Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Júlia je zámožná, čerstvo rozvedená žena, matka troch detí. Svoje šesťdesiate narodeniny trávi sama v Londýne, po tom, ako jej deti dali košom. V múzeu stretne mladého muža Benjamina, s ktorým si neobvykle rozumie. Po prvom stretnutí prídu ďalšie a vzťah Júlie a Benjamina sa začne postupne prehlbovať. Keď ho Júlia zoznámi so svojimi tromi deťmi, tie ho okamžite začnú podozrievať, že je to zlatokop a že jeho úmysly nie sú úprimné. Júlia sa celý život obetovala pre svoje deti a rodinu. Ich potreby vždy uprednostňovala pred svojimi  vlastnými. Avšak po tom, ako sa jej deti osamostatnili a po rozvode so svojím manželom, sa s Benjaminom cíti byť konečne šťastná. Júliine deti sú znepokojené a snažia sa pátrať po Benjaminovej minulosti, o ktorej všetci vedia len veľmi málo. Nájde Júlia vo vzťahu šťastie ktoré hľadá? Je záhadný Benjamin človek s úprimnými zámermi? Čo sa skutočne skrýva za jeho láskou k Júlii? (RTVS)

(více)

Recenze (9)

angel74 

všechny recenze uživatele

Poselstvím seriálu Gold Digger by mohl být prostý fakt, že každý má právo na druhou šanci... Ta neutuchající nejistota, kdo je ten dobrý a kdo zlý, podněcovala mou zvědavost natolik, že jsem měla sto chutí zkouknout všech šest epizod na jeden zátah. Tvůrcům i hercům se podařilo téměř nemožné, když dokázali mlžit až do úplného konce. Ben Barnes v některých momentech vypadal skoro jako Keanu Reeves, ale hrál tedy o poznání lépe. Právě v jeho postavě jsem se vůbec nevyznala a nebylo to jen dobře vystavěným příběhem, ale hodně i Benovým hereckým umem. Moc se mi líbila také doprovodná hudba. (75%) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zo sľubne sa vyvíjajúceho thrilleru a rodinnej drámy sa nakoniec v poslednej časti vyvinula trápna melodráma s uplakaným ženíchom. Ako fakt koniec ako z telenovely. Trapas. Človek čakal oveľa viac, niečo detektívnejšie a nie vzťahové slzy. Každopádne Julia Ormond ma prekvapila. Nevidel som ju pár rokov a ona nám váhou dobieha už slovenského hladného hygienika Jančiho Mikasa. ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Trochu sa tocia v kruhu, protivni synovia - zneistenie - rozkol - udobrenie - protivni synovia - ... A konanie nie je velmi prirodzene, on privelmi tlaci na pilu, ona zasadne o problemoch nekomunikuje ako dospelak. Ale aj s tym vsetkym musim priznat, ze sa mi to dost pacilo. Romanci som opatrne fandila. Bola som zvedava, cim to skonci a bavilo ma to sledovat. A herci su super, vsetci. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

zvláštní je,že pokud má chlap mladší i o sto let ženskou tak je to v pohodě.Ale  obě starší pohlaví se musí mít na pozoru před tím mladším.Vždy jde o prachy a možná někdy i o city....Pravidlem zůstávají prachy.Ormond bylo v době natáčení asi 56 let a Barnesovi necelých 40.V roli zavětřil v momentě ,kdy ona platila první útratu a jízda může začít.Nevím, jestli bych, být na jejím místě v reálu ,měla zapotřebí podlehnout citům.Byly to city?Nebo jen polichocené ego:já na něj mám?Vždy když vidím mužské stařecké pazoury na dívčím těle ,anebo jako tady v tom příběhu, mladýho kluka jak hobluje starou bábu...no nevím ..jinak pocity popsat nemůžu než jako grc. ()

3anitram 

všechny recenze uživatele

Šlo to udělat mnohem líp! Na jednu stranu vlastně obdivuju (pakliže to beru celé vážně) Julii, že si šla za svým. Na druhou mi kriminální zápletka přišla dost přehnaná, kamarádská linka úplně nesmyslná (protože jako Juliina nejnejka  musela vědět, co za srá.. bývalý manžel je a v životě by s ním nemohla ulítnout, natož být ve vztahu + se dál snažit být kámoška), také proč byla Julie tak nešťastná ze zrady bývalého, pakliže dělal, co dělal, dále mne iritovala hyperkorektnost - tzn.obsazení černošské herečky a její dcery i Juliiny dcery jako lesbičky (už jsem se jen bála, že nevlastní bratr hlavního hrdiny je homosexuální pedofil) a nakonec taková neuvěřitelná podivnost nekomunikace mezi ústřední dvojicí... ALE nějak se na to dalo koukat, vztahy mezi dětmi a rodiči, jejich ovlivnění jednou událostí, které byly svědkem, následné trable s tím spojené, snaha bránit matku před mladým přítelem, protože, co si budeme namlouvat - úplně normální takto nevyrovnaný vztah fakt není - nebylo to špatné a toto celkem fungovalo. Navíc mám ráda Bena a Julie má boží vlasy! ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

  • Natáčalo sa striedavo medzi Devonom a Londýnom. Čiastočne sa natáčalo aj vo Widecombe-in-the-Moor a Dartmoore. (Arsenal83)

Reklama

Reklama