Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

kyjo 

všechny recenze uživatele

Slabý ★★★. Hlavní příběh a postavy nuda. Sem tam povedenej situační humor, ale většina vtipů nepadá na úrodnou půdu. Navíc to kazí špatně přeobsazenej hlavní dabér. Vedlejší linka s liliputánama už nemá moc co nabídnout. Parodie na fanatickou teokracii už mi přišla hodně přitažená za vlasy a těžko uvěřitelná, i ve srovnání s předchozím už tak dost ujetým dějem. Nejlepší na celý sezóně byl spin-off se sousedem, vystřeleným do vesmíru. Ale to byl jen jeden díl. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Změna hlasu nevadí! Upřímně jsem měl z příchodu Dana Stevense obavy, ale teď si nedovedu představit, že by Korvo nemluvil s britským přízvukem. Kromě bombastického příběhu ze Zdi navazujeme i na intergalaktické dobrodružství u Stříbrných poldů, které se zvrhává v Rychle a zběsile. Příhody mimozemšťanů super, silnější díly střídají slabší. Malinko je upozaděný Pupa a jeho vývoj. Twist s lodí je taky docela laciný, ale do další řady by mohl přinést zajímavé osvěžení. Pečení chleba, dospívání, korporátní vsuvky, změna v lidi... povedená řada. ()

Reklama

JamesSi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem recenzoval předchozí série, tak jsem neměl pravdu. Myslel jsem si, že Solar Opposites mě baví, protože Roiland se zaměřuje spíš na ně než na Ricka a Mortyho. Avšak se ukázalo, že Roiland na všechno sere a věnuje se buď tomu, aby byl debil nebo dalším svým kontroverzím. Asi hlavním tahounem za Solar Opposites byl Mike McMahan, protože seriál je stále stejný jako předchozí řady jen Roiland v dabingu byl nahrazen Danem Stevensem z seriálu Legion a Krásky a zvířete. A upřímně jeho hlas je příjemnější než Justinův. Zápletka se Zdí je stále zajímavá, gay vztah mezi Corvem a Terrym je stále fajn a kanonáda vtipů je stále velmi rychlá i když tak 60% vtipů funguje. Je to prostě další série Solar Opposites. Doufejme, že se dočkáme další řady. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále je to vtipné a plné nápadov a odkazov. Mimo príbehov z the Wall ( ktoré po prvýkrát pôsobia nemastno, neslano a vyzerajú, že naplno vyčerpali svoj originálny potenciál) tu máme ešte príbehy Silvercops ( ktoré majú v rámci série silnejšie aj slabšie miesta). Takže prvýkrát tu máme sériu, kde ma bavili Korvo a jeho nesúrodá rodinka mimozemšťanov viac. Z postáv najviac kraľuje Pupa ( tentoraz v úlohe morálneho aj príbehového záchrancu). Zmena hlasu mi kupodivu až tak nevadila. Dan Stevens je iný, ale vôbec nie zlý. Dá sa na neho pomerne rýchlo zvyknúť. Justin Roiland bude síce nenahraditeľný. Aj tu aj pre Ricka a Mortyho, ale tvorcovia sa s tým popasovali obstojne. Každopádne vo finále pozerateľné, zábavné, hoci tomu už niečo chýbalo. Takže za mňa 4.séria 75% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel už mi přijde, že se tvůrci zpočátku velmi kvalitní, byť nehorázně ujeté animované série neví, kam přesně ubrat a po bok naší oblíbené skvadry mimozemšťanů kupí naprosto nesmyslné boční dějové linky, kdy jedna otravná byla nejspíš málo. Ono ale i ty epky, kde figurují naše hlavní postavy, ztratily dávný šmrnc a jak už jsem popsal v komentáři u poslední epizody, doufám, že pátá řada bude poslední. [viděno na Disney+] ()

Zajímavosti (1)

  • Korvo má v této sérii nový hlas, protože Justina Roilanda nahradil Dan Stevens. Streamovací služba Hulu se s Roilandem rozloučila poté, co byl obviněn z trestného činu domácího násilí, ale tato obvinění mu nebyla u soudu prokázána. (Rominator)

Reklama

Reklama