Reklama

Reklama

Epizody(30)

Pridajte sa k rodine Robinsonovcov, ktorá stroskotala na opustenom ostrove. Táto odvážna rodina bude musieť prekonať mnoho prekážok v podobe pirátov, domorodých kmeňov, divých zvierat a prírodných živlov, aby na ostrove mohla prežiť. (TV JOJ)

Recenze (2)

Zetwenka 

všechny recenze uživatele

Tento desetidílný seriál o rodině, která po ztroskotání lodi se ocitne na neznámém ostrově, na němž se musí přizpůsobit a spolupracovat aby mohli přežít, mě docela zaujal. Přežije 5 členná rodinka, malý sluha, pár pirátů, pes. I ostrov skrývá nějaké to tajemství. Zkrátka podívaná pro celou rodinku a kdo od toho nečeká bůh ví co, tak může být spokojen. Krásná exotická krajina.. Napínavé i dojemné momenty se střídají. Docela příjemní herci v obsazení. V každém díle je nachystána nějaká ta zajímavost a záludnost, kterou bude muset rodinka vyřešit. Dojde i na otázku, zda se nakonec vrátí zpět domů a nebo se jim na ostrově zalíbí natolik, že ho již nebudou chtít opustit, když přijde šance? A vrátí se rodina vůbec taková jaká odjížděla za novými začátky? Na to si však budete muset přijít sami... Viděno: 10 epizod z 10. Běželo na Nově v odpoledních hodinách. Dnes je rozděleno na 30 epizod. ()

aliajas 

všechny recenze uživatele

Tento seriál si pamätám, hoci keď teraz pozerám tie fotky, uvedomujem si, že to už bolo skutočne dávno. Samozrejme ako správne dievča (vtedy) v pubertálnom veku ma najviac zaujala romantická línia seriálu. Pamätám si dokonca niekoľko scén. Napríklad tú, keď sa syn rodiny pred sestrou preriekne, že aj on sa možno raz ožení... A na opustenom ostrove bola len jediná vhodná kandidátka. Tak či tak, na tú dobu do bol skvelý seriál. Škoda, že dnes sa už také nevyrábajú a hlavne nevysielajú. ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama