Reklama

Reklama

V tomto postapokalyptickém dobrodružství je celá budoucí Země díky tání ledovců pod vodou. Kevin Costner jako osamělý poutník vezme pod svá pomyslná křídla matku s dcerou, aby je ochránil před partou kočovných tyranů. Díky staletí trvajícímu globálnímu oteplování, jež zapříčiňuje tání ledovců, je celá Země pod vodou. Poslední zbytky lidí přežívají na umělých plavidlech a v na vodě plovoucích městech neustále napadáni partou zlověstných pirátů v čele s Deaconem (Dennis Hopper). Jejich poslední šancí je Meriner (Kevin Costner), osamělý poutník, který se dokonale přizpůsobil novému prostředí. Společně s překrásnou ženou (Jeanne Trepplehornová) a její dcerou se vydávají navzdory Deaconovi a jeho kumpánům najít suchou zemi. (Cinemax)

(více)

Diskuze

Brooks

Brooks (hodnocení, recenze)

Videl tu niekto tú 176 minutovú verziu? Je tam pridané niečo dôležité?

2-Xtreme

2-Xtreme (hodnocení, recenze)

tron

Mas pravdu neexistuje, ale existuje Ulysses cut. Dokonca tento rok vysiel na bluray a stopaz sedi s udajom tu, tych 176min.

na příspěvěk reagoval GanosLal

tron

tron (hodnocení, recenze)

Aký Director´s cut? Veď žiadny neexistuje. Čo je to tu za informáciu?

na příspěvěk reagoval 2-Xtreme

Ještěřák

Ještěřák (hodnocení, recenze)

Mně hlavně odmala vrtalo hlavou, kde berou čmoudi přebytečný materiály na píčoviny typu závody tahačů ;-) :-)

Trumpitko

Trumpitko (hodnocení, recenze)

Stejšn

Já tendle film miluju, jako postapo... Ale dybych chtěl bejt rejpavej, tak se ptám kde brali kyslík? Plocha lesů malá, vodní svět velikej... Ale zas lidí bylo málo. A cigaret to vypadalo bylo taky dost (jak je tam rozhazoval mezi plebs)... Kde se bral ten papír a tabák?

na příspěvěk reagoval BlaXxer

Uživatel Dana456 smazal svůj příspěvek.

Uživatel Dana456 smazal svůj příspěvek.

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Paradoxně byl zvolen Golden Raspberry Awards jako nejhorší vedlejší herec :D

AxelWers

AxelWers (hodnocení, recenze)

Som rád, že toľko hercov odmietlo úlohu Deacona, pretože Dennis Hopper je v nej úplne dokonalý.

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Tento film u mna zraje jako vino:) Najprv to bola pre mna blbost ale teraz obrat o 180 stupnov. Je to fakt super. Vyprava je bombasticka a Costnerovi ta postava mlcanliveho hajzla sadla. Podobne ako Frank Farmer. Skoda ze ta rozsirena verzia nie je v hd. Kvalitny obraz a zvuk je pri tomto filme velmi dolezity. Jedine co mi trochu vadilo je ten Dennis Hopper. Slaby zaporak. Este ze vacsinu casu je na platne Costner a ocean. Zaciatok filmu je skvely. Pre mna je toto klasicky Hollywoodsky velkofilm. Keby to niekedy dalti v kine tak urcite na to pojdem.

hypnos11

hypnos11 (hodnocení, recenze)

sice ptakovina, ale docela zabavna. takhle nejak by mohl vypadat mad max na vode :)

RFC_Octopus

RFC_Octopus (hodnocení, recenze)

nemozem si pomoct ale filmy co mam na VHS( pre tych co to nevedia su to tie kazety na com davnejsie byvali filmy) dostanu odomna vzdy ***** pretoze som ich videl asi 50 krat kazdy a toto je jeden znich, este nahravany z markizy a bez reklam, pretoze otec my to vzdy ked bola reklama stopol kedze bolo uz neskoro (22 hodin) a ja som uz spal ... ach trocha nostalgie :D ....

RFC_Octopus

RFC_Octopus (hodnocení, recenze)

petraso:  tvoj nazor, ale podla mna jednej z tych lepsich a hlavne vobec nie otrepanych napadov na sci-fi

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

hanibalx: souhlasím... hodně povedený film,celkově to shrnu na 5* shlédnuto v HD 1080p a fakt paráda

hanibalx

hanibalx (hodnocení, recenze)

vinikajuci filmik mozem si ho poziet kedy kolvek a stale ma bavi:)))))))))

brutale

brutale (hodnocení, recenze)

Výborné až na to, že od polovice deja má film taký slabší spád, ale aj tak great, na apokalypticke filmy mám proste slabosť.

Joe321

Joe321 (hodnocení, recenze)

Ted jsem se na to koukal znova a musel jsem zvednou na pět. Mám pro to velikou slabost, ale když ono se na to tak dobře kouká. Člověk se nenudí, skvělá výprava, nádherný oceán a Costnerova lod. Guilty pleasure...

pakobylka

pakobylka (hodnocení, recenze)

Vodní svět jsem viděla před lety krátce poté, co se objevil ve videopůjčovnách, a přesně si pamatuji, jak strašně se mi nelíbil. A znovu jsem si potvrdila, jak se mé názory na některé filmy radikálně změnily. Včera jsem se na něj jen tak ze zvědavosti podívala na Nově děj jsem si už moc nepamatovala a byla jsem docela překvapená. Jasně, je to jen takový vyloženě oddechový akční sci-fi film o neveselé budoucnosti lidské rasy, jejíž zbytky po zatopení Země ztratily nejenom téměř všechno, co představovalo dávnou civilizaci, ale i jakékoli vědomosti o své vlastní historii. Ale ten film si taky na nic jiného nehraje nečekáte žádné hluboké myšlenky nebo poselství a pachtění se za vyššími cíly a když jsem na tohle přistoupila a nechala se vtáhnout do děje, zjistila jsem, že se navzdory nijak závratnému hodnocení na ČSFD dost dobře bavím.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Dříve jsem si myslel, že je na takové filmy už pozdě. Že už pro ně není ta správná doba. Ale teď jsem povyrostl o deset let a musím říct že se film docela povedl :-)

Cerebrate

Cerebrate (hodnocení, recenze)

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

jamess

jamess (hodnocení, recenze)

Celkem zajímavá fantasmagorie,ale má něco do sebe a já se k ní často rád vracím.

Luba

Luba (hodnocení, recenze)

potřeboval bych vědět, jak se jmenuje ta písnička, co je v tomhle filmu. není na soundtracku a hrajou jí taky třeba na nově, když končí fotbal. v tomto filmu je použitá ve scéně, kdy dennis hopper jede se svými kumpány na lodi v autě zkontrolovat stav ropy. pomůžete mi? dík.

na příspěvěk reagoval macko3uska

Související novinky

Vodní svět se dočká seriálového pokračování

Vodní svět se dočká seriálového pokračování

30.07.2021

Studio Universal a producenti John Davis a John Fox přišli s poměrně nečekanou zprávou. Vodní svět, sci-fi z rou 1995, které se proslavilo zejména produkčními potížemi, kvůli kterým rozpočet narostl… (více)

Kevin Costner chystá desetihodinový western

Kevin Costner chystá desetihodinový western

02.01.2017

Když Kevin Costner poprvé usedl za kameru, bylo z toho 7 Oscarů, včetně toho za režii. Ano, řeč je o legendárním Tanci s vlky, na který však Costner nikdy úspěšně nenavázal. Vodní svět byl obří… (více)

Reklama

Reklama