Reklama

Reklama

Nevinná lež

  • Kanada White Lie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Studentka Katie během boje s rakovinou získá sympatie i finanční podporu svých spolužáků. Jediný problém je v tom, že není nemocná. Nemoc jen předstírá kvůli touze po pozornosti a penězích... Katie (Kacey Rohlová) je talentovaná tanečnice, která se zjevně narodila pro parket. Stejně obratně balancuje i na hraně své do detailů promyšlené šarády, která má všechny okolo – včetně početného zástupu sponzorů - přesvědčit o tom, že statečně bojuje s rakovinou. Už dávno je považována za místní hrdinku a zvěčněna prostřednictvím vlastního hashtagu, ale nyní je kvůli lukrativnímu stipendiu nucena předložit autentické lékařské potvrzení o své diagnóze. Její domeček z karet se začíná pomalu hroutit poté, co se narychlo pokouší získat falešné dokumenty. Situaci jí neulehčuje ani přehnaná péče starostlivé přítelkyně (Amber Andersonová), která je jí neustále po boku, a vyhrožování otce (Martin Donovan), že její podvod vynese na světlo. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

solisoli 

všechny recenze uživatele

Dráma o Katie, ktorá predstiera rakovinu. Otrasný námet, ktorý však nepôsobí nereálny. Koľko zdravých invalidov, hlavne u tých neprispôsobivých občanov, už za bývalého režimu, behalo po zemi a koľko ich ešte behá aj teraz. Ibaže, teraz je ich menej, nakoľko tento režim ich kráľovsky platí, aj bez týchto podvodov. Skvele rozpracovaný scenár a dobré herecké výkony, ponúka pútavý dramatický dej, ktorý ma o sebe, hodne čo povedať. ()

jethrotull 

všechny recenze uživatele

Vyborny namet o neskutocnej svini a bezcharakternej spine,ktorej by som doprial aby tu rakovinu dostala. Bohuzial trochu naivne v tom,ze by bol problem u poistovne zistit ci sa naozaj lieci a chodi na chemo a bolo by vystarano. Taktiez zaver bol sklamanim,riesili rozchod lesbickej priatelky pred skutocnym dopadom spravodlivosti pre tu vychcanu suku. Inak hrala to presvedcivo a a vtiahla ma do deja a nasaval som jej pocas celeho filmu. ()

Reklama

italka63 

všechny recenze uživatele

Je docela síla předstírat že mám rakovinu. Lhát všem a v hlavě mít vypočítavou vizi v pološíleném mozku. Jenže... pokud se film chtěl soustředit na docela slušný herecký výkon, stejně ho pohřbil. Není nic okolo. Problémy s otcem po smrti matky, důležitá věc, odbyto ve dvou větách. Nikdy jste se nedozvěděli, kam peníze ze zneužité charity přišly. A mizerná hudba. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Lesbina s vyholenou makovicí využívá sluníčkovské solidarity a do světa pouští legendu o svém boji s rakovinou. Ke všemu o rakovině ví absolutní hovno. Bedýnky nehrála, nechlastala, v kokeši nejela, hadry na sobě taky nic moc, chrápala v nájemním bytě, tak kde jsou prachy? Já bych jí zařadil mezi patologické lháře a tam bych směřoval léčbu. Ještě víc mě srala music. Závěr: nedoporučuji. ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Pripúšťam, že hlavná myšlienka filmu je pre obyvateľstvo zemegule nanajvýš aktuálna, akurát si to nedokážeme pripustiť, pretože je smutné, ak jeden vyšinutý jedinec dokáže držať za gule masy akože normálnych človekov, mne ale to spracovanie akosi nerezalo, vlastne celkovo mi nereže, ak mám bezhlavo veriť v niečo, čo už na druhý pohľad nie je také, ako sa tvári, takže 25%. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama