Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Komediální seriál z originální produkce HBO sleduje osudy třech již delší dobu ženatých přátel a spolupracovníků, kteří mají zcela odlišné pohledy a přístupy jak docílit, aby jejich vztah fungoval. Může ženatý muž přežít v moderní době? Dnes, kdy je více odpovědnosti, závazků a pokušení. Pro muže je na počátku jedenadvacátého století čím dál těžší zůstat šťastný a zůstat ženatý. Tak proč se o to vůbec pokoušet? HBO uvádí komediální seriál, který zkoumá výzvy (skutečné i domnělé) soudobého manželství z jednoznačně mužského pohledu. Dílo tvůrce a producenta Mikea Bindera se soustředí na tři kamarády a spolupracovníky (Mike Binder, Jake Weber and Taylor Nichols), kteří mají společné to, že jsou již dlouhou dobu ženatí, každý z nich má však velice rozdílný názor jak docílit, aby jejich manželství fungovalo. V průběhu dvaceti epizod si seriál posvítí na mnoho manželských fóbií a fantazií - jež jak se zdá číhají za každým rohem - a stejně tak na vynalézavá řešení vymyšlená, aby manželství navzdory všemu vydrželo. (HBO Europe)

(více)

Recenze (9)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Rozhodně bych tenhle seriál nesrovnávala se Sexem ve městě, už proto, že zatímco Sex není ani tak z ženského pohledu, jako z pohledu čtyř velmi specifických bytostí, tady jsou to muži a ženy dohromady. Je dobré vidět a vědět, že si nad smyslem instituce manželství, způsoby, jak to udržovat zuby nehty, nebo důvody, proč jít z kola ven, zda je věrnost blbost nebo nevěra koření vztahu, lámou hlavu taky jiní a jinde. To všechno podané s nadhledem. Naštěstí. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Je to celkem prdel a jako "sexyseriál" docela na úrovni. Nejsem si jist, zda jsem k podobnému hodnocení povolán, ale pokud neměl "výpovědní hodnotu" Sex ve městě (a jestli jo, tak jsem papež), tak u Utrpení ji určitě hledat nemusíte. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Tento seriál ma nečakane dostal. Prikláňam sa k názoru, že je to tak trochu mužskejšia verzia SEXU V MESTE, ale tu sa riešia podstatne bežnejšie (tzn. reálnejšie) a aj vážnejšie problémy vo vzťahu ako len topánky či sexuálna poloha. Je to komédia, ale má taký vážnejší nádych a veľmi dobrých hercov... ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Oproti SEXU V MESTE je to nuda a ako chlap musim povedať, že (aspoň o mne) to nemá nijakú výpovednú hodnotu milé dámy. Inak strašne mi liezla na nervy Mikeova nesympatická a pokrytecká manželka. Boh nás ochraňuj od takej - s prepáčením - "čúzy". Ešte, že sa vo vedľajších úlohách objavovali pekné babenky. Technická poznámka: na HBO aj na STV to bežalo pod názvom UTRPENÍ ŽENATÉHO MUŽE resp. TRAMPOTY ŽENATÉHO MUŽA. (11.11.2004) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mužská obdoba Sexu v meste. Dodnes ma serie, že to zrušili po dvoch sériách a že som si zmazal kazety so skvelým CZ dabingom z HBO. Hlavný hrdina Micky je taký Allenovský podpantoflák, ktorý sníva o tom, že svoju trochu chladnú ženu Sonya Walger podvedie s nádhernou masérkou Ivanou Milicevic. K tomu sa kamaráti s dvoma chlapíkmi s ktorými vtipne a riadne neslušne rozoberajú vzťahy a sex. Vynikne hlavne Jake Weber ako typický kurevník. V obnažených scénach sa tu objaví viacero krásavíc. Skončilo sa to s otvoreným koncom, takže o to viac naserie, že to zrušili. Ale rozhodne neľutujem, že som to sledoval. Nasmial som sa pri tom fakt dosť a kľudne by som si to pustil znova celé. 8/10. ()

Grafito 

všechny recenze uživatele

Nesympatický hlavní hrdina... na jednu malou vyjímku nesympatičtí všichni ostatní herci.. příběhy bez jakékoli pointy (u sitcomu docela malér).. postavy řeší problémy, který jsou člověku pocházejícímu ze srdce Evropy (mě) prostě k smíchu (ironicky).. podprůměr.. ()

Reklama

Reklama