Reklama

Reklama

Kamarád taky rád

(pořad)
  • USA FriendZone
všechny plakáty
Reality-TV
USA, 2011, 25 min

Obsahy(1)

Zkouška přátelství. Co se stane, když požádáte svého nejlepšího přítele, aby vám pomohl připravit se na rande naslepo, ale nakonec je to on, kdo je ten tajemný? Budou pocity vzájemné nebo bude přátelství navždy zničeno? (oficiální text distributora)

Recenze (3)

lillien 

všechny recenze uživatele

Jsem naprosto konsternována!! opět ve svém "pokročilém" věku přestávám rozumět klasickým neolitickým modelům.. až mě můj dokonalý protějšek opět bude neuváženě upozorňovat, že můj pohodlný sexy noční úbor už začíná mít poněkud vytahané tvary, a že to tudíž nepůsobí tolik přitažlivě, okamžitě mu pustím tento pořad. Aby si uvědomil, co mu to doma švitoří za erotický skvost!! Zde totiž ve všech třech případech epizody, kterou jsem viděla, vystupovaly naprosto odpudivé, totálně rozkydlé, tlusté debilky, z nichž jedna byla navíc neskutečné prase vozící v autě bordel, že se to nevešlo ani do 3 popelnic. Prázdné PETky, mastné pytlíky a krabičky z mekáčů ještě nebyly zdaleka to nejhorší. Bylo toho po strop, jako když u nás jezdí cigoši do sběrny. Nu a tyto roztomilé víly, jejichž průměrná váha se pohybovala kolem 97kg a nejlepší hadry na rande vypadaly jako orvaná cirkusová celta, se jaly sbalit a pozvat na tajné rande svého kámoše, kterému se neodvažovaly po celé ty roky říct, že ho tajně milují. A teď pozor, přichází ta šokující zápletka! kámoši všichni do jednoho slušně vypadající kusové s normální váhou, dokonce nebyli ani retardovaní! zato museli být na tuty podplacení nebo zfetovaní, že s těma obludama na to randez-vous šli a mamma mia - pro mě hřebíček do rakve na závěr - dokonce všem obludám odkývali, že ano, jejich nabídku k "chození" přijímají, protože je také celé ty roky tajně milují! Neee, umlaťte mě, proč mi nikdo neřekl, že za oceánem může ženská vypadat jako tlustá svačinářka u bagristů, být nevkusná špindíra a stejně se jí druhé pohlaví je ochotné dotknout? poučení : kamarád může být jen buzerant. Se vším ostatním lze v pohodě píchat. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ďalší program zo života ľudí, najmä teda odohrávajúci sa na Americkom kontinente, medzi priateľmi, z ktorých to minimálne jeden z nich, cíti trochu inak. Je to trocha šokujúce, udržať to v sebe, pre tú jednu osobu a napríklad nevzdať boj o toho svojho milovaného, keď sa spolu pripravujú na stretnutie, kde mu vlastne odhalí, že tým vyvoleným na rande je vlastne on. Takisto šokujúce je to aj pre tú osobu, ktorá sa to v tom momente dozvie, svojím spôsobom teda šokujúci program, ale zasa celkom vtipný, romantický, aj keď okrem toho zmyslu, že to pomôže niekomu, kto sa nevie vysloviť a má niekoho rád, tam iný vlastne ani veľmi nenachádzam a je tam cítiť aj nepríjemné polohy toho, že je to brané ako reality-show a potom je to tak aj nafilmované. Každý na to bude mať svoj názor, u každého bude tá obľúbenosť rôzna, u mňa je to tak, že hodnotím to ako - mohlo byť aj lepšie, ale ušlo to. ()

Gromnir23 

všechny recenze uživatele

Všechny díly jsou na jedno brdo. Důvody všech účastníků jsou stejné a stejné jsou i obavy "Můžu ztratit nej. kámoše a to by bylo zlý". Proto nedoporučuju pravidelné sledování, ale pár dílu a na čas dost a když bude masochistická nálada tak pustit další. Zábavné je asi akorát, že si v úvodu můžete tipnout jak to dopadne a čekat jaký máte odhad. ()

Reklama

Reklama