Reklama

Reklama

Zmizení v Clifton Hill

  • Kanada Disappearance at Clifton Hill (více)
Trailer

Obsahy(1)

Po matčině smrti se Abby (Tuppence Middletonová), mladá Kanaďanka s pohnutou minulostí, rozhodne vrátit do svého rodného města Niagara Falls a provozovat zchátralý rodinný motel. Tam se po mnoha letech znovu ocitá tváří v tvář záhadě, která ji pronásleduje od dětství. Co se stalo s chlapcem, jehož násilného únosu byla před 25 lety svědkem? Když se rozhodne zjistit pravdu, musí čelit nejen šokujícímu, dlouho pohřbenému spiknutí, které sahá stejně hluboko jako propast pod slavnými vodopády, ale i svým vlastním démonům. Tento temně atmosférický thriller, v němž se vznáší aura surrealistické hrozby, je podmanivou psychologickou hádankou, odehrávající se v hypnotickém světě mezi realitou a zkresleným vnímáním. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

mskarabeus 

všechny recenze uživatele

Pro mě taky nudný podprůměrný TV film. Podle zdejšího celkového hodnocení jsem od filmu čekal víc... :-(. Mysteriózní drama se nekonalo a o thriller to ani nezavadilo. Řadím se mezi nenáročné diváky, ale toto mě fakt nebavilo.., škoda... Jediné mysteriózno bylo to, jak se zničeho nic z dost kalné řeky vynořil potápěč. Taky se potápím, ale do toho bych ani náhodou nevlezl, protože bych tam vůbec nic neviděl a už vůbec nic nenašel... :-D ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Atmosféru to má od začiatku, ale pri hraní tej trúbky mi to skôr pripomenulo nejaké Schimanskeho alebo Derricka než moderný thriller. Potom sa to zase zmodernizuje, ale stráca atmosféru. Kriminálka z nejakého kanadského lazu pri Niagare, ktorej rozuzlenie nie je prekvapivé a sčasti ani úplne pochopiteľné. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť zajímavá detektivka, kterou před úrovní víkendových thrillerů z Prima Love částečně zachránila jen solidní kamera a na které je nejhorší to, že měla určitý potenciál. Ono to moc zamotané není, smysl to dává a závěr je sám o sobě zajímavý, ale jak na něm, tak i na zbytku filmu jsou dost znát hluchá místa a nedotažené věci ve scénáři. Hlavně když se Abby pustí do pátrání, tak na jednotlivé stopy přichází úplnou náhodou a podobně nahodile probíhá i její vyšetřování. Navíc pořádná atmosféra tomu zoufale chybí a tak je z toho jen další lehce zapomenutelná záležitost, na které mě zaujalo snad jen to ufo bistro, do kterého bych nahned šel :D Btw spíš než o zmizení šlo hlavně o únos... 2* ()

Dr.Abe 

všechny recenze uživatele

Celkem koukatelný film. Pozitiva jsou u neokoukaných herců, celkem zajímavé zápletce a mírně ponurou atmosférou. Koukal jsem na to při nachlazení z klimatizace a dobře to zaplnilo den. Kanadské záležitosti mi nevadí, ovšem i zde byly pomalejší pasáže, . Pokud mi po zapomenutí ten film přijde opět na monitor, nebude mi vadit se na to podívat znovu. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Díky South Parku a HIMYM všichni moc dobře víme, jak to v Kanadě vypadá, takže asi nikoho nepřekvapí, že jejich filmy za moc nestojí. Zmizení v Clifton Hill sází hlavně na slavné Niagarské vodopády. Poté už jim asi došly nápady, tak tam alespoň nechali hodinu pobíhat pár lidí, kteří se tváří tajemně. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama