Reklama

Reklama

Zkurvená noc

  • USA 11:14 (více)
Trailer

Obsahy(1)

V malém městě Middelton jede mladý muž ve svém autě, značně posilněn alkoholem. Rána, prasklé přední sklo, mrtvola. Ve strachu zabalí mrtvolu a schová ji do kufru auta. Přijíždí mladá žena s úmyslem pomoci a zavolá svého dobrého přítele, velitele policie. Jelena tu někdo srazí každou chvilku. Policista přijíždí a požaduje otevření kufru auta. Jak sám pozná, jelen to určitě nebude. Mladík, pronásledovaný policistou, se dává na útěk a mezitím z policejního auta vybíhají další dva zadržení jedinci. Následuje spletenec situací, které divákovi dovolí pochopit celý děj až v případě, kdy uvidí všechny události z různých úhlů. (MiD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (330)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jo, náročný divák si řekne, že to zas taková paráda nebyla, ale já mám pro filmy podobného typu slabost. A velkou. A kór, když je to černá komedie. Takže něco velmi málo k příběhu, ale jen tak aby se neřeklo, abych kontraproduktivně nespoileroval. Sledujeme sérii rádoby nešťastných náhod, která na pozadí není ani náhodou tak náhodná, a když už je, tak s parádní dávkou ironie osudu. Když bych mohl přirovnat, asi bych sem lupl o 10 let novější (a lepší) Zastavárnu. Za sebe můžu doporučit! ()

choze 

všechny recenze uživatele

Fajn černohumorná thrillerová hříčka odehrávající se během jedné noci, jejíž události jsou postupně nahlíženy/prožívány různými postavami, jejichž osudy se dramaticky a zprvu záhadně protnou. Takové teenage Pulp Fiction nebo Lola běží o život, jen to není taková stylovka a palba a ani herci tu kdovíjak nezáří. Jinak k filmu mě přilákalo jméno Jasona Segela a nakonec jsem si ho tam ani nevšiml. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Promiň, že mi to tak trvalo !! Hledal jsem něco většího.." ;) Já taky čekal něco většího !! Dostalo se mi pouze Marckse hrajícího si na Tarantina s bijákem, který ve své druhé půli již negraduje, pouze dovysvětlovává a nablble opakuje.. Není co hádat.. A tak se lze jen dohadovat, zda lze považovat za větší zločin pěkně počesku zkurvit název bijáku, nebo zkurvit jeho potenciál.. Protože biják, který tak pěkně polopatisticky ukazuje, že z okénka se nemočí, že benzinky, zvlášť ty, v nichž pracujete, se nevykrádaj, že bez řidičáku se nejezdí či že na hřbitově se nepíchá, si nelze úplně neužít.. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Parádní adrenalinová, zábavná a vtipná jízda seskládaná inteligentním puzzle. Byť je zápletka celkem jednoduchá, stane se incident, který je převyprávěn pěti odlišnými perspektivy, ovšem ten progress je zde velmi účinný a šokující, kterému se i daří diváka držet v napětí a v neustálé zvědavosti. Tyhle hry s divákem jsou super a baví mě. Tolik ironie pohromadě jen tak neuvidíte. Díky Quentinovi za super tip. 80% ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemný film, který v sobě kombinuje pár nápadů z jiných kusů - například Mementa, aneb co se stane, když vezmete průměrný nápad na příběh, sepišíte ho a pak scénář na patřičných místech roztříháte a zpřeházíte pořadí jednotlivých částí tak šikovně, že když to jenom trošku dobře natočíte, vznikne vám forma, která minimálně o stupeň předčí svůj vlastní obsah. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • V roku 2019 bol herec Henry Thomas skutočne zatknutý za jazdu pod vplyvom alkoholu, tak isto ako postava Jack, ktorú stvárnil vo filme. (ShortyIC)
  • Postava Buzzy byla podle původního scénáře muž. Když si ho Hilary Swank přečetla, byla touto rolí nadšená. Přemluvila Grega Marckse, aby scénář přepsal, aby ji mohla hrát. (don corleone)

Reklama

Reklama