Reklama

Reklama

Síla zvyku

  • Finsko Tottumiskysymys (více)
Trailer
Drama / Povídkový
Finsko, 2019, 75 min

Hrají:

Suvi Blick, Seidi Haarla, Johannes Holopainen, Lotta Kaihua, Pirjo Lonka, Julia Lappalainen, Pinja Sanaksenaho, Krista Kosonen, Tommi Korpela (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Drama Síla zvyku sleduje životy různých žen v průběhu jednoho dne. Hilla se chystá na romantickou dovolenou a Emmi pořádá u sebe doma párty. Když jdou do školy s Miljou, po setkání s cizincem naberou události nečekaný spád. Emppu je rozpolcená mladá herečka, která s obavami nacvičuje svou životní roli. Alexi je nezkušená žalobkyně, která se připravuje na svůj první případ u soudu. Niina je oběť trestného činu, která už několik let čeká na soudní proces. Miia pořádá firemní večírek, ale nálada se dramaticky změní, když její spolupracovnice Katja otevřeně přizná, že ji její šéf obtěžoval. Film vykresluje každodenní život v novém světle. Absurdní humor nás rozesměje i rozpláče. Je opravdu možné, že se tyto věci kolem nás dějí? (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

jsem velký fanda severek ale tohle bylo nějak prapodivné.Povinná mimopracovní setkání.Pokrytectví z toho jen čišelo.Moment kdy ty čtyři drbny předávaly imaginární cenu jakémusi fešákovi.Ten pohled ,kterým je obdařil muvil za vše. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

S tímto úplně nevím co si počít. Ani mě to nerozesmálo ani nerozplakalo a popravdě mě to celkem minulo. ()

Reklama

Galerie (31)

Reklama

Reklama