Reklama

Reklama

Solární protipóly

(seriál)
  • USA Solar Opposites (více)
Trailer
USA, (2020–2024), 15 h 16 min (Minutáž: 22–25 min)

Hrají:

Sean Giambrone, Mary Mack, Justin Roiland, Thomas Barbusca, Amanda Leighton, Kari Wahlgren, Thomas Middleditch, Andy Daly, Ryan Ridley, June Squibb, Chris Cox (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(41)

Solární protipóly se soustředí okolo rodiny mimozemšťanů – Korva, Terryho a jejich dětských replikantů Yumyulacka a Jesse, z planety Shlorp, kteří ztroskotají na Zemi a útočiště naleznou ve Střední Americe. Nemohou se shodnout na tom, zda je to hrozné, nebo skvělé. (Disney+)

Videa (8)

Trailer

Recenze (18)

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál mě absolutně překvapil svým humorem, postavami a animací, která je velice podobná seriálu Rick a Morty ale co je na tomto seriálu nejlepší tak to je zaručeně vedlejší a naprosto boží linka O ZDI, která pokud někoho nebaví tak tento seriál může ihned vypnout, protože to co se tu odehrává s postavami, politikou a snahou přežít je geniální. Všechny díly jsou na sebe navázané ale také se tu někdy objeví nějaký filer, který je i tak skvělý a baví po celou stopáž. Obrovské překvapení tohoto roku a za mě lepší seriál jako Rick a Morty. 9,5/10 ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Justin Roiland čelí nepříjemné věci. Tento seriál je bez Dana Harmona - tvůrce Ricka a Mortyho a Community. A je to znát. Skoro jako se koukat na Ricka a Mortyho bez trefných promyšlených příběhových zvratů a hlášek, které ve vás vyvolají to, co jiný seriál ne. Je zde používáno větší množství "slabších" vtipů nebo naopak přespříliš zbytečného násilí a znázornění vnitřností a krve. Solar Opposites je slabší odvar R&M. Ale odvar přecijen dobrý. Rodinka mimozemšťanů má něco do sebe, žlutý sliz je v nějakých scénách také povedený, děcka super, celkový episoidní příběh, který nemá návaznost na sebe, také pobaví a určitě zde nechybí udržení pozornosti. Nejvíc se mi snad líbil předposlední díl, aneb "co se děje za sklem". Doufám, že se Justin poučí z nějakých chyb a vydá pokračování. Velmi rád se kouknu znovu. Manc ave! 75 % || Edit 25.07.2022 - po shlédnutí 3. sezóny: Lepší a lepší. Jak příběhy každodenních starostí našich mimozemšťanů, tak hlavně "The Wall People". Strohost první řady je pryč a třetí jsem skoukl ani nevím jak. Mrtě se mi líbila příběhová stránka "Silver Police", která je otevřená do čtvrté sezóny. Za mě velký upgrade :-) Tak jak Rick and Morty šel s kvalitou dolů, Solar Oposites pro změnu nahoru. Teen Pupa Angst 85 % ()

Reklama

dragon94 

všechny recenze uživatele

Nezábavné, nesympatické, nelogické, neoriginální s velice špatnými postavami, u kterých jsem si nenašel ani jediného oblíbence či postavu, která by mě bavila nebo alespoň trošičku zajímala, nebo mi alespoň byla sympatická. Ke všemu je seriál hroznou kopií Ricka a Mortyho. Ano já vím, že na tom děla J. Roiland, ale to přece neznamená, že jeho postava zde musí mít i stejné vyjadřování a styl mluvy jako Rick. Do toho je animace úplně stejná, humor podobný (ale nepovedený), a některé epizody či scény jsou přímo okopírovány. Jediná věc, která mě relativně zajímala byl příběh zmenšených lidí, ale ani to mě nedonutilo dokoukat celou první sérii, která měla jen 8 epizod. Skončil jsem po 6ti. Ono by ani nevadilo jak hrozná kopie to je, kdyby to alespoň fungovalo a postavy byly alespoň trošku zajímavé. Ani nevím za co tomu dávám tu hvězdičku. 1* 15% ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Solar Opposites jsou takovým slabším odvarem Ricka a Mortyho. Kdyby Hulu nepatřilo pod Disney a adult swim pod Warnery, tak by tohle mohlo být považováno klidně za spin-off, ale reálně se jedná pouze o rip-off. Postavy v některých aspektech příliš kopírují slavnější dvojici, stejně tak některé prvky jsou převzaté z R&M (zeď plná lidí) a ta animace je naprosto identická. Pokud Roiland s McMahanem chtěli udělat samostatně fungující seroš, tak aspoň tu animaci mohli udělat jinou. Chybí tomu větší hloubka a nápaditost, je to taková sbírka random blbin, co se titulní rodině stanou. Někdy to je lepší, někdy naopak celkem zívačka a občas je to dobré, ale zase to postrádá punc originality. Pokud vám stačí pár dobrých gagů (cold one v lednici) a několik zběsilostí, tak Solar Opposites na tři hoďky zabaví, ale pokud člověk hledá něco víc, tak v animovaných vodách plavou kvalitnější kousky. ()

Eric.Kosar 

všechny recenze uživatele

Jo každý si řekne, že to je kopírka Ricka a Mortyho, ale není, troufám si říct, že to dokonce odbočuje od Ricka a Mortyho. Animace je sice hodně podobná, ale není to tolik emocionální a a více vtipnější, je to sice furt pro dospělý, ale přece jen se zde neřeší nějaký depresivní témata. A pokud jo, tak v humorném duchu. Dějová linka "The Wall" byla parodíí na Hunger Games, akorát lepší. Korvo a Terry je nerozlučná dvojka, a jejich "děti" jsou taky sympatický, ale každý v jiném ohledu. A co se týče sci-fi žánru, tak jsem byl taky v úžasu, ale to je Roilandův stereotyp. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (66)

  • Terryho tričko v této epizodě je v prvních vteřinách „Moist“, než si ho strhne a je na něm napsáno: „I got streamed at Hululand.“ (KGBelik)
  • Když dřevěný Woody Harrelson na konci uvítacího videa zmiňuje cestu do Dorsie, je to odkaz na oblíbenou restauraci v Americkém psychu (2000). (KGBelik)

Reklama

Reklama