Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kanadský Montreal je novým domovom talianskej rodinky. Dcéra trávi všetok svoj voľný čas u psychiatra a syn rozmýšľaním o tom, ako im povie, že je gay. Lepšie než doma sa cíti v spoločnosti svojho kamaráta, ku ktorému sa presťahuje... (oficiální text distributora)

Recenze (32)

Biggles 

všechny recenze uživatele

Komedie o italske rodine, ktera se pristehovala do kanadskeho Montrealu. Tam se jim narodi dve deti. Zatimco rodice jsou tradicni italove, jejich dcera navstevuje psychiatry (s tim, ze u kazdeho vydrzi pouze jedno sezeni) a syn je gay. Synacek se odstehuje od rodicu ke svemu kamaradovi z detstvi a daji se dohromady . Po urcite chvili se mu znelibi zivot v utajeni a rozhodne se, ze to rodicum oznami i pres odpor sveho pritele. To by bylo k zapletce. Rekl bych nadprumerna komedie ve ktere je nekolik opravdu dobrych scen. Hlavne v prvni puli jsem se bavil opravdu hodne, v druhe pulce trochu ztraci dech. ()

splaty 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale ta rodina je v základu úplně stejná jako ta moje, viděla jsem ji v mnoha situacích z filmu. To bědování a rodičů, ty myšlenky dětí. Nejlepší scéna je ta, kdy matka přemýšlí nad tím, proč byli na svatbu od známých pozváni a jak se na svatbě budou chovat. A jak se z homofobů stávají "vyzrálí" osvícenci, kteří přece před sousedy a známými musí vypadat úplně nad věcí. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Pravá italská...:) Svěží, bláznivý, zábavný a mile vtipným způsobem vyprávěný příběh o jedné (ne)obyčejné taliánské rodince. Fešný Luke Kirby nám prostřednictvím svého vyprávění předkládá náhled do svého života a jeho horkokrevné rodiny, jejích vztahů a prudkých charakterů, zejména obou rodičů. Skvělý Paul Sorvino a Ginette Reno a také Mary Walsh coby matinka jeho přítele. Zároveň skládám poklonu jejich fenomenálnímu dabingu v podání Oty Jiráka, Jany Bouškové a Simony Stašové. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* spojení zábavy, coming outu a horkokrevné italské mentality jsem už víckrát viděl, ale evidentně to k sobě pasuje a vysledky jsou potěšující. Příběh nepůsobí křečovitě a trapně a herecké výkony to nekazí. Co víc si přát od lehké komedie - pobaví.a proto doporučuji. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama