Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Své zatím nejdůležitější krasobruslařské vystoupení nezvládla a bojuje s problémy v rodině i osobními démony. Restartovat kariéru nebude snadné. (Netflix)

Recenze (38)

misterz 

všechny recenze uživatele

Mám rád podobné športové filmy či seriály. V tomto prípade mi to však prišlo ako niečo až príliš vekovo vyhranené. A tiež sa tu pomerne často plakalo nad rasizmom. A tak stále dokola a po troch častiach ma to už začalo nudiť. Ale záver bol celkom fajn. Nedokážem si ale predstaviť, že by som sa dal nahovoriť na druhú sériu ak bude. Slabší priemer. 55/100 ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi tématika ledu. Sice to místy byla absolutní kopie Ledového ostří, těžko bych spočítala, kdo kolikrát skončil (připomíná mi to moje dohady s kámošem), hlavní hrdina mě srala a Willow Shields je stále neustále ošklivá, ale přesto měl seriál zajímavé kouzlo a sjela jsem ho na posezení. Oceňuji poměrně temnou tematiku a dost palčivé otázky. Z postav si mě nejvíc získala ruská trenérka a mladá číňanka. Srandovní byla také dvojčata. Jen ten dabing by mohl být trochu lepší, ty hlasy zněly skoro všechny stejně, k Mitchovi se výběr vyloženě nehodil. Prý další série nebude, což mě teda pěkně mrzí. ()

k212 

všechny recenze uživatele

V prvním plánu to vypadá jak klasická přímočará sportovní akce, jenže není. Spinning out je o problematických vztazích nejen v rodinách a zvláště o tom, jak moc je složité žít s psychickým onemocněním, jak moc to zasahuje a poznamenává rodinné a partnerské vztahy, jak se všichni zúčastnění hezky točí ve víru proher, nedorozumění a občasných malých vítězstvích. Taky je to o tom, jak ve sportovním prostředí není zvykem tyto věci akcentovat, ale to jen na okraj. Přišlo mi fajn, že většina hlavních hrdinů jde docela proti stereotypům, navíc jsou na hraně diváckých sympatií, vedle toho se tu samozřejmě divák setká s těmi klasickými fláky z krasobruslařského světa. Za mě náladová a trošku náročnější jednohubka, která končí v pravou chvíli! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ako krasokorčuľovanie môžem okakať. Šport, v ktorom ženy vážia 20 kíl a ešte sa tam aj známkuje subjektívne. Všetci si tam navzájom konkurujú ako by šlo o život a šesťdesiatroční tréneri šukajú dievčatá, čo možno ani nemajú krámy. A Kayu Scodelario môžem okakať ešte viac. To ju fakt má niekto za peknú? Tak to je zúfalstvo. ()

Coleator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle to dopadá, když si na Netflixu pustíte seriál v den vydání... Netušil jsem do čeho jdu a nakonec jsem i přeskočil díly 5 a 6, abychom seriál dokončili co nejdřív (mimochodem to vůbec ničemu nevadilo)... Nějak nemůžu věřit tomu, že by Marcus mohl v tolika letech jako amatér vůbec myslet na Olynpiádu, tady se z něj ale dělá velká hvězda (která ještě na exhibici jela dost mizerně)... Případné další série určitě beze mě... Tohle bylo straaaaašně dlouhé a nepřineslo to vlastně vůbec nic nového... ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Po prvych 4 hodinach vkuse: Moje nove guilty pleasure. Vsetci herci sa na svoje postavy hodia, Jenn tej drame obklopujucej hlavne sestry dodava zabavnu iskru a zvlast predstavitel Justina je ako zalubeny rich-manwhore-goodguy-actinglikeadick nieco co mi zda sa na obrazovke chybalo. Malokde sa o to tvorcovia snazia a este menej kde taku postavu spravne vybalancuju, ze nie je prilis na cezdrzku. Akykolvek happyend, ci uz vztahovy alebo sportovy, sa zda byt silne nepravdepodobny, ale drzim im vsetkym palce. A len lutujem ze rano vstavam, inak by som hned sledovala dalej. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

takové další malé netflixovské guilty pleasure.I přes to,že tu není skoro žádná opravdu sympatická postava,většina se tu trumfuje kdo co víc posere a hlavní hrdinka je (i přes svou nemoc) sebestředná kráva,tak se na to těch deset dílů celkem hezky kouká a to natolik,že mě zajímalo co se stane a teď je mi dokonce trochu líto,že nebude druhá řada...70% ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Když jsem zjistil, že Netflix připravuje sportovní seriál, tak jsem věděl, že se na něj dřív nebo později podívám. Tak nějak jsem čekal, že to bude další z řady sportovních počinů, který správně nadávkuje všechna ta klišé a bude dobře bavit, i když nepřinese nic objevného. Ale pletl jsem se, začal jsem kvůli sportu, ale zůstal kvůli tomu okolo. Krasobruslení není zrovna můj sport, ale myslím, že ho zvládli ukázat skvěle a zajímavě. Slabší to bylo s lyžováním, ale o to tam vlastně nešlo a spíš se o něm jen mluvilo. Sportovní linka byla vlastně vcelku předvídatelná, ale ani to nevadí, protože je to vynahrazeno dostatečně zajímavým příběhem postav. Postavy jako Kat a Carol jsem ještě asi jinde neviděl. Já toho moc o bipolární poruše nevím, takže nedokážu říct, jak moc dobře je to tady zobrazeno. Ale díky tomu mi to rozhodně dalo víc než jsem čekal. Problémy s duševním zdravím jsou určitě něco, co si zaslouží větší pozornost. A jako bonus mě bavilo se sledovat Kayu Scodelario, která si po Effy ze Skins připisuje další zajímavou postavu. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Já se obvykle na takové seriály nedívám, protože krasobruslení rozumím jako koza petrželi a vlastně k tomu sportu celkově nemám žádný vztah. Ale mám rád Kayu Scodalario už od dob co hrála dívneku v skins a tak jsem juknul na první díl...a pak další a další a další a už mě to nepustilo :) ()

skretik 

všechny recenze uživatele

v niecom dobre, v niecom hrozne... paci sa mi, ako vykresluju problemy s bipolarnou chorobou a aroven strachom z prezradenia v okoli, v sportovych kruhoch atd... ()

anura 

všechny recenze uživatele

První díly vypadaly slibně, na krasobruslení se hezky dívá. Ale nakonec to vůbec o sportu nebylo a z děje se stala nastavovaná kaše plná slz, hysterických výkřiků a oduševnělých poselství. Přibývalo postav, které nikoho nezajímají a bipolární poruchou v seriálu včetně hrdinky trpěl snad každý. Nespočetněkrát v seriálu zazní "I'm sorry for that" a nebo "can we talk", repetitivnost a předvídatelnost situací je nesnesitelná. Přitom by se zápletka krásně vešla do jednoho filmu. Sportovní kariéra, stresy v rodině, zdravotní problémy, cesta Black Swan k vysněnému Kenovi. ()

WayDott 

všechny recenze uživatele

Mám ráda krasobruslení, takže nad těmito scénami jsem se rozplývala, to je jasné. Bohužel ten zbytek už byl dost mizerný. Někteří herci dost nesympatičtí. Seriál se zbytečně protahoval. Mohl mít tak o 3 díly méně a ničemu by to nevadilo. ()

Blueeyes 

všechny recenze uživatele

Já vždycky věděla, že seriáloví bozi existují! A nejen to. Oni jsou schopni vyslyšet kdejaké přání, dokonce i to nevyslovené. Až teď mi došlo, co mi celou dobu chybělo. Sportovní seriál, Krasobruslařská série! No vážně. To je pro mě ideální novoroční dárek, splněný sen. Jde tu tak akorát vyváženou měrou o krasobruslení - vztahy - duševní poruchy, aby mě to bavilo. Dost možná je to proto, že nejsem tak docela nepolíbená :-), čili určitě nejsem objektivní v hodnocení. Ale to nejsem nikdy. A minimálně za roli Johnnyho Weira bych tam ty čtyři kousky vrazila kdykoli znovu :-). A ráda. ()

Klara 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela to šlo. Na krasobruslení se kouká vždycky dobře. Příběh průměrný, ale nějak mě to dokázalo vtáhnout a celou sérii jsem zkoukla za dva dny. Musím říct, že mě trošku mrzí, že Netflix seriál zrušil po první sérii, podle mě existuje mnohem více mnohem horších seriálů, ktteré mají více sérií... ()

yvona 

všechny recenze uživatele

Nastěnka a Ivánek v zimním království, zlá čarodějnice, jenom Mrazík je černý a všichni mu ubližují a nechybí ani duhová vlaječka.Takže všechno v cajku. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý seriál o světě krasobruslení a bipolární poruše. Výkony všech herců jsou uvěřitelné a krasobruslařské ukázky potěší. ()

Reklama

Reklama