Reklama

Reklama

Danger Route

  • Velká Británie The Eliminator (pracovní název) (více)

Obsahy(1)

Nezáleží na tom, pro jakou vládu pracujete, důležité je, abyste situaci měli pevně v rukou.
Tajný agent s povolením zabíjet Jonas Wilde (Richard Johnson) se právě vrátil z úspěšné mise, o níž si myslel, že je jeho poslední. Velitel rozvědky Canning (Harry Andrews) s rezignací souhlasí, má však připraven ještě poslední úkol. Během likvidace cíle se Wilde zaplete do nebezpečné hry tajných služeb, jež vede k mnoha překvapením. (dopitak)

(více)

Recenze (4)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nevýrazné a nudné Eurospy a lá "James Bond". Film ale bohužel nemá nic ze stylu a lesku Bondovek, je to celé poněkud matoucí, převážně nudné, bez napětí a pořádné akce, titulní hrdina, tajný agent, zde zabijí pomocí prudkého úderu do krku. Zlatá Itálie, kde se tou dobou točily tak kvalitní krimi jako "Qualcuno ha tradito", "Banditi a Milano", nebo "Omicidio per appuntamento". 1* za mladičkou a nádhernou Barbaru Bouchet (23 let) a Carol Lynley (25 let), druhá za finále v noci na lodi, kde musela chudák Barbara protrpět nesmyslné mučení. Právem zapomenutá podívaná. Viděno na kanále MGM, někdy pozdě v noci. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Karlos80 pravdu dí. Je to skutečně tak, kredity patří půvabné blondýnce Carol Lynley (podle všeho se objevila v Playboyi) a především Barbaře Bouchet (ta se svlíkla snad ve všem, co se tisklo). Českého diváka zaujme i Gordon Jackson v roli, jejíž polaritu s ohledem na vývoj zápletky neradno dopředu vyzrazovat. Naštvala mě zadní projekce z Jonasovy lodi, toho snad už na konci 60´s neměli zapotřebí! ()

Reklama

Peabody 

všechny recenze uživatele

MNě, jakkoli s Karlosem obvykle souhlasím, to přišlo o špetku lepší. Ano, je to takový úsporný klon BOnda, komedie tedy podle mne ani v nejmenším, ale Richard Johnson je jako unavený a lehce opotřebovaný necharismatický agent docela slušný, Cowleyho jsem viděl s chutí a hlavně ty holky tady, 25letá krásná liberecká rodačka Barbara Bouchet,  stejně stará Carol Lynley (Poseidon Adventure), se zajímavými lícními kostmi a vedle nich o 11 let starší kdysi hvězda Diana Dors, tady hrající přesně sebe, už trochu moc oplácanou stárnoucí blondýnu, lehce vulgární. Mezi nimi věkově Sylvia Syms, jedna blondýna vedle druhé, bohužel všechny celou dobu oblečené (což mne udivilo zejména u BB, která v Itálii běhala nahá velmi často a slušelo jí to). Zápletka je rutinní, střílí se málo, spíše ruce, ano. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama