Reklama

Reklama

Příšerná kocovina

(seriál)
  • USA Rude Awakening
USA, (1998–2001), 24 h 41 min (Minutáž: 23–30 min)

Tvůrci:

Claudia Lonow

Hrají:

Sherilyn Fenn, Jonathan Penner, Lynn Redgrave, Rain Pryor, Mario Van Peebles, Salli Richardson-Whitfield, Corinne Bohrer, Paul Ben-Victor (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(55)

Obsahy(1)

Sherilyn Fennová ztvárnila postavu Billie Frankové, bývalé hvězdy sitcomů, kterou její kariéra a osobní život zrazili ke dnu. Nyní pracuje pro producenta béčkových filmů, potýká se s démony svého života, kterými jsou především alkohol a sklony probouzet se po divokých celonočních večírcích v posteli s cizími muži. Když zaviní opilá Billie autonehodu, konečně si uvědomuje, že má problém a soud jí nařídí navštěvovat protialkoholní léčbu. Drzá a upřímná Billie si rozhodně nebere servítky – vyřkne všechno, co má na jazyku, když se snaží prokousat dnem bez jediného loku alkoholu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Eržik 

všechny recenze uživatele

Tento seriál má být především o Addicted Anonymous - jinými slovy o Anonymních alkoholicích. Jelikož jsem členem tohoto společenství a jako alkoholikovi mi AA doslova zachránili život, tak jsem byl tímto seriálem opravdu pobouřen. S odstupem času jsem si vzpomněl na naše symbolické "Rule #62 - Don't take yourself too damn seriuosly." Takže jsem odpustil znevážovaní Programu, který vrací lidi do života a uzdravuje jinak těžce nemocné z jejich závislosti a neschopnosti vyrovnat s obyčejným životem, tak jako tomu je u mě. Pořád mi to však přijde jako podřadná legrace... ()

Reklama

Reklama