Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kanadský Montreal je novým domovom talianskej rodinky. Dcéra trávi všetok svoj voľný čas u psychiatra a syn rozmýšľaním o tom, ako im povie, že je gay. Lepšie než doma sa cíti v spoločnosti svojho kamaráta, ku ktorému sa presťahuje... (oficiální text distributora)

Recenze (32)

POMO 

všechny recenze uživatele

Svieža komédia s bláznivým, ale vydareným humorom, a s realistickými postavičkami, na ktorých nám skutočne záleží. Poteší aj prekvapivo skromné vyústenie všetkých vzťahových a rodinných peripetií. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Pravá italská...:) Svěží, bláznivý, zábavný a mile vtipným způsobem vyprávěný příběh o jedné (ne)obyčejné taliánské rodince. Fešný Luke Kirby nám prostřednictvím svého vyprávění předkládá náhled do svého života a jeho horkokrevné rodiny, jejích vztahů a prudkých charakterů, zejména obou rodičů. Skvělý Paul Sorvino a Ginette Reno a také Mary Walsh coby matinka jeho přítele. Zároveň skládám poklonu jejich fenomenálnímu dabingu v podání Oty Jiráka, Jany Bouškové a Simony Stašové. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Příjemně praštěná komedie z vděčného italského prostředí. Naprosto dementní český název „Moje divoká italská svatba“ se jen snaží dělat z lidí blbce a nacpat jim něco úplně jiného, než by čekali. Tohle je komedie o problémech jednoho gaye, takže svatba je tu naprosto vedlejší a dokonce ani není jeho. A divoké je všechno ostatní. ()

depony 

všechny recenze uživatele

Tak nemusí to být pro každého ... je mi to tématicky blízké a je to komedie s občasným vážným naladěním, která je dle mých zkušeností s filmy s gay tématikou, ojedinělá a zdařilá. A chci Tima Posta:)) basta:)) už dlouho jsem se tak nenasmál u rodinných obědů :)) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* spojení zábavy, coming outu a horkokrevné italské mentality jsem už víckrát viděl, ale evidentně to k sobě pasuje a vysledky jsou potěšující. Příběh nepůsobí křečovitě a trapně a herecké výkony to nekazí. Co víc si přát od lehké komedie - pobaví.a proto doporučuji. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

bogomira 

všechny recenze uživatele

Svěží a vtipná komedie s řadou prima postaviček. Vzhledem k tématu by se lehce dalo sklouznout k trapnýmu humoru, ale tady se to neděje. Kanada je falešná Amerika....lol :) ()

Kaja 

všechny recenze uživatele

Roztomilá a vtipná komedie, která mi trochu připomíná tlustou řeckou svatbu. Moc se mi líbí tématika gaye v italské komunitě. Kromě skvělých herců má film svěží a neotřelou atmosféru. Dala bych tak 4 a 1/2* ()

Braddy 

všechny recenze uživatele

Skutečně výborná komedie, při které se člověk pořádně zasměje, ale zároveň má i trošku hlubší myšlenku. Postavy nejsou prvoplánově ploché a dokážete s nimi soucítit. A pokud jste také gay, tak si určitě jednu hvězdičku přihoďte;-) ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

Lze říci, že s krátkými pauzami a jednou větší dramatičtější pauzou v druhé polovině jsem se smál od začátku do konce. Skvělá komedie v trochu jiném italském stylu. ()

BlueZero 

všechny recenze uživatele

Nudná komedia o talianovi a gayovi zároveň, čo mu sposobuje tažký život. No zasmial som sa za celý čas len 3 krát, čo je na komédiu podľa mňa málo. ()

EllienPM 

všechny recenze uživatele

Asi bych ocenil, kdyby to byla čistá komedie, ideálně odvyprávěná zrychleným krejzy italiáno tempem mladíkovi na lince důvěry. Ten začátek mě dost bavil, pak přijde pomalejší romantičtější část a měl jsem problém si zvyknout. Potom teda přistoupím na rozházenější styl hry, nicméně už je to přiliš mělké. Spoiler - vynechal bych pasáže gay-městečka, sestru oženil s psychologem a ze svatby udělal pořádnou komedii. Takže tři hvězdy za nadprůměr, kterému přece jenom něco chybí, ale zároveň má velkou italskou sílu :). ()

alenka 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie mi přirostla k srdci hned během prvních minut. Amélie to sice nebyla, ale vtipná karikatura italských přistěhovalců do Kanady byla přesně podle mýho gusta. A hlášky typu" Nikdo nám neřekl, že je pravá a nepravá Kanada. Ta nepravá je Quebec..." ty bych si dala zarámovat, kdyby to šlo. Lav ja Paul Sorvino! ()

sledge 

všechny recenze uživatele

Na komediu malo humoru, doveryhodne postavicky. Videl som to predvcerom a dokopy sa mi z toho nic nevybavuje, to asi hovori za vsetko. Ale ak nevuete co s casom, pozrite si to, nic podobne asi tak skoro neuvidite. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Hm, ten název v češtině se snaží těžit z filmu Moje tlustá řecká svatba, kterej je ale mnohem a mnohem lepší. Nemůžu říct, že tady bych se nebavila, ale je to prostě jenom průměrná komedie. Nic víc, nic míň. ()

bono22vox 

všechny recenze uživatele

Není to nijak originální, ale myslím, že mohu prohlásit že to je docela roztomilá etnická variace na Moji tlustou řeckou svatbu a proto tedy u mě dobrý nadprůměr... ()

andrew88 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se dlouho nezasmál :)) Skvělá komedie o italech..a gayích. Žádné trapné scény, žádný přeslazený konec...prostě ze života . ()

Reklama

Reklama