Reklama

Reklama

Solární protipóly

(seriál)
  • USA Solar Opposites (více)
Trailer
USA, (2020–2024), 15 h 16 min (Minutáž: 22–25 min)

Hrají:

Sean Giambrone, Mary Mack, Justin Roiland, Thomas Barbusca, Amanda Leighton, Kari Wahlgren, Thomas Middleditch, Andy Daly, Ryan Ridley, June Squibb, Chris Cox (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(41)

Solární protipóly se soustředí okolo rodiny mimozemšťanů – Korva, Terryho a jejich dětských replikantů Yumyulacka a Jesse, z planety Shlorp, kteří ztroskotají na Zemi a útočiště naleznou ve Střední Americe. Nemohou se shodnout na tom, zda je to hrozné, nebo skvělé. (Disney+)

Recenze uživatele Klajnik k tomuto seriálu (1)

Solární protipóly (2020) 

Vykrádačka Ricka & Morty bez valných kvalit (ačkoliv uznávam, že dost dílů ze čtvrté série už taky stála za hovno). Humor nefunguje stejně jako logika toho, proč mimozemšťani považují lidi za podřadné organismy, když sami jsou uplně stejně blbý - když né ještě víc. Důvodem se mi zdá vlastnění odolnějších těl a sci-fi zbraní, díky kterym si s lidmi mohou zahrávat podle vlastní libosti. Překvapilo mě, jak vyčpělé, nechytrá a vyvařené to celé je. Přesto tam jsou některé vedlejší linky, které zaujmou, známá kresba, kterou jsem si oblíbil a dávka nápaditosti. ()

Reklama

Reklama