Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jevgenij Borovko žijící v pochmurném průmyslovém městě přiváží svou sedmiletou dceru Alinu k sobě domů na sídliště. Když si spolu hrají na schovávanou, dívka beze stopy zmizí. Případ dostane na starost detektiv Šumov a jeho nová parťačka, která byla na oddělení právě přeřazena... (TV Prima)

Recenze (4)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

První díl navodil celkem zajímavou, sychravou atmosféru a taktéž zaujal nápadem zmizení, jehož příčina mě osobně vůbec nenapadá. I přesto, že jde o hodinovou epizodu, jsem byl udržován v neustálém napětí, i když místy trochu protahovaném. No, nevím, jestli budu mít zájem sledovat i další díly, ale druhému dám rozhodně šanci. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sledujeme mnohokrát viděnou záhadu zamčeného pokoje v obalu severského studeného krimi. Ale kauza je velmi napínavá včetně tajemství. Úvod je také vzrušující i když ohrožené děti je laciné téma. Jsou zde klišé korupčních zrádců v policii a v podobě náboženské sekty. Oproti našim kriminálkám netrousí detektivové filosofické řeči a nejsme svědky jejich rodinných problémů. Zde doma vaří nebo se umývají. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm, první díl v pohodě. Nebudu lhát, podobné piloty mám ráda. Kdy se sice něco stane (zmizení malé holčičky ze zamčeného bytu), ale zároveň je silně vedena osobní linka vyšetřovatelů (zde zatím jednoho, počítám, že z minulosti nové parťačky taky něco vyleze) div ne stejnou měrou. Ale bez toho, aby to bylo patetický a hrdinové mluvili jako chodící encyklopedie mouder. Ale je to zároveň příjemně civilní. Vážně si scénář na nic nehraje. Vlastně, skoro to ve mě evokovalo něco ze severské dílny. Tedy až ten jazyk, kterým postavy mluví :D ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama