Reklama

Reklama

Psycho Cop 2

  • USA Psycho Cop Returns
Trailer

Obsahy(1)

Psychicky narušený policista Joe Vickers (Robert R. Shafer) je zpět! Opět začne krutě postihovat nevinné spoluobčany o kterých si myslí, že porušují zákon. Dokáže ho někdo zastavit? (Fox Mulder)

Recenze (37)

choze 

všechny recenze uživatele

"MÁTE PRÁVO...ZůSTAT MRTVÝ." Jedničku jsem neviděl, ale dvojku u nás vydal Intersonic a šlo o ne nejhorší béčkovou komediální vyvražďovačku vykrádající MANIAC COPA. Plusy: černý humor a kozy kam se podíváš (v roli striptérky Sidarisova múza Julie Strain). Zajímavý režisér, tenhle Adam Rifkin (MUŽ SE TŘEMA RUKAMA, SENZAČNÍ ÚNOS). ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

V druhom pokračovaní sa Psycho Cop viac priblížil svojmu vzoru (Maniac Cop) a svoje pôsobisko presunul z nenápadných prírodných končín priamo do veľkomesta, resp. skôr do jednej budovy, kde si chlapíci pripravili po pracovnej dobe tajnú rozlúčku so slobodou. A nebol by to správny psycho fízel, aby im ju neprišiel skontrolovať. Oproti prvému dielu sa trochu pritlačilo na pílu a všetkého je viac; brutality, napätia, akcie, čierneho humoru, neskutočných psychocopových hlášok i polonahých sexi kočiek, ktoré potešia oko pánskeho diváka. Mne sa film páčil ešte trochu viac ako prvý diel, prakticky to bolo po celý čas veľmi podarené. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Určite lepšie spracovanie a pribudli cecky. Jednotka bola proste ďaleko väčšou amatérčinou. Každopádne, toto je pre moju osobu tak či onak stratou času, lebo toto už v dnešnej dobe nemôže nijak ohúriť, tobôž si plnohodnotne získať priazeň fanúšika slasher žánru .. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Trilógiu "Maniac Cop" poznám veľmi dobre. Je síce pravda, že nemŕtvy policajt Matt Cordell na mňa veľký dojem neurobil, ale videl som viacero krát všetky diely. Priznám sa však, že o existencii titulov "Psycho Cop" som ani nechyroval. Až teraz som sa náhodou dostal ku druhému dielu. Psychicky narušený fízel Joe Vickers mi vôbec nezapasoval. Asi to bude tým, že horrory mám rád, ale policajti sa mi z duše protivia. All Cops Are Bastards (A.C.A.B.). No a tento Joe Vickers bol teda fakt poriadne nesympatický bastard. Satanista, vyšinutý vraždiaci policista. "Psycho Cop 2". Na záver ešte musím podotknúť, že Matt Cordell je oproti tomuto pupkatému psychošovi ťažký frajer. * ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zůstanete tady spolu pohromadě! Tohle je jeden z videokultů mého mladí. Šílenej, nesmrtelnej, satanistickej a vraždící policajt, kterej si s chutí v přestávce mezi mordy zahláškuje. Vedle něj pobíhají ječící polonahý striptérky a kancelářský krysy padají jak mouchy. Naprostá paráda. Ztrať se v pekle ty malej posero.100% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Pro tenhle film mám slabost, protože co si pamatuju, tak to byl pravděpodobně můj vůbec první slasher. Parta kancelařských krys podplatí hlídače výškové budovy, ve které pracuje, aby si tam mohli natahnout chlast a šlapky. Bohužel pro ně se nechovají příliš prozíravě, když jejich plány na večer uslyší při obědě R.R.Shafer v roli zmagořenýho bengáče Joe Vickerse. Co pak následuje je zřejmé. Vickers s klidnem sobě vlastním likviduje postupně jednoho účastníka večírku po druhém. Nechybí humorné hlášky, kozičky striptérek, ani stříkance krve. Pro mě klasika, takže 4*. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce sice přibylo hlášek, nahoty i povedených vražd. I přesto dávám stejný hodnocení. Jelikož prostředí mi bylo bližší v jedničce. Příroda je prostě příroda a žádný pobíhání po věžáku se jí nevyrovná. 3hvězdy. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Strašlivá blbůstka, kterou jsem měl v paměti z dob dávno minulých a musím říct, že dvojka je stejně ulítle blbá jako jednička a liší se pouze počtem obnažených koz, tuším, že 6:0 ve prospěch dvojky:) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Přestože dvojka je mnohými označována za velmi dobrý film, šel jsem do ní s opravdu velkými obavami. Jednička mě totiž zrovna moc neokouzlila, ale přesto jsem jí dal průměrné ohodnocení. A to především díky hereckému výkonu Roberta R. Shafera. Ten si vedl v roli šíleného policisty velmi dobře a některé vraždy stály skutečně za to. Za to s logikou si jednička zrovna moc nepotykala a nejvíc mě sralo to Vickersovo teleportování se kamkoliv. Naštěstí dvojka se vydala jiným směrem a to po všech stránkách. Což bylo jen a jen dobře. Bylo vidět, že změna režiséra tomu jen prospěla. Adam Rifkin vědom si toho, že několikapodlažní budova není zrovna velké terno ve výběru prostředí, se musel uchýlit k věcem, na které jeho předchůdce zřejmě neměl dostatečné „koule“. Zvýšila se brutalita a samozřejmě nesměla chybět ani nahota. V jedničce jsme si museli vystačit jen s holkami v plavkách, ale tady je nám nabídnut přímo jiskřící striptýz trojice striptérek a jedna kancelářská soulož. Což samozřejmě potěší především pány. Nahota však není rozhodně všechno! Joe Vickers má rád zabíjení a hlavně rád působí svým obětem pěknou bolest. Což zde splnil do puntíku. Vražd zde bylo požehnaně a na krvi se nešetřilo. Tu někomu zlomil vaz, tu někdo schytal kulku do hlavy, jiný se proletěl výtahovou šachtou, nebo si „užil“ volný pád ze střechy budovy – no co vám budu povídat. No a v neposlední řadě nesměly chybět ani policistovy hlášky, které si mě získaly již v prvním díle. Takže lehce nadprůměrné hodnocení je zde tentokrát na místě a to zcela oprávněně. 60% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Prvního Psycho Copa jsem si ještě jakž tak částečně užil, samozřejmě že zvráceně, třeba kvůli hlouposti jeho scénáře, špatným ochotnickým hercům, mizerné režii, nebo aspoň coby výtvor poloamatérských nadšenců do slasherového žánru. Ale podruhé už mi zábavný nepřišel ani trochu. Kdo naivně doufal, že se jeho pokračování někam posune, kamkoliv, třeba k zábavnějšímu/propracovanějšímu scénáři, nebo k lepším hercům/režii, bude za svou naivitu po zásluze odměněn devadesátiminutovou retardovanou hovadinou s hýkajícími přehrávajícími dementy a ječícími flundrami se zduřelými umělými cecky. Úplně zbytečný, otravně nudný film. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Proučík Joe Vickers byl ohromný sympaťák, největší klad filmu. Jinak průměrná vyvražďovačka v jednom baráku. Připomíná to Maniac Copa, ze kteréhož si želbohu nepamatuju ani zbla, tudíž nemohu srovnávat. Jinak ale paráda, hláškující polda, zasmál jsem. Snad jen ten konec je trochu blbý. Viděna 80 minutová verze. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

A máme tu ďalší majstrovský kúsok filmovej réžie. A spomeniem ešte napr. taký scenár? Radšej nie. Inými slovami, PSYCHO COP 2 je rovnaká bieda ako predošlá časť. Aspoň, že tu pobehujú striptérky v tangách, ináč by nebolo vôbec načo pozerať. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Priemerná vyvraždovačka ktorá ničím nesklame ale taktiež vôbec nenudí. Narušený policajt znova likviduje všetkých ľudí ktorý sa zúčastnia nejakej oslavy. Sú tu aj dobré scénky a dievčatá ukážu aj kozy takže o zábavu je postarané :). ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Jedničku Psycho Copa považuju za otřesně nepovedenej trash. Někdy se ale, stane zázrak a vyloženě sračková amatérština vyfasuje pokračování, které originál předčí ve všech směrech (ono to teda v případě jedničky, nedá ani moc práce :-)). U Psycho Copa je příčinou osoba režiséra. Adam Rifkin měl v té době silný období na divný, pro někoho kultovní filmy. Například jeho Muž se třema rukama, to je pecka, kterou leckdo nevydýchá. Ale zpět k šílenýmu policajtovi. Hned na začátku překvapí (oproti unylé jedničce) super drajv, kterej chytne a už nepustí. Všechno je tak, jak to v obskurním béčku má být, díky rozumné délce film nenudí, většinu stopáže tam pobíhá spousta polonahých koček (včetně Julie Strain), psycho polda hláškuje jak o život, prostě nádhera. Rifkin naprosto přesně ví co točí, a točí tohle ujetý béčko s až ironickým nadhledem. Navíc je film završenej naprosto nečekaným, fantastickým koncem, u kterýho jsem se opravdu od srdce zasmál (myslím tím scénu před hospodou). Tohle je prostě ten typ filmu, který miluju. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

No tak co k tomuhle objektivně napsat :o) Dnes už spíše komediální podívaná, tenkrát v devadesátých asi dechberoucí nervák. Všechno na pytel, dějem počínaje, dialogy až po samotné herecké výkony. Typická škatulka s nápisem Intersonic, úroveň B-, léta 90' ()

topi 

všechny recenze uživatele

Nostalgie největší! V 93. jsem měl Psychocopa na VHS ještě spolu s Věcí, takže jsem to přehrával jeden čas skoro denně a oba filmy zaráz. Hláškující policajt, satanista Joe Wickers (sympaťák Robert R. Shafer) má svoje zákony a běda tomu, kdo je překročí nebo jakkoliv poruší. Hlášky typu : " Ty děvko, dobře, že jsi v černým, dneska půjdeš na pohřeb! Na svůj! " nebo " Zatýkám Vás, máte právo zůstat mrtvej, máte právo mít svýho advokáta, ale moc by Vám nepomoh, protože jste mrtvej... " a desítky dalších černočerných poznámek dělají z Psychocopa dvojky kultovní záležitost. Ještě musím říct, že jako tenkrát začínající teenager jsem si cvrkal do gatí z těch krásných ženských, kterýma se to ve filmu jen hemžilo a striptýzové nebo šukací scény mě vyloženě dráždili. A úvodní scéna, ve které se ukazuje interiér Wickersova policejního auta je taky kult!! Tohleto je parádní béčko z devadesátých lét, které znám zpaměti (nezapomenutelný je i výborný český dabing o který se postaralo studio Intersonic) a v HD kvalitě je to šmakující žrádlo! 666!!! ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Skvelá, miestami neuveriteľne prehrávana zmes divokej komédie, T&A a samozrejme slasheru. Kills sú dostatočne krvavé, T&A šťavnaté a Psycho cop hláškuje ako early 90s VHS pecky kážu, nič iné sa veľmi nerieši. Prečo nie, VHSková záležitosť ako má byť! ()

Reklama

Reklama