Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co vyhodí 17letého mladíka Nikka z další internátní školy, rozhodne se matka pro radikální krok: posílá ho bydlet s otcem zapáleným archeologem, pro něhož kromě vykopávek neexistuje skoro nic. Syn, relikviemi, hrobkami a náboženskými ikonami zpočátku silně znuděný, začíná poznenáhlu zjišťovat, že zkoumání záhad starodávného světa má něco do sebe, a pomalu přichází tomuto tajuplnému oboru na chuť (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Indy Jones a jemu podobní hrdinové a hrdinky se zase jednou usídlili v hlavách, popřípadě jiných orgánech činných při psaní scénáře, a výsledkem je zábavná podívaná s charizmáčem Arnoldem Vosloo ve vedlejší roli. Jenže uznejte že tenhle typ by musel mít pytel přes hlavu, aby na sebe nestáhnul všechnu pozornost:) Divácky vděčná nenáročná podívaná se spoustou správně namixovaného pozlátka (efektní práce s kamerou, hudba taková jaká by měla být, atd.), stejná Klasse jako Largo Winch, takže 70%. ()

Quendi 

všechny recenze uživatele

Krom celé dobrodružné omáčky mě stejně v seriálu nejvíce zajímal Nikko a Solomon. Vztahy to vždycky nejlépe koření. Trošku prvoplánový, multinárodnostní a multicharakterový tým bez mrknutí oka válcuje Imhotep Arnold Vosloo. Některé díly...ehm, no trošku lacinější. Ale nejvíc zamrzí konec seriálu, zase cliffhanger jako prase. V tom nejzajímavějším to prostě končí:/ ()

Reklama

lift666 

všechny recenze uživatele

Takový průměr,ale přece jen se něčím liší.Nebo ne?No,rozohodně je to seriál pro "prvňáčky"-pro ty,kteří ještě nikdy neviděli seriál tohoto typu.Což vyhrazuje věkovou kategorii od 5 do 10 let ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama