Reklama

Reklama

Mořská horečka

  • Česko Nebezpečí z hlubin (více)
Trailer 1

VOD (1)

Študentka morskej biológie Siobhán (Hermione Corfield) musí opustiť pohodlie vedeckého laboratória a v rámci štúdia sa spolu s poverčivou posádkou vydať na týždennú plavbu rybárskou loďou, kde má zdokumentovať podmorský život. Prvá takáto príležitosť sa naskytne, keď ich loď uviazne uprostred oceánu a u členov posádky sa začnú objavovať príznaky neznámej infekcie. Siobhán tak musí využiť všetky svoje vedomosti a aj za cenu ľudských životov zabrániť rozšíreniu nákazy na pevninu... (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (59)

Adalbert 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v rámci AFO 2022: Neasa Hardiman ve svém snímku pracuje s téměř totožným materiálem, který je širokému publiku známý z legendárních počinů jako jsou Alien nebo The Thing. To, že by měla Sea Fever tyto filmy překonat snad ani nelze očekávat, nicméně přiblížit se jim alespoň mohla. Bohužel se jedná jen o slabý odvárek, který v některých pasážích působí až bizarním dojmem. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

No tak infekcia je už všade. Nad povrchom sa vznáša nesmrteľný covid, na ktorého náš premiér hodil atómovku, no nezmizol covid, ale pre novinármi premiér. A pod povrchom rozkazuje zas nejaká želatina. Nuž čo už, film bol síce svojim námetom lákavým ako pre asociála riedidlo, no nakoniec bol vzrušujúci ako katechizmus pre ateistu. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Nato že tu určite nebolo utopených veľa peňazí to nie je až také zlé. Príbeh je klasický, pár námorníkov , infikujú sa niečím neznámym a postupne umrú. Po hororovej stránke je plusom vybuchnutie očí ale inak nič. Postavy nie sú veľmi sympatické akurát tak to zachraňuje Hermione ktorá je celkom pekná. Koniec dlhý a nato že je film v podstate krátky nudí. U mňa také 2*. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Milujem tento subžáner, možno aj najviac, aj keď radšej ho mám s ozajstným monštrom, napádajúcim posádku fyzickým útokom, než len vypúšťaním lariev. Kapitánujú dnes už ostrielaní Dougray Scott a Connie Nielsen, a hlavnej role sa ujala ozaj cute zrzka, ktorá vyzerá jak cudnejší klon Karen Gillan (a ešte sa aj volá Hermiona!). Len tam nejak neni nič, čo by sa reálne snažilo preliezť hranicu štvrtej hviezdy, možno s výnimkou pár fotogenických vizuálov v závere a záverečného songu. O rok o tomto čase tomu kliknem na profil a budem sa pomocou komentárov a galérie snažiť identifikovať, čo že to bol za film. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemný sci-fi horor z mořského prostředí, na němž je sice vidět menší rozpočet, ale to se týká zejména speciálních efektů. Tedy udělané jsou dobře, ale není jich mnoho. Komorní námořnické drama tak trochu připomene snímky - Harbinger Down, Věc, Vetřelec aj. Snímek mohl být klidně brutálnější, i když dojde na výstřel očí doprovázený karmínovou fontánou, leč příležitostí k rozkladu těl bylo více. Pěkná paranoická atmosféra, kdo má parazita v sobě a kdo ne, se stupňuje a míří ke katastrofě. Konec si zaslouží pochvalu. Samostatnou hvězdu dávám za podmořské záběry, byť jich samozřejmě mohlo být víc. A neznalí si možná půjdou zjistit, co znamená slovo hadál. ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama