Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (260)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Velké množství natočených filmů nese nějaké poselství a konkrétně u tohodle to není možné přehlédnout. Je to praštěná komedie se vším všudy, přistihla jsem se jak kroutím hlavou nad stupiditou jednotlivých postav, hlavně těch v místní americké, politické scéně. Tak aby se na plné kolo a před všemi kamerami hlasitě rozeštkala jedna zákonodárkyně kvůli tomu, že na své rty použila rtěnku Malina č. 6 a druhý otevřeně přiznal, že jeho pes je gay ... hihi, no ... důležité je ale to poselství, ne? Je třeba bojovat za práva těch co nemohou mluvit a bránit se proti bezohledné pokusárně jednotlivých kosmetických ústavů. Tak si myslím ... který kocour zaplatil životem za to, že si každý den můžu promašťovat pleť Niveou? Mazat si obličej krémem budu ale stále ... "a hlavně nemyslet!" ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmu u kterých se musí vypnout mozek a můžete se bavit a jsou filmy u kteýrch ten mozek ani nepotřebujete a nudit se budete i tak. Tohle je přesně případ tohohle já toho snesu dost dokážu pochopit že absolutní looser si může zašukat s překrásnou holkou (příklad Prci Prci Prcičky) že slepá dívka může v x tém dílu vidět (Esmeralda:-) ) a že se dokonce může zamilovat do chlápka z bohaté společnosti (Esmeralda, Divoký Anděl:-) ale co je moc to je moc. Celý film je přehlídka tuposti až to bolí. nejlepší je úvodní děj filmu představte si že bojujete za práva zvířat takže Vám vadí že se zvířata testují na to aby se z nich pak vyráběly rtěnky a podobné věci a to proti čemu protestujete sami děláte fakt mazec:-) Takže Ellie tu má v každém záběru jiné vlasy (asi to dělají nějak uměle a ne z těch psů :-) pokaždé má jiné nehty a tak by se dalo pokračovat. Nezasmál jsem se ani jednou jen kroutil hlavou nad tím že to bylo čím dál horší taneček před poslancema WTF? až to pokročilo v absolutní stupiditu řeči před poslancemi typu já mám nové vlasy WWWTF. A já se ptám mám já tohle zapotřebí nemám je to sračka odpad a kdovíco horšího je akorát mě zaráží hodnocení tyhle filmy by měly byt dané na rovinu Sam Doma 3 a nemít 30 procent (jen 1 procento nad modrou hranicí) ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Zcela souhlasím se zajímavostí: Tento film byl v roce 2006 ohodnocen časopisem Entertainment Weekly jako 25. nejhorší pokračování, které bylo kdy natočeno. Je to stupidní, není to vtipné a i zápletka je na neskutečně nízké úrovni. Divím se, že do něčeho takového Reese Witherspoon vůbec šla. Film jsem dokoukala pouze z důvodu, abych si byla jistá, že se na konci neobjeví nějaký nápis - všechno je to obrovský omyl a už se na to nikdy nedívejte!! A ono nic. Alespoň již Reese nekývla na další pokračování :) ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Zde přichází druhý díl a je naprosto jiný a ještě působivější v tom bohatším stylu a smysluplnější náplni. JE to již véce o přátelství, o tom, že žena jako blondýnka působí ve světě mužů a dělá zákony, protože má odvahu a dobrou karmu, tedy ví co s ní dělat. Tento film se mi líbil jako dokument možnosti a odvahy ženy, která si stojí za svým a je jí jedno co si o ní říkají lidé, kteří jsou odvahou a svými vnitřními schopnosti pod ní. Nemohu než hodnotit kladně. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Film 'Pravá blondýnka' měl u diváků vcelku úspěch a tak se tvůrci rozhodli natočit další příhody velice naivní, ale úspěšné Elle Woods v podání grandiózní Reese Witherspoon. Tentokrát se vlivem osudu dostane až mezi politiky ve Washingtonu, D.C. Ale bohužel, nějak to moc nevyšlo. Veškeré kouzlo předchozího snímku je pryč. Naivita a ztřeštěné chování růžové blondýnky je již očekáváno a tak už tolik nepobaví. Přesněji řečeno, nepobaví vůbec. Tady zkrátka platí, že opakovaný vtip už není vtipem. Luskání v kongresu má co do činění s trapností. Citovými výjevy se tu dost tlačí na pilu. Dojemné scény úspěšnosti hlavní postavy fungují, což je asi to jediné, co se na celém počinu povedlo. Možná v tom byl i jistý úmysl. Každopádně je tento snímek značně nepovedený a zbytečně shazuje předchozí díl. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (17)

  • Tento film byl v roce 2006 označen americkým časopisem Entertainment Weekly za 25. nejhorší pokračování, které bylo kdy natočeno. (HappySmile)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 90,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 124,9 mil. (NIRO)
  • Reese Witherspoon (Elle Woods) požádala produkci, jestli by si po natáčení mohla nechat veškeré značkové oblečení, které ve filmu nosila. (HappySmile)

Reklama

Reklama