Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Plnej počet za to, že tvůrčí tým dokázal svůj absurdní humor nakonec divákům nacpat do chřtánu a vydržel tak dlouho. Jejich videoklipové parodie normalizačních hitů, pořadů Novy a nezapomenutelné zesměšňování politiků tady zatím nemá obdoby. Hodnocení platí do doby před "tvůrčí pauzou" a následovným trapným navázáním bez Cardy. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Než se snažit být vtipný, pokusím se radši o něco mnohem těžšího - být objektivní. Ten neúnavně omílaný pubertální dvojsmyslný humor je opravdu zoufalý a Genzer by zasloužil ránu z milosti, ale na druhé straně pokud bych si mohl tu kazetu Best of Tele Tele sestavit sám, nebyl by problém z oné několikaleté produkce ty dvě vtipné hodinky vybrat (za výjimečně povedenou považuju např. většinu hudebních parodíí). Suchánkovo vychcané alter ego taky není špatné a s Cardou Retardou bych dokonce neváhal spojit do jedné věty (prosté záporů) i slovo komik. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že zpočátku mi Tele Tele ještě jako studentovi skutečně stálo za to čekání do poměrně pozdních nočních hodin a považoval jsem ho za projekt skutečně kultovní, u něhož jsem nezřídka močil smíchy, dnes už se na něj s lehkým odstupem dívám trochu jinou optikou, nicméně myslím, že ačkoliv Geňa se Suchánkem svému televiznímu děcku ten status kultu uhájili, další a další epizody z něj učinily pouze stín původního pořadu, a vlastně i především velmi rozbředlý typicky novácky naivní kalkul.. Proto objektivně nemůžu Tele Tele jako celek považovat za nic jiného než čistý televizní průměr, což ovšem dnes, kdy se televizní zábava ocitla na dně žumpy, rozhodně není málo.. ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Dívám se na to spíše výjimečně, úroveň humoru je velmi kolísavý - od velmi vtipných scének (především parodie na novácké pořady a reklamy) až po často trapné a stupidní. Navíc (ale jinak to asi nejde) velmi zřídka přichází nové originální nápady a pořád týden co týden se opakují stále stejné vtipy - viz třeba pořad Na vlastní bulvy, jehož pointa je často na jedno brdo. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Parta šašků hrajících si na herce vymýšlí zábavné scénky a moc je to baví. Humor založený na doslovnosti a lidské debilitě. Parodování úspěšných pořadů "naší vaší" televize rozparádilo především každodenní sledovače božské TV NOVA. V běhu času většina scének ztrácí na kouzlu. Ale našly by se některé, které by fungovaly i dnes (Kopečkovic, Telekrám,...). Zas tak špatné to nebylo. I proto se to tak dlouho udrželo. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Pakliže se v roli „sporťáka“ objevil v parodii na Televizní noviny (od r. 1994) Josef Carda, tak byl vždy přivítán větou: „Nazdar sporťáku, tak co, už máš chlapa?“ (fabecc1222)

Reklama

Reklama