Reklama

Reklama

Bláznivé poslání

  • Česko Bláznivá mise 2 (více)

Obsahy(1)

Pokračování bláznivé komedie, ve které se opět setkáváme s hlavními hrdiny - Samem, Kodyžakem a Hatung. Tentokrát po nich půjde tajemný zabiják a místní gang, kteří chtějí získat zpět uloupené diamanty obrovské hodnoty a jsou připraveni zlikvidovat každého, kdo jim bude stát v cestě. Začíná tak opět film plný bláznivých kousků a zběsilých honiček. (Chupacabre)

(více)

Diskuze

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Shlednuto teprve nedávno,ale takhle jsem se dlouho nezasmál nejlepší scéna ve filmu jak jedou a rozpůlejí to auto :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Frukajs

Frukajs (hodnocení, recenze)

Tak zkusím to sem hodit. Třeba se někdo ozve. Mám na VHS kazetě Bláznivou misi 2 s "původním" dabingem, tzn. Codyjacka dabuje úžasný Jan Přeučil (ano, tenhle dabing skutečně existuje). Bohužel je to tedy jen nahrávané z televize v kvalitě LP. Potřeboval bych nějakou ochotnou a stejně nadšenou duši, která by z toho dokázala vykřesat audiostopu a přilepit ji na kvalitnější video. Píšu i proto, že tady a na dabingforu po tom byla sháňka a všude je to k sehnání jenom s druhým, sice technicky kvalitnějším, nicméně obsahově daleko horším dabingem (můj názor).. Kdyžtak můj mail: hochmis@centrum.cz a domluvíme se! :)

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Ja som na tom vyrastal a v detstve sa mi to velmi pacilo, ale uz som zrejme vyrastol ;-)

zuzu29

zuzu29 (hodnocení, recenze)

Jedničku už si tak nepamatuju ale dvojka je super také jsem na nich vyrůstlala.Mě se tam nejvýc lýbý Kodyžek tan je prostě nej. ten tam nebýt tak se snad ani nezasměju.Je to super:-)

Marvill

Marvill (hodnocení, recenze)

Tak tohle je moje klasika. Na tom jsem vyrustal videl jsem to mnohokrat jeste za totace. Vsechny ty nadherny triky, roboti, vybuchy auta, kung fu .... totalne vsechno co si malej kluk od akcniho filmu muze prat. K tomu to byla i celkem zabava...

Reklama

Reklama