Reklama

Reklama

Mořská horečka

  • Česko Nebezpečí z hlubin (více)
Trailer 1

Študentka morskej biológie Siobhán (Hermione Corfield) musí opustiť pohodlie vedeckého laboratória a v rámci štúdia sa spolu s poverčivou posádkou vydať na týždennú plavbu rybárskou loďou, kde má zdokumentovať podmorský život. Prvá takáto príležitosť sa naskytne, keď ich loď uviazne uprostred oceánu a u členov posádky sa začnú objavovať príznaky neznámej infekcie. Siobhán tak musí využiť všetky svoje vedomosti a aj za cenu ľudských životov zabrániť rozšíreniu nákazy na pevninu... (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (61)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Silnejšie dve hviezdy, ale tri nedám, lebo to trestuhodne zahodilo svoj potenciál. Naposledy niečo, čo chcelo trošku evokovať nejaký lacný festivalovo-béčkový horor a survival na lodi bol croudfunding project z Kickstartera - Harbinger Down a teda napriek tomu, že som mu dal len tri hviezdy, bol lepší. Škoda však, že toto malo technicky na to, aby to vyzeralo podobne, pretože kamera nebola zlá, bolo vidieť, že to nebolo v jednej miestnosti točené, casting tiež vyšiel. Určite lepšie ako Dead in the Water z 2018, ale inak škoda šance. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Toto bolo v pohode. Obrovská chobtnica znepríjemňovala život skupine námorníkov na predpotopnej lodi. Desivé menej, skôr pekne ukázané, prečo nebrať ryšavku na loď, ako prežiť karanténu ( och aké aktuálne) a ako neplávať do nebezpečných zón, lebo zisk je zisk. Keby sa to vyhlo klišé, bolo by lepšie. Slabučké 3 z 5 ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Jako vyloženě špatné to nebylo. Začátek vypadal zajímavě a samotný nápad byl ucházející. Chybou však bylo, jakým způsobem byla Mořská horečka prezentována cca od uplynutí první půlhodiny. Čekal jsem horor a dostal jsem spíše psychothriller a na tento žánr herci prostě neměli. Možná, kdyby bylo dáno více prostoru tomu tvorovi a film byl pojat více akčněji, tak bych si řekl, že na béčkový horor, byla odvedena více než dobrá práce, ale s tímto pojetím byla dána více tíha na herce a bohužel těm se mé očekávání naplnit nepodařilo. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

No tak infekcia je už všade. Nad povrchom sa vznáša nesmrteľný covid, na ktorého náš premiér hodil atómovku, no nezmizol covid, ale pre novinármi premiér. A pod povrchom rozkazuje zas nejaká želatina. Nuž čo už, film bol síce svojim námetom lákavým ako pre asociála riedidlo, no nakoniec bol vzrušujúci ako katechizmus pre ateistu. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle už tu dlouho nebylo Irsko/Americko/Anglicko/Švédsko/Belgický horor a takový bídný výsledek. Mořská bioložka se nalodí na loď s lovci ryb po cestě narazí na cosi co vypadá jak pijavice křížená s medúzou a chobotnicí a to jich napadne. Teď si možná řeknete paráda a nyní se to rozjede , ale chyba lávky v celém filmu už uvidíte pouze jedny prasklé oční bulvy a nic víc. Chybí zde atmosféra hororové scény a kromě té bioložky i sympatické postavy (ta babka mě srala už od začátku) navíc zde máme i imigrační politiku máme tu asi Pákistánce , Syřana na černouška a Asiata se bohužel opět nedostalo. 40 procent za toho tvora pokud se nepletu nic takového ještě v hororech nebylo a za konec , který překvapil s tím kdo to přežil. Herečka z Rust Creek a Slaughterhouse Rulez herečka z Wonder Woman herec z Vatikan Tapes ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama