Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou chlupaté, odporné a vlezou všude. A je jich víc než nás.  V New Yorku připadá na jednoho obyvatele devět krys. Když jedna z nich pokouše mladou ženu v obchodním domě Garsons, je to jen začátek invaze, která se v tomto americkém městě chystá. Operační manažerka obchodního domu Susan Costellová zanedlouho najde jednoho hlodavce i za oknem svého bytu. A protože se stará o malou dcerku Amy, není jí situace ve městě lhostejná. Zavolá na pomoc sympatického deratizátora Jacka Carvera a ten se svým pomocníkem Tyem obhlédne škody. Teprve teď se všem zatají dech. Město zaplavil nový druh krys, který se přemnožil v bývalé výzkumné laboratoři. Krysy se počítají na statisíce a podzemními tunely se dostanou prakticky všude. A navíc šíří nebezpečnou nákazu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Kolik že těch krys vlastně bylo? Hmm, že nikdo neví? No, ani sám to nevím, ale určitě hodně a stále, jak se říká, na jedno brdo zmutované krysy útočí na všechno živé. Kolikrát už to tady předtím bylo a kolikrát to tady ještě bude? Ve své podstatě se jedná o opravdu podprůměrné béčkové snímky se slabými, pitomoučkými scénáři plné nelogičností a o filmy, které člověka spíš pobaví než vystraší, stejně jako tento, který se ale do takové své 15. minuty až po scénu v bazénu vyvíjel docela slibně, ale čím dál to člověk sledoval, tím víc ho to nebavilo, překvapovalo a hlavně nudilo..Nakonec to byla opravdu jen vyloženě ztráta času, tak pokud nemáte něco lepšího v plánu, tak se takovým to snímkům vyhněte obloukem.. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že ze všech béčkovitých filmů o krysách, mi přišel tento asi nejlepší. I když ve filmu o zmutovaných laboratorních krysách bych čekala, že budou mnohem více agresivnější, kousavější a že to bude celé trochu víc krvavější, jak je u většiny těchto filmů zvykem. Ale scéna s bazénem, naplněným až po okraj krysami byla dokonalá, a stejně tak "krysí fontánková atrakce" v bazénu:) Naprosto na špičce pro mě zůstává kniha od Jamese Herberta Krysy. Skvělý, apokalyptický příběh. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tento film moc rozumu nepobral. Chvílemi se na to koukat dá, ale většinou je to nuda k utlečení. Bazén plný krys byl very funny. 20% ()

Rover 

všechny recenze uživatele

HUDBA: Elia Cmiral - nevim, proč někdo skládá hudbu k filmu pouze proto, že film nějakou mít musí a ne proto, aby snímek doplnil nebo dokonce vylepšil........................Krysy považuju za roztomilá domácí zvířátka (taky jednu chovám - jmenuje se Růženka), takže z nich hrůzu rozhodně nemám. Bylo to spíš k smíchu (pokud to ovšem nebyl záměr tvůrců) - krysy vysící na člověku nebo krysy valící se z výpustí jako fontánky mě fakt rozesmály. A konec?? bože proč.... ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Další z řady zcela zbytečných eko hororů o krysách zaplavujících město... Docela dobře koukatelné do scény v bazénu, potom už jen šeď a nuda... Po shlédnutí takovýchto kousků si čím dál více cením lahůdek, jako je například Willard... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale jo celkem obstojné béčko které ma skoro všechno co takovýhle béčka mají mít, jen škoda že každou minutou je film horší a horší, ale na krysí horor to jde a Amicková je sympaťačka což se o Spanovy říct nedá. Krysy utočej celkem často a jsou sympatické, takže za mě takovej průměr na který se dá koukat. Ale spíše jen pro fanoušky krysích hororů. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Čo povedať, béčko ako hrom, no z rodu tých zábavnejších v porovnaní napr. s nemeckým príbuzným. A je to samozrejme dosť blbé na to, aby ste sa nudili. Čakal som, že tomu strelím odpad, ale sem-tam takýto film nezaškodí. V podstate aj prekvapenie. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

šílený béčko, ale s kamarádama jsme se u toho výborně bavili - plovoucí krysy v bazénu, odpálení krys (také v bazénu), krysí gejzíry a hlavní hrdina vypadající jako Honza Železný. Škoda jen, že krysám nešmakovaly hlavní postavy, ten černoch si o sežrání prostě říkal! ()

jondzavid 

všechny recenze uživatele

No s týmto som spokojný - očakával som rutinné béčko na odpočinok a to som dostal v plnej miere. Ak porovnám s dvomi nemeckými kúskami na túto tému (Ratten 1,2), tak tento kúsok je vizuálne pôsobivejší (triky sú videoidné, ale dobre nakrútené, práca s krysami efektnejšia) a príbeh stupídnejší (čo je u mňa v prípade béčka plus - a zopár záchvatov smiechu stálo zato - napr. úžasná detonácia :))). No a nato, že som film videl v prime-timeovom nasadení som spokojný aj s úvodnou scénou (nice :))). P.s. Pre tých, čo nemajú radi béčko, čistý odpad. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, který si své špatné hodnocení ani trochu nezaslouží. Děj je jednoduchý, ale svižně odsýpá, postavy sympatické a dobře zahrané a to hlavní, tedy krysí efekty, velmi dobře udělané. Tvůrci chytře nespoléhají hlavně na počítačové afekty a všechno co jde, točí se živými zvířaty. A nakonec i ty velké davové scény, které jsou udělané počítačem, jsou na TV film provedené zdařile. Když se k tomu ještě připočtou scény z bazénu, zábavně přepálené finále nebo vlak metra obalený tisíci krys, neexistuje v podstatě důvod, proč by neměl být hororový fanoušek spokojený. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Krysí horory nejsou špatné (jak které), a tenhle byl docela slušný, herci v pohodě a těch odporných krys tam byl plný bazén což se jen tak nevidí. Zvíře , které k ničemu není a nekontrolovaně se množí. Ještě, že mě ze záchodu nelezou! ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Nejaký ten brak raz za čas neuškodí, a čo je lepšie ako nejaký ten premnožený živočích, ktorého ľudia nemajú radi ani v menej početnom vydaní ? Tuctové, ale videl som už aj horšie a celkom by mi to ani nevadilo, nebyť tej lovestory, ktorá tam pasovala ako päsť do zubov a minimálne tak tam bola nasilu zatlačená. Pohľadná manažérka a štýlový deratizér . . bože ! ()

Klay 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebylo toho závěru, kde počítačové krysy tryskaly v gejzírech do výšky několika metrů a neobtěžovaly se ani trochu okousat hlavní hrdinku, která už jim k tomu lepší příležitost ani dát nemohla, dal bych i víc, protože jsem se ani moc nenudil a to stopování krysího doupěte bylo docela napínavé. ()

pend 

všechny recenze uživatele

Solidní béčko, které si na nic nehraje. Chcete krysy, máte je mít. Obsahuje pochopitelně všechna klišé (snaha o utajení ze strany města a obchodu, love story(. Jenom ten konec byl nezvládnutý a záchrana hlavní hrdinky ubohá. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

V ramci animal hororov sa to dalo,kedze sa to tocilo v roku 2002,potkany boli vacsinou realne az na zaver,nuda viac-menej nebola,ale zase to nie je ziadna pecka,taky priemer...:-) ()

Trisstes odpad!

všechny recenze uživatele

no tak toto snáď ani nebol film...príbeh žiadny...herci sú skôr neherci...príbeh trápny...scenár musel mať asi 2 riadky...1. riadok: ..."zmutované" krysy utiekli...2. riadok: "zmutované" krysy sú zmasakrované výbuchom v bazéne...medzi tým si musel dej domyslit režisér ktorý očivdne nemá fantáziu...a ten koniec fakt stojí za to... ... ... ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Řemeslně dobře zpracované, charaktery i herecké výkony jsou v pohodě, ale co na tom když se jedná jen o tentýž námět co tu už 100x byl. To je asi jediná větší slabina, že divákovi je hned jasné jakým směrem se příběh bude ubírat a jak skončí. A vzhledem k tomu, že se žádné oživení nekoná, tak je to jen průměr. 38 % ()

Reklama

Reklama