Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mestečko Lakeview v Arizone je terorizované gangom motorkárov. Miestny šerif sa bojí niečo urobiť aby ich zastavil, odvtedy, čo bola zavraždená jeho snúbenka, ktorá chcela podať dôkazy o gangu FBI. Jedného dňa sa objaví záhadná žena-cudzinka, ktorá sa nápadne podobá na šerifovu snúbenku a začne zabíjať členov gangu. Kto je tá záhadná cudzinka? (kekesko)

(více)

Recenze (8)

choze 

všechny recenze uživatele

REVENGE HAS NEVER LOOKED SO GOOD. Průměrné akční béčko o vidlákově sužovaném desetičlenným motorkářským gangem (ve kterém nesmí chybět Danny Trejo) a zachráněným tajemnou mstící se cizinkou, stojící a padající s kickboxerkou Kathy Long (RYTÍŘI) v titulní roli, která je naštěstí skvělá. Černá kůže jí sekne, kope jí to a tvrďačku, co zabíjí motorkáře vidličkou zakopnutou do krku, jí bez problémů žerete. Má totiž správně živočišnej xicht a narozdíl od takové Sharon Stone v RYCHLEJŠÍ NEŽ SMRT vzdor častým drásavým flashbackům ani na zlomek sekundy nevyměkne, protože má zkrátka moc práce s rozbíjením hlavy vůdce motorkářů o svůj náhrobní kámen. Záporák slabý, scénář nepřekvapí, ale aspoň utěšeně vrší vděčné scény, ve kterých je ultradrsňačka provokována k další rubačce, a režisér jde ve své originalitě až tak daleko, že to celé ladí jako moderní western, navíc se srdceryvnou hudbou úsměvně vykrádající TENKRÁT NA ZÁPADĚ. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Celkem stylový a zábavný motorkářský béčko. Něco na způsob Stone Cold, jenom v ženským podání. A Kathy Long to v kůži a na motorce celkem sekne. Za mě spokojený lepší průměr.60% ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Kathy Long to tady opravdu sedí. Sice je to béčko jak vyšité, ale je to dobré béčko. Typický scénář krevní msty, je sice už miliónkrát obehraná, ale tady v atmosféře ospalého městečka, jako vystřiženého ze starých westernů, tomu opravdu sedí. Hudba jako z Tenkrát na západě včetně retro hřbitova, který je do dané doby zasazený, jako stopa dávné minulosti. Všechno je dobře sladěné a filmu to jenom prospívá. Kathy je dokonalá, následují Rytíři, kde ji to sedlo úplně stejně. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Z ničeho nic se objeví v malém městečku baba v kožených galatach, nožem od bílého tesáka, lasem od Indyho a aby toho nebylo málo, tak s jejim příchodem začne hrát hudba ve stylu Tenkrát na Západě. Do toho všeho je zapojen velice slabý motorkářský gang včele s jejich trapným vůdcem Angelem, který si nedokáže poradit s touto kovbojkou v kůži. Jediný pořádný motorkářský gang byl ve Chladný jako Kámen. A právě jeden člen z toho gangu ( Mudfish ) si zahrál i krátkou roli v této pro mě nezáživné Cizince. Danny Trejo byl ale v pohodě :-) ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

Pro mě už srdcová záležitost. Kačka Dlouhá to umí pořádně rozbalit. Akce velmi solidní a k tomu krásně poutavá hudba "ala Tenkrát na západě" A jako bonus skvělá pornoherečka Ginger Lynn Allen. 1000%. ()

Timonthy 

všechny recenze uživatele

Bravurní film, tvrďačka co dokáže vymetat Západ, s nejpoutavějším prostředím. Danny Trejo je jako vždy skvělej a sem patří. ()

Reklama

Reklama