Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Místní prodavač, řezník a kuchař v jedné osobě v jednom malém městečku chystá pro svoje zákazníky a místní občany excelentní hostinu a vyjímečný gurmánský zážitek. Nikdo však netuší, že hostina bude připravena ze zabitých místních dívek, po jejichž vrahovi dva místní policisté již jistou dobu neúspěšně pátrají. Film se zaměřuje spíše na zobrazování gore/splatterových scén, než na samotný děj. (Flipnic)

(více)

Recenze (9)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Skúsim to vyjadriť čo najstručnejšie. Ak by som mal hodnotiť gore a krv, dal by som plný počet. Ak by som však mal hodnotiť inteligenciu filmu, to by som musel ísť pomaly do mínusu. Neskutočne debilné postavy, debilné dialógy, debilný humor, debilný dej, vlastne všetko okrem rezačiek bolo debilné, ale tak, že to až bolí. Čiže objektívne je to za priemerné 3. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Původní verze z roku 1963 byla nářez. Tohle je prostě konina. Je to v podstatě komedie až groteska. Něco jako by ve stylu troma-filmů, ale na to se film bere chvílemi i docela vážně. Celé se to točí kolem kulhavého prodavače, řezníka a kuchaře v jedné osobě, který vraždí během filmu spoustu krásných slečen, aby mohl vytvořit skvostnou gurmánskou hostinu... Film jako takový je i v rámci žánru spíše propadák. Herci hrají hrozně, což není v takovém druhu filmu nic neobvyklého. Děj je v podstatě nulový. Dialogy otřesné a humor trapný. Jedinné, co musím opravdu vyzvednout, jsou gorescény, což je jeden z vrcholů, jaký jsem kdy ve filmech viděl!!! Snad poprvé v životě se mi stalo, že se mi při filmu zvedal žaludek... Za to vše ale může čistá a prostá kombinace gore scén s neustálým jídlem a přípravou jídla jak ze zavražděných obětí, tak s neustálým žraním jedné z hlavních postav filmu - tlustého policajta... Od tohoto filmu jsem čekal mnohem víc. První díl byl v podstatě horror a měl atmosféru, tento film je komedie a nemá nic, kromě excelentních a nechutných gorescén ... A to vše, co zde chybí, způsobuje závažný problém - nudu. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Po voľnom, neoficiálnom pokračovaní "Blood Feast" Jackieho Konga – BLOOD DINER (1987), prichádza po pätnástich rokoch už oficiálne pokračovanie v rovnakom trashovom duchu od samotného otca filmového goru - Herschella Gordona Lewisa. Jeho "Blood Feast 2: All U Can Eat" disponuje, dalo by sa povedať skutočnou nadviazanosťou na udalosti odohrané v roku 1963, kedy Fuad Ramses začal so svojou krvavou hostinou podľa dávnej receptúry. Rodinný klan Ramsesov, v roku 2002 reprezentovaný vnukom Fuada Ramsesa - Fuad Ramses III, nezaprie svoje korene ani v súčasnosti. Obnovenie obetných rituálov v exotickom obchodíku svojho starého otca, sa po znovunabehnutí prevádzky, objavení sochy božskej Ishtar a kuchárskej príručky na jej uspokojenie, znova roztáča. Záplava jednoduchých, ale do čierneho zásahu mieriacich fórov s odkazovou stránkou, haldou nechutností, neskutočným hereckým prejavom vychádzajúcim priamo zo srdca a celkovou radosťou z tvorby pravého trashu, vyznieva aj napriek sfilmovaniu "Blood Diner" o niekoľko rokov skôr totožným štýlom, príbehovým a dejovým zápletkám, rovnako sviežo. Hororový TRASH prvej kateGORiE!!! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento snímok ma mimoriadne pobavil. Hlavne svojím problematickým prístupom k prednesu látky inteligentným spôsobom, v skratke povedané, svojou imbecilitou. Zo začiatku to aj tak vyzerá, divák sa čuduje, na čo za výkaly sa to díva, postavy sú na úrovni fetusu, podobne ich chovanie ( hlavne tie barbíny v spodnom prádle ). Potom však príde to, čo od H.G. Lewisa čakáme, všetko to ostatné dostane zmysel a spustí sa lavína skvelej zábavy. Na toto kultivovanosť netreba. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Další ze splatterových nářezů,který schazuje stále to samé,čím trpí i ostatní produkce tohoto žánru.Přehrávající herci a hlavně naprosto debilní vtípky po celou stopáž filmu.Přijde mi,jako by všichni chtěli napodobit Petera Jacksona a jeho Bad Taste,případně Braindead.Ale to je prostě marný,on sice krapet vytvořil takový subžánr,ale ten je tak ohraničený,že své nástupce může najít jen velmi těžko.Vkládat humorné scény do krvavé řezničiny má své specifika a nikdo,koho neosvítí můza šílenkyně,by se do toho pouštět neměl.Splatter fanoušek si tak může v Blood Feast 2 vychutnat vydařené efekty plné vnitřností,řezání,lámání,vypichování,mrzačení,krvelačného zabíjení a potoků krve vůbec,ale ona veškerá vata mezi tím vším je tak imbecilní,že se jen můžem chytat za hlavu.4* dávám jen za množství a kvalitu řezničin,jinak by šlo o brak. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Herschell Gordon Lewis po druhykrat s nazvom filmu Blood Feast,nazvem to remake takmer po 40 rokoch a vysledok je este horsi ako v roku 1963,katastroficke herecke vykony,v tomto filme sa tazko hlada nieco dobre,hroza a des,jednu hviezdicku dam za gore a pekne zeny...:-) ()

Reklama

Reklama