Reklama

Reklama

Samantha (Nicola Correia-Damude) přijíždí na pohřeb svého otce (detektiv), který těsně před smrtí řekl "Katie Owens". Katie Owens je ale už 9 let pohřešovaná a nikdo neví, co se s ní stalo. Když si jde Samantha pro věci po otci, najde mezi nimi i klíček od schránky. V té jsou další dokumenty o Katie. Samantha se tedy rozhodne zjistit, co se s Katie stalo. (RammsteinDE)

(více)

Recenze (5)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová skoro až televizní detektivka, která sice nemá až tak špatný námět, ale škodí jí mysteriózní prvek, který tu působí nepatřičně a především je úplně zbytečný. Nicméně dívat se na to dalo a vedle Ironsidea mě potěšila i sympatická hlavní hrdinka, která sice nepředvádí bůhvíco, ale dívá se na ní dobře. Průměr. 50% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ničím originálny počin, spomenul som si na Davinciho kód či purpurové rieky, ale i na dalšie známe thrillery. Len trocha všímavý pozorovateľ už po chvíli zisti pointu celého filmu. Tá akože diabolsky stvárnená postava v podobe baranej hlavy bola troska od veci a čisto mimo mísu, niečo podobne tu už bolo ajajaj. Nicola nehrala zle, ale táto rola jej naozaj moc nepasovala, vedel by som si tam predstaviť niekoho iného. Horor som tu nepostrehol, len detektívku s prvkami thrilleru, ktorá po obsahovej stránke je zaujímavá, ale má na hovno spracovanie. Slabučké 3*. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Skupina Beatles kdysi vydala singl Helter Skelter (česky páté přes deváté) a to je přesný popis tohoto filmu. Máme zde ženskou, které zemře fotík , ale ještě než vydechne naposledy řekne jí jméno Katie Owens. Katie Owens je holka, kterou ve třídě šikanovali dcera zemřelého ji zmlátila a jakýsi maník ji zdrogoval a znásilnil ona se mezitím už 9 let pohřešuje a nikdo o ní neví. Tak ji ta dcera hledá mezitím ji pronásleduje devítkový kult (už se mě nechce hledat jak se to jmenovalo přesně) a to je celý film. Horor 0 Drama 60 Thriller 60 Nuda 100 navíc hlavní herečka je strašně hnusná ženská a nevytáhne cigáro z držky byl jsem ochotný dat 2 hvězdy kdyby tam byla nějaká rozumná pointa, ale to ne režisér to zamotal ještě více a nevysvětlil. Odpad. ()

Reklama

Reklama