze už začíná pomalu přejídat. ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

V mnoha ohledech podobny film, jako Gervaisův Life on the road. Ten byl taky pomerne slabý, ale aspoň to mělo veselé písničky. Koho napadlo, že vtipné interview proloží nudným balastem? Zřejmě klikůchtivého Ferrela. ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Ze Zachovy specifické talk show jsem pár dílů viděl, takže jsem věděl, do jaké šílenosti asi půjdu. Dokumentární zpracování na způsob Borata tomu samozřejmě sedne, ale i tak se ze zápletky dalo vyždímat více, případně mohl být snímek i kratší. Je docela škoda, že tvůrci skončili příběh "happy endem", kdy Zach odjede se svými přáteli, radši bych, kdyby zůstal jako moderátor v televizi, ale to bych od Amíků chtěl asi moc. Párkrát jsem se zasmál, ale nejlepší byly stejně titulky, což je docela škoda. 60% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

dovedu si představit,že Galifianakisova trapnost může skvěle fungovat na ploše samotných krátkých interview,ale v rámci 80 minut nefunguje skoro vůbec.Sice tu občas je vtípek hodný pousmání,ale jinak byl celkem problém tu skoro hodinu a půl vydržet...40% ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na tom jsou závěrečné titulky. Dost smutné, že kvůli tomu musí člověk doslova protrpět 80 minut ()

andalin 

všechny recenze uživatele

Zachovu show mám ráda, ale tohle je prostě blbost. Show funguje, protože každej díl má krátkou stopáž... Jsem překvapená, že jsem se vůbec dokopala k tomu to dokoukat. Netflix už fakt neví, kam se vrtnout. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Between Two Ferns bývala skvělá youtubová záležitosat a fungovala jako skvělá 5ti minutová jednohubka s každým dílem, ale ve formátu filmu to prostě nefunguje. Hosté a jejich vtipy a urážky nejsou vůbec špatné, ale ta "příběhová" linka spojující rozhovory do sebe do něčeho, co se asi dá nazývat filmem, je naprosto ubohá. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Tohle lze brát jako film ale jako vážně těžko. Sice jakous takous dějovou kostru to má, tedy minimální, ale má, nicméně celé jeto tak vyšinutý, že vlastně doposud ani nevím, jaký k tomu mám zaujmout postoj. Upřímně jsem tedy ani nevěděl, že tento film vychází ze série skutečných, existujících pořadů, a celý tento projekt tak vznikl nejspíš právě především jen pro jeho fanoušky, každopádně ty samostatné díly musí být asi taky pěkná divočina, a jsem si jistý, že i u nich bych se rozhodoval, jestli je to vážně skvělá a zábavná show, nebo ultra trapná, umělá šaškárna. Nicméně, překvapilo mě, kolik zvučných jmen se tu prostřídalo, podstatné ale je, že nikdo z nich tady nedostal téměř žádný prostor jakkoliv se projevit, či zaujmout, veškerou pozornost zde na sebe strhával pouze Zach a o něm si všeobecně myslím to, že není zábavný komik, jeho úmyslně trapné vystupování mě nebaví a zde se takto projevuje dvojnásob, takže už jen z tohoto pohledu jsem se spíš šklebil, než abych se upřímně smál. Jeto zkrátka taková taškařice, ale i přesto, že se tu jak tvůrci, tak sám Galifianais s ničím a nikým příliš neserou, a jde o dost nekorektní podívanou, což by mi jinak vyhovovalo, tak můj výsledný dojem by se dal shrnout jako rozpačitý úlet, kterému ovšem chybí to nejpodstatnější, opravdu fungující vtipnost. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Není to dobré, ale dá se to čekat. Film na motivy Mezi dvěma kapradinami byl od počátku strašný nápad a to říkám jako fanda původního pořadu. Do tohodle námětu prostě nesedí příběh, to je jak udělat film o Eric André Show. Jak očekávané příběh, je fakt standardní a vtipy mimo "show" jsou strašný. Trošku jsem byl překvapený, jak pojali postavu Zacha Galifianakise. Z původního pořadu by člověk řekl, že je to prostě urážlivý blbec, co si nevidí do pusy, ale zde je braný jako starý naiva. Část s Farrellem a zapojením Funny or Die je prostě trapná. Takže scény s show jsou fajn, ale zbytek je fakt nic moc. ()

Sygi 

všechny recenze uživatele

Upřímně nevím, co jsem měl od filmu založeném na fiktivní talk show očekávat, ale bylo to spíše zklamání... kromě rozhovorů to dvakrát vtipné nebylo, Zach byl prostě stejný jako v talk show a finále bylo takové nemastné, neslané a klišoidní. 2,5* ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Between Two Ferns jako talkshow je fajn a člověk se pobaví. Film je slepenec talkshow, která jsou propojena příběhem o tom, jak moderátor musí udělat několik rozhovorů a objet část USA a přitom o něm dělají studentský film. Příběhová linka moc nefunguje a spíše to nudí, což je docela škoda. 50% ()

Henry007 

všechny recenze uživatele

Nedokážu si vysvětlit, proč tento film vznikl. Kdyby autoři měli v hlavě nosnou příběhovou kostru, na kterou by nasadili řadu skečů/interview, tak by to na ploše 80 minut mohlo fungovat. Jenže tvůrci spíše měli spoustu nápadů na rozhovory a ty poté vsadili do road-movie mockument šablony, která nemá co nabídnout. Ze začátku mi to připomínalo The Office (neschopný šéf a představování jeho podřízených), jakmile se ale vydali na cestu, tak silné prvky mockumentu zmizely. Následný slaboučký příběh cesty do L.A. měl sérii nevýrazných momentů, zapomenutelných vedlejších postav, nikam negradoval a postrádal jakékoliv emoce. Dokonce ani tu trapnost, kterou jsou Zachovi krátké internetové skeče vyhlášené. Jedině pokud postupně Netflix vypustí sérii rozhovorů s celebritami, které tady měli cameo, tak si u mě obhájí existenci tohoto snímku. ()

Reklama

Reklama