Reklama

Reklama

Solární protipóly

(seriál)
  • USA Solar Opposites (více)
Trailer 2
USA, (2020–2024), 15 h 16 min (Minutáž: 22–25 min)

Hrají:

Sean Giambrone, Mary Mack, Justin Roiland, Thomas Barbusca, Amanda Leighton, Kari Wahlgren, Thomas Middleditch, Andy Daly, Ryan Ridley, June Squibb, Chris Cox (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(41)

Solární protipóly se soustředí okolo rodiny mimozemšťanů – Korva, Terryho a jejich dětských replikantů Yumyulacka a Jesse, z planety Shlorp, kteří ztroskotají na Zemi a útočiště naleznou ve Střední Americe. Nemohou se shodnout na tom, zda je to hrozné, nebo skvělé. (Disney+)

Recenze uživatele SonGokussj k tomuto seriálu (1)

Solární protipóly (2020) 

Justin Roiland čelí nepříjemné věci. Tento seriál je bez Dana Harmona - tvůrce Ricka a Mortyho a Community. A je to znát. Skoro jako se koukat na Ricka a Mortyho bez trefných promyšlených příběhových zvratů a hlášek, které ve vás vyvolají to, co jiný seriál ne. Je zde používáno větší množství "slabších" vtipů nebo naopak přespříliš zbytečného násilí a znázornění vnitřností a krve. Solar Opposites je slabší odvar R&M. Ale odvar přecijen dobrý. Rodinka mimozemšťanů má něco do sebe, žlutý sliz je v nějakých scénách také povedený, děcka super, celkový episoidní příběh, který nemá návaznost na sebe, také pobaví a určitě zde nechybí udržení pozornosti. Nejvíc se mi snad líbil předposlední díl, aneb "co se děje za sklem". Doufám, že se Justin poučí z nějakých chyb a vydá pokračování. Velmi rád se kouknu znovu. Manc ave! 75 % || Edit 25.07.2022 - po shlédnutí 3. sezóny: Lepší a lepší. Jak příběhy každodenních starostí našich mimozemšťanů, tak hlavně "The Wall People". Strohost první řady je pryč a třetí jsem skoukl ani nevím jak. Mrtě se mi líbila příběhová stránka "Silver Police", která je otevřená do čtvrté sezóny. Za mě velký upgrade :-) Tak jak Rick and Morty šel s kvalitou dolů, Solar Oposites pro změnu nahoru. Teen Pupa Angst 85 % ()

Reklama

Reklama