Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejhorší věcí, kterou Jack Hammond (Charlie Sheen) dosud v životě udělal, bylo podvádění u zkoušky z historie a nyní je štvancem na útěku. Neprávem obviněn z bankovní loupeže uniká v ukradeném voze směrem k mexické hranici. Náhoda mu přivede do cesty rukojmí - dceru bohatého průmyslníka. Od té chvíle Jacka nepronásleduje pouze policie, ale senzacechtiví novinářští supi, kteří se snaží vytlouct ze situace co nejvíc. Exkluzivní reportáž a záběry v přímém přenosu dostávají přednost před večerními zprávami a z běžného případu se tak stává bombastická událost pro masmédia. (Intersonic)

(více)

Recenze (37)

Dale 

všechny recenze uživatele

Tuctový príbeh, totálne B-čkový vizuál, hrozní herci - hlavne posádka policajného auta s ľuďmi z televízie je des, tých to chcelo úplne vystrihnúť. Na svoje si neprídu ani fanúškovia rýchlej jazdy. Síce tam niekoľkokrát zaznie, ako rýchlo Sheen ide, ale v záberoch z auta sa dá odhadnúť, že idú tak 40-50 km/h podľa pozadia. Veď si vrámci toho stihnú únosca a jeho obeť pokecať, hľadieť z očí do očí a dokonca aj zasexovať. Proste po každej stránke zúfalo podpriemerné. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Laciné, absolutně nereálné, místy trapné až debilní. (velký podíl na "devalvaci" měl určitě hrozný český dabing!). Jinak ale celkem vtipné, ani ne nudné, a ten konec je sice hodně přitažený za vlasy, ale příjemně překvapil. Taková "parodie" na automobilové honičky. K tomu Sheen je sympaťák a Swanson správně naivní a rozmazlená blbka. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Z podobného deja by viac už nevyťažili ani filmoví mágovia a tak som rád, že to ostalo pri takejto nenáročnej, svižnej, milej, dobrodružnej a miestami aj naozaj usmievavej oddychovke. Ústrednej dvojici to na pľaci klapalo a ja som nechcel nič viac len na nič sa nehrajúci záver, ktorého pridrblosť som si nemohol viac ani predstaviť. Ale také to už býva. 60%. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem v roce 1995 viděl asi třikrát a děsně se mi to líbilo. Teď po čtrnácti letech jsem to zhlídnul znova a musím říct, že je to hrozná volovina. Zápletka přihlouplá, akce chaotická a dialogy tak neskutečně primitivní, že by se hodily snad jen do českej telenovely. Ale přes to všechno je to pro mě nostaligická vzpomínka na dobu, kdy sem byl malej a blbej a všechno bylo tak nějak jednodušší. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to není moc zábavný, téměr celou dobu jsem chtěl dát jen dvě hvězdy, protože to byla opravdu nuda, ale jak se dvojice blížila Mexiku, trochu se to zlepšilo (počínaje tou výbornou scénou sexu za volantem). Kristy Swanson byla tehdy opravdu kus, chápu, že si ji Sheen vybral za svou partnerku. Ten na mě ale zase působí takovým mdlým dojmem a navíc je nějakej tlustej a trochu mu začíná rašit druhá brada. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu probíhalo od 21. července do 8. září 1993. Točilo se v amerických státech Texas (Kemah, Village Shopping Center Houston, Hardy Toll Road, Highway 290, Houston Police Headquarters - 61 Reisner Street, Mecom Fountain - Main Street & Montrose Boulevard, Sam Houston Tollway, Houston, Palm Beach at Moody Gardens) a Kalifornie (Irvine). (GASTON73)

Reklama

Reklama