Reklama

Reklama

Battle at Big Rock

Celý film

Obsahy(1)

Rodinný výlet do přírody se pro pětičlennou rodinu změní v zoufalý boj o přežití. Jejich karavan se totiž ocitl přímo v místě, kde dojde k souboji dinosaurů a pláč nejmenšího z dětí přiláká nechtěnou pozornost. (SOLOM.)

Recenze (44)

Toren 

všechny recenze uživatele

4/10. Byl jsem zvědav, ale tohle bylo příšerný klišé. Triky jsou na kraťas fakt parádní, ale jinak vůbec nechápu, co je na tom atmosférického, zajímavého či unikátního. Jen se tu opakují záběry z minulých dílů, stále se ignoruje logika (to, že se dino objeví na scéně a přitom nevydá ani špetku zvuku je tragédie), rodinka průměrná (to jejich komentování situace je čistý facepalm) a samotné finále doslova komický. Bída. Nejzajímavější na tom všem jsou závěrečné titulky, ale o trojku se fakt začínám solidně bát... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónov║ Kuštovná návnada na Jurský svet 3, verím že Colin Trevorrow to vráti opäť na správnu cestu. /80%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Colin Trevorrow po Jurském světě natočil tenhle 9 minutový kraťas s Dinosaury a je to vizuálně pěkná a atmosférická podívaná. 8/10. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Napriek snahe Andrého Hollanda dosť štandardný kraťas, na ktorom je najzaujímavejšia vízia sveta, v ktorom si idete kúpiť do supermarketu nanuk a cestou doňho vás môže zožerie dilophosaurus. Najviac sa mi z celého filmu paradoxne páčili záverečné titulky (bez irónie). ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Otřesně zahrané, s mizernými efekty a stokrát viděnou dinosauří akcí (otočení hlavy, BIG RAAAAWR, náběh, destrukce, detail na tlamu, utíkání, ječení, rinse & repeat). Potitulkový scény jsou fajn, jinak je ale smutný, kam tahle série upadla. Kde je ten meteor, když ho člověk potřebuje... ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Jak zaznělo minimálně ve dvou komentářích, nejzajímavější jsou tu závěrečné titulky. Jinak otravné a hloupé, zato politicky korektně vyvážené. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Mám dojem, že takhle napínavá nebyla v celém Jurském světě 2 ani jedna scéna. Pokud se třetí film bude držet toho, že dinosauři jsou stále hlavně divoká zvířata, jak se zdá z tohoto kraťasu, bude to dobře. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Bomba. Akorát je po letech trochu smutný, že Jurskej Park aktuálně nabízí to nejlepší ze svýho univerza v krátkometrážním akčním nátěru. Snad teď bude ve třetím filmu o hodně míň kecání a víc podobnejch vylomenin, tohle byl totiž skvělej návrat k adrenalinovým kořenům. Napětí od začátku do konce a výborný závěrečný titulky. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Lepší než hrůzostrašný "Zánik říše", ale nesnáším happy-endy, takže stejně meh. Co chtějí s příběhem udělat dál, to opravdu netuším a nevěřím, že to může dopadnout dobře. Další "Star Wars" prostě.:-/ ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

No aspoň trochu to napravilo pocit z příšerného druhého dílu. Doteď nechápu, co se jim všem honilo v hlavě. Jurský vesmír jsem měl vždycky docela rád a jestli se nepletu, od prvního dílu jsem všechny hodnotil stejně a to 4*. Ale Zánik říše byl ten největší Hollywoodský humus, že i Assvengers jsou proti tomu artový masterpiss. Z tohohle kraťasu je cítit ta stará škola i atmosféra. Akorát se musím smát obsazení. Samozřejmě černoch, manželka latina a děti mixíček a samozřejmě nikdo neumře. Ta korektnost nás zabije. Snad se trojka povede. 80%. ()

classic 

všechny recenze uživatele

V tých ôsmych minútach sa toho udeje požehnane, a stále sa je na čo pozerať, aj keď v typicky americkom štýle, a la Hollywood, čo dosť bilo do očí, ale našťastie je to veľmi stráviteľné, asi aj kvôli tomu, že je to nadštandardne nakrútené, až sa mi na samom konci zatajoval dych, ako to celé skončí (dopadne) ? , keď už v samom záveri, v titulkovej sekvencii, sú použité dokumentárne zábery, a tie len podtrhli celkovú atmosféru, čo už bola vlastne taká čerešnička na torte... V krátkosti načrtnem dej z pohľadu päť-člennej, afroamerickej famílie, ktorá kempuje, kdesi v horách, pričom na návštevu zavíta „nevítaný hosť” , a z prvotného singuláru nastane nebezpečný plurál, a tak budú mať všetci trochu narušený, dovtedy, vskutku pohodový večer... _V dinosauroch sa budú ešte asi dlho vŕtať ? ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Po událostech druhého Jurského světa jsem celkem zvědavý, jakým směrem se tvůrci vydají, a jednou z možných cest je právě tento kraťas. Jakým způsobem se vyrovná lidská populace s naprosto běžným a každodenním výskytem tvorů, kteří vymřeli před 65 miliony let? Tato "jurská jednohubka" nabízí vcelku slušnou akci, minimum děje a zajímavě pojaté titulky. Celé to však hodně sráží otravné herecké výkony. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ale jo, pěknou kůlničku na dříví jim z toho udělal. Tento krátkometrážní kousek s dinosauří tématikou nám vskutku nabídnul vcelku pěkné efekty, jen to řvoucí děcko mě dost sralo a taky fakt, že tam vlastně nikoho nesežral. Marné to však rozhodně nebylo a atmosféra rovněž nebyla vůbec špatná. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Drobná návnada na Dominium. V zásade ale ničím zaujímavá. Tým to ale haniť nechcem. Čokoľvek s dinosaurami mám rád, ale takýto scenár vie napísať každý na záchode. 3* preto, lebo aj napriek svojej jednoduchosti, to v zásade neurazí. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Velice dobrý kraťas, který ukazuje krásnou a určitě ne levnou akční sekvenci, která maximálně využívá interiér jednoho karavanu. Skoro tak dokonale, jako Steven Spielberg svého času využil jedno prosklené auto v prvním Jurském Parku (na cestě, převrácené a zabořené do bahna, vykloněné ze svahu, na stromě a poté sjíždějící ze stromu a pád na zem). Jen za toto přidávám hvězdu navíc, protože samozřejmě v devíti minutách není čas představit postavy a fandit jim. Tady se to může uhrát jen na tu akci a to se podařilo za plný počet. 75% ()

Reklama

Reklama