Reklama

Reklama

Robin Williams: Live on Broadway

(pořad)
všechny plakáty
USA, 2002, 99 min

Obsahy(1)

Komediálne stand-up vystúpenie známeho herca a komika Robina Williamsa na pódiu divadla Broadway. Svojim typickým energickým humorom rozoberie najrozličnejšie témy od politiky a náboženstva až po každodenné situácie. Zoberie si na mušku známe osobnosti nielen z americkej spoločnosti, ale aj svetoznáme celebrity, politikov, spevákov a športovcov. V zábavnej, častokrát odvážnej a až mierne vulgárnej podobe predvedie svoje umenie komika a imitátora tak, ako je to pre neho typické. (Kovlad)

(více)

Recenze (24)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Brilantní Robin Williams v nejlepším stand-up vystoupení, jaké jsem kdy viděl. To, co bez ustání chrlí z rukávů - George Bush, francouzi "Look, I'm giving cigarette to a baby", skotové, atomové bongy, pravdivý výklad Bible, to vše se mi nesmazatelně vrylo do paměti. Je to snad ještě lepší výstup, než předvedl ve Whose Line Is It Anyway. Závěrečná tříminutová scénka "Ladies, do we look like that?" mě dostala do kolen. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

JE tam řada vtipů. Fakt. Je tam i spousta invence. Bohužel je zde též ukníkaný Robinek, působící, jako kdyby rypundou vcucnul týdenní produkci šesti kokainových laboratoří i s přilehlými sklady a pak se na uklidněnou poprášil džberem benzodiazepinů. Takto rozkolísaná osobnost v podobě hlavního a jediného aktéra pořadu mi ruší, skutečně, výrklyš end rýly. Obzvláště když vím, že jel na psychický dluh, který následně splatil i s úroky. Pokud se však při sledování dokážete oprostit od zkoumání hopsálkova duševního stavu, patrně se pobavíte. Jenže nedokážete. Ne poté, co jste toto dočetli. Neděkujte mi. Rádo se sralo. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Vetsina lidi je proti R.Williamsovi zaujata. Ano, natocil spoustu prumernych filmu a jeho klaunstvi hodne lidem nesedi. Ovsem tohle vystoupeni, kdy v neskutecne rychlem tempu chrli z rukavu jeden for za druhym, utahuje si z G.Bushe ci bravurne paroduje francouze, patri k nejvtipnejsim zalezitostem jake jsem kdy videl. Kdo toto uvidi, ten si Williamse oblibi... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Fenomenalne vystupenie preplne kvalitnymi vtipmi v uchvatnom prednese neskutocne enegickeho Williamsa. Ked vidim coho je schopny a ake slabe komedie toci v poslednom obdobi, tak je mi smutno. ()

marcek 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film jsem videl celkem 2x. Jednou sam bez prekladu (trochu rozumim ale ne vsemu) podruhe mi to prekladala teta. I kdyz jsem to videl poprve tak bych dal 5*, protoze tenhle film je sice o humoru, ale taky o vsech moznych kreacich a xichtech a parodiich uzasneho Robina Williamse. Podruhe samozrejme taky 5*. Ani se nedivim, ze to hodnotilo tolik malo lidi - tohle nepochopi i nekteri lidi kteri fakt dobre umi anglicky - musite zit v te zemi a poznat tu kulturu - nekterym vtipum proste nerozumite - americani maji jienj druh humoru. Proste co dodat. Je to perfektni show. Doporucuju vsem i bez titulek. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

To je smršť, masakr, nekončící proud energie se vtipy a narážkami. Robina Williamse jsem znal jako herce, ale po dnešku ho považuji za jednoho z nejlepších stand-up komiků na světě. Je to mistr, dokáže během dlouhého monologu odskočit na zcela jiný vtip či narážku na publikum a poté plynule naváže se stejnou silou. Při vystoupení vypije asi 3 litry vody a do konce své show stačí vše vypotit. Pozitivní energie z něj jenom srší a dosti se liší od ostatních komiků tím, že sice paroduje, ale zbytečně nekleje a nenávist neposílá k divákům. Zesměšňování náboženství, národů, orálního uspokojování žen a dokonce se vysmívá i vlastním extrémně ochlupeným rukám. Nejlepší je hraná scéna ejakulace muže, který po požití Viagry nemůže vyvrcholit. Obdivuhodná nálož až do koce. On je tak rychlý, že jsem někdy ani nestíhal a musel se vracet zpět. 99 minut jede na plný výkon, tomu tleskám. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Masakr. Naprosto neuvěřitelnej výkon v podání Robina Williamse, jeho výstup už se snad ani nedá považovat za stand up comedy spíš za malej atomovej výbuch (atomic bong:)).. a měl by se podávat na těžké deprese. Robin prostě nedělá humor pro inťouše a někdy působí až vulgárně, ale mě osobně tohle fakt nedělá problém..Probírá zde skoty a golf, ganju, sex,chlast, viagru, židy, frantíky, ice fucking, bushe..no prostě všechno a to v takovým tempu, že se sál směje prakticky nonstop. Člověka napadne, že pro všechny kdo to přežili to musela bejt fakt nádherná terapie. Dlouho jsem se takhle nezasmál..I love u Robin..u´re the man :)) ()

KanjiVital 

všechny recenze uživatele

Tohle by měli povinně promítat všem začínajícím, ale i pokročilým komikům. Jedna velká vysoká škola humoru. Nezbývá nic jiného, než si jít koupit lék na všechno - FIA - FUCK IT ALL. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Neskutečná jízda, Williams během 100 minut nezmlkne a neustále přeskakuje za pomoci chytrých oslích můstků z jednoho tématu na druhý čímž nestíhá nikdy nudit. Dle mého je tento HBO speciál ještě zábavnější než novější Weapons of Self Destruction z Washingtonu. Pár vtipů stihlo za deset let nabrat na vráskách, ale Robin Williams byl v té době zaslouženě na svém komediálním vrcholu. 80 % ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Chvilku trvalo, než jsem tomu přišel na chuť. Nakonec jsem zkousnul i přehnaný pohyby a gestikulace a vychutnal si parádní stand-up. Pokud někdy budu mít tolik energie jako Robin, a to v jeho věku, budu si gratulovat. Opřel se snad o každý téma, hlavně teda o Bushe. Ne každej fór je pro Čecha pochopitelnej, ale těch neni zase tak moc. Na hodinu a půl jsem zapomněl na svojí depresi. Děkuju, Robine. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Robin William jede a válcuje všechno co se mu připlete do cesty, ať už je to Amerika, Usama nebo náboženství. Tenhle clapík se nebojí ničeho a skvěle to ukazuje v Show Live on Brodway. Hodinu a půl Robin Williams jede jeden vtip za druhym, že to prostě není možný. Ten chlap je fakt boží. Největší zábava kterou sem za posledních X let prožil. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Pecka. Len obcas clovek musi poznat par miestnych a casovych realii a spominanych osob, pretoze je tam hodne dobovych odkazov. Opat fenomenalna personifikacia, imitacie a herectvo. Videne asi 7x. :) George W. Bush, drogy vs. sportovci, nabozenstva, sex, blizky vychod, politika, kolonoskopia...kvantum tem. :) ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Absolútne naj brilantnejšie.... robin je génius vo svojom obore. Jeho humor je neopakovateľný. Jeho umelecký prejav, je síce hodne svojrázny (ale o tom by to malo byť koniec koncov), no zato o to lepší. Scény ako Michael Jackson, Parodovanie športov či záver s viagrou sú pamätihodné. Nikdy som nevidel nič viac humornejšie a krajšie. týmto skladám hold pred Robinom. U ARE MY MAN!!!! 100% ()

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Všichni co si ucvrnkáváte při sledování Na stojáka, podívejte se na nějakou scénku Robina Wiliamse a třeba pochopíte, co je to stand-up. Tohodle chlapa zbožňuju! ()

yatan 

všechny recenze uživatele

KRAAAAL a legenda vsetkych stand up comedians...jak moze ten clovek slapat tak strasne rychlo a dlho? Najvtipnejsi herec sucastnosti. Jim Carey slape poslusne za nim, ale este stale vo velkom odstupe..V zivote som sa nenasmial za 99min ako pri tomto blaznovi. Francuzi, Golf a fake tits ruleeezzz! If you go to Neverland, its says you need to be this high to ride Michael. :))))))))))))))))))))))))) ()

DöN 

všechny recenze uživatele

See, the problem is that God gives men a brain and a penis, and only enough blood to run one at a time.... Tie accenty co dava su dokonale az na ten nemecky... Rozprava plynulo po francuzsky... Kazdemu kto vie po eng odporucam youtube a pink scarf... ()

Reklama

Reklama