Reklama

Reklama

Britney Spears Live from Las Vegas

(koncert)

Obsahy(1)

Koncert popové princezny Britney Spears, který se uskutečnil 18. listopadu 2001 v MGM Grand Garden Arena v Las Vegas. Jako speciální host vystoupil americký herec Jon Voight. (videofil)

Recenze (6)

Ernia 

všechny recenze uživatele

Britney mám ráda a tohle je první koncert, který jsem od ní viděla a... zklamání. To že Britney moc live nezpívá, ale soustředí se na tanec jsem věděla. Ale že se budu muset koukat na show (po technické stránce sice dokonalou), u které jako by se vymazal zvuk a nahradil se "čistým" CD, do kterýho se občas pustí potlesk fanoušků - to jsem nevěděla. Když si připočtu pitomý kecy při openingu nebo jak děda četl vnučce pohádečku.. OMG! A to Brit ještě dorazila tím, když pronesla větu: I'm not girl anymore (nebo tak nějak). Celý to bylo tak trochu kýčovitý, umělý, Brit jsem nevěřila ani jedno zamávání do publika a navíc - kdo to střihal a upravoval? Tak nudný, dlouhý a nezáživný záběry jsem už dlouho v žádnym záznamu koncertu neviděla ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem a musím říct, že koncert byl odehrán a odzpíván kvalitně, bez ohledu na to, jak moc mám nebo nemám Britney rád. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Na to o jakou má jít "superstar" se mi skoro vůbec nic na tomhle koncertu nelíbilo. Jeviště chabě připravené, zpět/nezpěv. Myslím, že by se Britney měla učit od takové Pink. ()

filzip 

všechny recenze uživatele

Turné se mi líbilo..skvělá show, tanec, sice playback ale britney ten koncert umí odehrááát parádně!!!:))) ()

scr3am 

všechny recenze uživatele

No jo, tady zase hodnotí banda stupidních blbečků, odpůrců Britney Spears místo objektivních lidí. Ten koncert je po technické stránce naprosto dokonalej, na čemž se shodli i kritici, takže nepruďte! ()

Reklama

Reklama