Reklama

Reklama

Zmizení v Clifton Hill

  • Kanada Disappearance at Clifton Hill (více)
Trailer

Obsahy(1)

Po matčině smrti se Abby (Tuppence Middletonová), mladá Kanaďanka s pohnutou minulostí, rozhodne vrátit do svého rodného města Niagara Falls a provozovat zchátralý rodinný motel. Tam se po mnoha letech znovu ocitá tváří v tvář záhadě, která ji pronásleduje od dětství. Co se stalo s chlapcem, jehož násilného únosu byla před 25 lety svědkem? Když se rozhodne zjistit pravdu, musí čelit nejen šokujícímu, dlouho pohřbenému spiknutí, které sahá stejně hluboko jako propast pod slavnými vodopády, ale i svým vlastním démonům. Tento temně atmosférický thriller, v němž se vznáší aura surrealistické hrozby, je podmanivou psychologickou hádankou, odehrávající se v hypnotickém světě mezi realitou a zkresleným vnímáním. (Cinemax)

(více)

Recenze (13)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Atmosféru to má od začiatku, ale pri hraní tej trúbky mi to skôr pripomenulo nejaké Schimanskeho alebo Derricka než moderný thriller. Potom sa to zase zmodernizuje, ale stráca atmosféru. Kriminálka z nejakého kanadského lazu pri Niagare, ktorej rozuzlenie nie je prekvapivé a sčasti ani úplne pochopiteľné. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Díky South Parku a HIMYM všichni moc dobře víme, jak to v Kanadě vypadá, takže asi nikoho nepřekvapí, že jejich filmy za moc nestojí. Zmizení v Clifton Hill sází hlavně na slavné Niagarské vodopády. Poté už jim asi došly nápady, tak tam alespoň nechali hodinu pobíhat pár lidí, kteří se tváří tajemně. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Aj tento film by mohol niekde zmiznúť, pátrať by sa po ňom určite nepátralo. Inak jedna z postáv v tomto snímku sa volá Beverly “MOULOVÁ”, a to hovorí asi za všetko .. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Thriller z malého města v noir stylu a nepředvídatelné obraty. Trpělivým fanouškům , kteří odpouští nedokonalosti přinese uspokojení a bude nahánět hrůzu. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť zajímavá detektivka, kterou před úrovní víkendových thrillerů z Prima Love částečně zachránila jen solidní kamera a na které je nejhorší to, že měla určitý potenciál. Ono to moc zamotané není, smysl to dává a závěr je sám o sobě zajímavý, ale jak na něm, tak i na zbytku filmu jsou dost znát hluchá místa a nedotažené věci ve scénáři. Hlavně když se Abby pustí do pátrání, tak na jednotlivé stopy přichází úplnou náhodou a podobně nahodile probíhá i její vyšetřování. Navíc pořádná atmosféra tomu zoufale chybí a tak je z toho jen další lehce zapomenutelná záležitost, na které mě zaujalo snad jen to ufo bistro, do kterého bych nahned šel :D Btw spíš než o zmizení šlo hlavně o únos... 2* ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Nič iné sa od Kanady ani čakať nedalo, ako pokus. A vyšla z toho nesúrodá akože krimi, ktorá ale viac diváka zmätie ako vysvetlí. Neskutočný dríst. ODPAD! ()

Megynka 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film. Zprvu má celkem pěknou atmosféru, ale pak jsem se v tom asi ztratila, neboť vlastně ani nevím "o co šlo", jestli je tam vůbec někdo vrah? Nebo o čem to vlastně bylo ... ()

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Musím začít tím že vůbec nechápu,(SPOILER!!!) jak to někdo nemohl pochopit? Za prvé na samém závěru to tam ten "Kluk" sám vlastně řekl, takže si stačilo jen vzpomenout co ten vysokej týpek říkal ty ženský a případ vyřešen, fakt to tam bylo řečeno takže nechápu nepochopení a ano defakto vrah nebyl neboť... (KONEC SPOILER!) ... Teď moje hodnocení nebude snad dlouhé. Atmosféra 👍 Herci 👍 Rozuzlení : ač trochu nezvykle tak 👍 kamera až na občasné výkyvy a trochu záběry "mimo" tak 👍 Dialogy myslím že fungovali dobře, jo byli tam některé podle mě úplně zbytečně ve většině případě hlavně mezi sestrami, ale asi nějak čas se musel posouvat, následně i mezi ní a tím policajtem taky kolikrát úplně nesmysl...👎 Dabing : Zbožnuju Hanu Ševčíkovou takže už za ní je plus ale on celkové tam ten dabing dobře zapadal. Až Teda na toho staršího chlapa, ten mi přišel takový na něj moc ale 100 lidi 100 chuti... Takže celkově 👍 A po rozuzlení,(SPOILER!!) jsem naopak rád že holka nebyla takový magor jak na to většinu filmu poukazovali. Ale to je jen mimo... 5 hvězd 100% na mě film působil fakt dobře ( a sem tam něco to mi pohled na hodnocení nějak nezměnilo) ()

Dr.Abe 

všechny recenze uživatele

Celkem koukatelný film. Pozitiva jsou u neokoukaných herců, celkem zajímavé zápletce a mírně ponurou atmosférou. Koukal jsem na to při nachlazení z klimatizace a dobře to zaplnilo den. Kanadské záležitosti mi nevadí, ovšem i zde byly pomalejší pasáže, . Pokud mi po zapomenutí ten film přijde opět na monitor, nebude mi vadit se na to podívat znovu. ()

Morb

všechny recenze uživatele

Jsem asi hloupej, ale přišlo mi to hrozně překombinovaný a na konci jsem vlastně nevěděl,"kdo a proč je vrah". ()

mskarabeus 

všechny recenze uživatele

Pro mě taky nudný podprůměrný TV film. Podle zdejšího celkového hodnocení jsem od filmu čekal víc... :-(. Mysteriózní drama se nekonalo a o thriller to ani nezavadilo. Řadím se mezi nenáročné diváky, ale toto mě fakt nebavilo.., škoda... Jediné mysteriózno bylo to, jak se zničeho nic z dost kalné řeky vynořil potápěč. Taky se potápím, ale do toho bych ani náhodou nevlezl, protože bych tam vůbec nic neviděl a už vůbec nic nenašel... :-D ()

SirErLeerdan 

všechny recenze uživatele

Hrozivě napsaný scénář. Dobrou půlku by neuškodilo vynechat. Stejnak nedávají smysl. Herecký zážitek taky nijak valný. Film vlastně většinu času nedává smysl, takže v jednu chvíli totálně irituje a v další, když už se objeví jiskra pochopení, totálně ztratí pointu. Mohl to být dobrý thriller, kdyby to kluci ze severní Ameriky neudělali všechno naprosto špatně. ... Takže to vlastně nemohl být dobrý thriller... Za mě slabých 18% ()

Reklama

Reklama