Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Recenze (260)

Cival 

všechny recenze uživatele

Úplně stejné jako jednička. Rychle to uteče, nehraje si na nic víc než na úchylnou šílenost, která je v jádru úplně dementní. Ale párkrát jsem se pořádně zasmál (homosexuální psi) a za těch devadesát minut ani nestačil moc nudit. Každopádně ten film nemá IQ přes 20. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Asi je se mnou něco v nepořádku, ale v tomhle paskvilu jsem nenašla ani jeden vtip. Celé je to neskutečně dementní, trapné a o ničem. Jednička sice nebyla kdovíjak skvělou záležitostí, ale aspoň náznak nápadu tam byl. Dvojka je totální zhovadilost. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Čakal som teda o niečo horšiu paseku aj keď to bolo miestamy až moc gýčové, či už scenáristicky s nulovými dialógmi alebo zasadením príbehu do kongresu vo Washingtone. Aspoň že tam bolo zopár aj keď malých vtipkov ináč by to putovalo hodne do odpadu. Presnejšie 30% viac nie ale aj tak prikláňam sa dole, Reese dnes to máš za jednotku, nič viac nič menej. Na niektoré herečky stvárňujúce političky sa nedalo pozerať - v skratke bol to jeden veľký otras, prečo musia byť tie najväčšie ohavy. ║Rozpočet $45miliónovTržby USA $90,186,328Tržby Celosvetovo $124,914,842║ samozrejme zdvojnásobenie výšky rozpočtu a automatické spackanie príbehu oproti prvej blondýnke - to je klasika pokračovaní ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Trapná a zoufale nevtipná komedie, která snad nemůže přijít vtipná ani blondýnkám s IQ pod padesát. Jedna hvězdička za psíka Bruisera, který přehrává zbytek obsazení o několik tříd. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

DLOUHÉ /světlé/ VLASY, KRÁTKÝ /zatemněný/ ROZUM. Jako plavovlásce se mi po tomhle nebezpečném sequelu snížilo IQ o pár desítek bodů, čili...pohybovala jsem se v záporných hodnotách:) Otcové zakladatelé museli na Arlingtonském hřbitově hrůzou vyvracet náhrobní kámen...Washingtone, třes se. Valí se růžové tsunami, stoprocentní blondýnka s čtyřprocentním psem:-) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Rolfe Kent: 1. We Can - Leann Rimes [3:40] 2. Breakthrough - Hope Seven [2:44] 3. Atomic Dog - George Clinton [4:23] 4. Me Against the World - Superchic(k) [2:58] 5. I'm Just a Bill - Deluxx Fold Implosion [3:26] 6. Sisters are Doin' It for Themselves - Aretha Franklin [4:53] 7. More Bounce in California - Soul Kid Number One [3:59] 8. For What It's Worth - Candyskins [4:00] 9. Power to the People - John Lennon [3:20] 10. America - Lou Reed [2:48] 11. We Can (American) - Leann Rimes [3:36] ()

tron 

všechny recenze uživatele

Jednotku spätne vnímam ako vydarenú komédiu, ktorej tvorcovia dokázali (vzhľadom na nie práve najlepší scenár) obdivuhodne vybalansovať postavy tak, aby sme sa smiali s nimi a nie na nich. Na pokračovanie som sa tešil. Výsledok ma však schladil už po prvých minútach. Neviem, či za to môže zlý scenár, únava materiálu, či nešťastný nápad postaviť dej na utopickom probléme (kvôli jednej advokátke prestaneme prevádzkovať pokusy na zvieratách). Pocity sú rozpačité a za výsledné "až" 2* Pravá blondína 2 vďačí niekoľkým vtipným scénam (invázia sestier zo spolku Delta) a vydarenému obsadeniu (Bruce McGill). ()

Faidra odpad!

všechny recenze uživatele

Nedopatřením jsem z toho kus zahlédla a neblahým děním osudu si to stále ještě pamatuju. Ale nevzdávám se. Stále doufám, že mě z toho pokročilá skleróza vysvobodí. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Dvojkový tak trošku odvar po jedničce - ale budiž! . . . Politický thriller spojený s dramatem o ochraně zviřátek, pejsáčků obzvláště. Sladká rýže s malinovou polevou, bombónek s kokiškem. Bruiserův zákon!!! To je to, oč zrovna ve Washingtonu běží - a kdo ví, ví jak je těžké se v tamní politické vatě udržet. Ellí ta má pod kloboučkem, Bruiser se šťastně potká s maminkou, zviřátka získala sladké zítřky a naše bystrá >šťáva< pomrkává po Bílém domě! . . . Tož to se těším na trojku (nejspíš Ellí v lůžku s pejskem a panem presidentem. Z důvodu mládežipřístupnosti všichni samosebou v růžových kalhotkách... ;-) - - - P.S. Jak tak koukám, intoši i pitoši šílí... ;o))) . . . To tady fakt tak málo jedinců (i zkoušených cinefilcků) pochopilo, že je to satira a parodie nejen na všelijaké ty blondýnky, o pobliticích a jejich nohsledech ani nemluvě...? :-o ()

whack

všechny recenze uživatele

Študentka zistí, že jej kozmetika je testovaná na psíkoch – a ona má rada svojho psíka. Tak s podporou Republikánov rozbehne svoju kampaň založenú na psychologickom vydieraní – argumenty alebo zmienku o kozmetike netestovanej na zvieratách nečakajte: „Oni majú na svojej strane vedcov, štatistiky a fakty!“ Sranda, že niektorí vegáni v tomto filme vidia animal rights agitku. Mne to skôr pripadá ako paródia na animal rights agitku. (BTW, takto to nefunguje. A Republikáni majú v skutočnosti ekologickú politiku TAKÚTO.) ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Velké množství natočených filmů nese nějaké poselství a konkrétně u tohodle to není možné přehlédnout. Je to praštěná komedie se vším všudy, přistihla jsem se jak kroutím hlavou nad stupiditou jednotlivých postav, hlavně těch v místní americké, politické scéně. Tak aby se na plné kolo a před všemi kamerami hlasitě rozeštkala jedna zákonodárkyně kvůli tomu, že na své rty použila rtěnku Malina č. 6 a druhý otevřeně přiznal, že jeho pes je gay ... hihi, no ... důležité je ale to poselství, ne? Je třeba bojovat za práva těch co nemohou mluvit a bránit se proti bezohledné pokusárně jednotlivých kosmetických ústavů. Tak si myslím ... který kocour zaplatil životem za to, že si každý den můžu promašťovat pleť Niveou? Mazat si obličej krémem budu ale stále ... "a hlavně nemyslet!" ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ja by som tento film nevidel až tak kriticky ako mnohí ostatní užívatelia. Je to hlúpučká, roztomilo politicky naivná komédia, z ktorej amerikanizmus priamo sála. Reese Witherspoon v úlohe čerstvo vyštudovanej právničky, so spôsobmi "blondýnky" je myslím v pohode. To tiež tvrdím i o ostatných zúčastnených hercoch. Ak príjmete "Pravú blondýnku 2" s úplným nadhľadom, tak má šancu vás príjemne pobaviť. ** ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem před necelými čtyřmi roky v kině. Tehdy jsem udělil tři hvězdičky. Nyní jsem si film osvěžil v TV. A uděluji dvě hvězdičky, protože jsem od té doby zhlédnul docela dost filmů, kterým jsem také udělil tři hvězdičky, ale byly to snímky mnohem lepší, nežli tento. Ano, nezastírám, že jsem se několikrát zasmál. Nezastírám, že jsem se dočkal toužebně očekávaného happyendu. Ale po zralé úvaze musím říci, že hlavní postavě Elle Woodsové jde všechno jak po másle, přes ústrky dosáhne svého, což jí sice pokazí paní poslankyně, ale ona se nevzdá, aby za pomoci svých přátel prosadila nakonec to, o co jí šlo. Což si, při nejlepší vůli, nedokážu představit v reálném světě. Abych tomuto snímku udělil lepší hodnocení, musel by být zařazen do kategorie fantasy. To však není. Film vyloženě vařil z vody, a to vždycky dopadá špatně. Uděluji tedy dvě hvězdičky, a to ještě s trochu přivřenýma očima, protože kdybych nad tím hloubal déle, sklouzl bych v bodovém ohodnocení ještě níže, a to nechci... ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Trapnost a bezduchost prvniho dilu dotahuje tento kousek k dokonalosti. Neztracejte cas ani myslenkou koukat se na to. ()

Reklama

Reklama