Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Anthony 

všechny recenze uživatele

Dívám se na to spíše výjimečně, úroveň humoru je velmi kolísavý - od velmi vtipných scének (především parodie na novácké pořady a reklamy) až po často trapné a stupidní. Navíc (ale jinak to asi nejde) velmi zřídka přichází nové originální nápady a pořád týden co týden se opakují stále stejné vtipy - viz třeba pořad Na vlastní bulvy, jehož pointa je často na jedno brdo. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Vladimír Železný si kdysi stěžoval, že si Česká televize není schopna dělat legraci sama ze sebe, a tak si dělá legraci z Novy. Nu, a tak se Nova o pár let později vytasila s Tele Tele. S Českou sodou se tohle rozhodně měřit nemůže už jen z toho důvodu, že parta kolem Petra Čtvrtníčka se snažila tvořit i nějaký společenský komentář a tepat televizní nešvary černým humorem. Nově o nic takového nešlo - možná proto, že by se to neprodalo, protože její stabilní diváci by něco takového nebyli schopni pobrat. Pokud se tedy chcete půl hodiny nechat bavit spíše primitivním humorem, který většinou spočívá v doslovné aplikaci slovních spojení, pak je tady Tele Tele právě pro vás. Zpočátku mi připadal tento pořad trapný, ale pak jsem mu přišel na chuť, i když jsem si nadále vědom jeho trapnosti. Odchodem Josefa Cardy a příchodem Pavla Kikinčuka se už ale stal definitivně nesledovatelným. "Letec z Madridu šel na koridu..." (330.) ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

S bráchou jsme tohle fakt dost žrali a Tele tele pro mě znamená svým způsobem nostalgii. Humor je to sice občas skoro trapný a víc dílů za sebou opravdu ve svém věku už dávno vidět nemusím, ale jako děckům nám to přišlo neskonale vtipné. 4* dávám jenom proto, že jsem se u toho svého času fakt bavila. ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Poměrně zoufalý pokus o noční zábavnou show. Občas se tam něco zábavného sice našlo a kolem toho roku 2000 když mi bylo 8-10 tak jsem si připadal strašně drsně, když se mi nějakou náhodou povedlo se na to v noci dívat, ale dnes, když to vidim tak většina z toho není nic jiného než hromada trapností a kravin. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelné pondělky ve společnosti Tele Tele a South Parku, který šel hned poté. Od Genzera se Suchánkem snad nikdo neočekával inteligentní humor "českosoďáckého" střihu, tohle byla prostě ujeťárna a nekompromisní parodie především domácích (tedy nováckých) pořadů. Když už pro nic jiného, tak díky kyselým ksichtům Radka Johna nebo Petra Kotvalda (kteří byli v Tele Tele tak skvěle zparodováni) tento pořad stál za to. Po reinkarnaci s Pavlem Kikinčukem nahradivším Josefa Cardu už však byla úroveň zanedbatelná a pořad tak nekoukatelný. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Josef Carda se v dílech z roku 2007 již neobjevoval, protože podepsal smlouvu s Primou, a to se Nově, jakožto konkurenční televizi, nelíbilo. (Diego75)
  • Pakliže se v roli „sporťáka“ objevil v parodii na Televizní noviny (od r. 1994) Josef Carda, tak byl vždy přivítán větou: „Nazdar sporťáku, tak co, už máš chlapa?“ (fabecc1222)

Reklama

Reklama