Reklama

Reklama

Robin Hood

(seriál)
Velká Británie, (1984–1986), 22 h 8 min (Minutáž: 50–102 min)

Hudba:

Clannad

Hrají:

Michael Praed, Jason Connery, Mark Ryan, Clive Mantle, Robert Addie, Ray Winstone, Philip Jackson, Richard O'Brien, Phil Davis, Anthony Steel, Nick Brimble (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Nebylo jich mnoho, ale strach dokázali nahnat dokonale. Vždy se z čista jasna objevili na tom nejnepravděpodobnějším místě a odvážně se stavěli na stranu chudých. Když bylo třeba, neváhali tasit meče a napnout tětivu. Málokdy minuli cíl. Jejich vůdcem byl sympatický Robin, kterého tajemná bytost rozkročená mezi dvěma světy, Herm, pověřila úkolem bránit zlu v jeho rejdech. V tehdejších dobách se o rytířství, gentlemanství a právu dalo mluvit jen stěží. Vždyť když i šlechta kradla a loupila kde jen mohla, jak to potom mělo vypadat mezi poddanými? Robin, jeho milá Marion, Will, Much , Malý John, tlouštík Tuck a saracenský bojovník Nasir se záhy proslavili a to se správci kraje kolem hvozdu Sherwood, siru Guyi z Gisburne, dvakrát nelíbilo. Proto se na Robina snaží všemi možnými prostředky nastražit léčku... (Siriuss)

(více)

Diskuze

BY100

BY100 (hodnocení, recenze)

seriál bol super, ale nepamätám si - bolo to v češtine, alebo v slovenčine?
v tom čase predpokladám že asi len čeština, ale fakt teda neviem

makoko1

makoko1 (hodnocení, recenze)

Skvelý seriál a tá priam mýtická hudba.... Žiaden Robin Hollywood s Costnerom...

ezop1012

ezop1012 (hodnocení, recenze)

hlupe a slabe, mozno je to novym dabingom, asi stary bol o nieco lepsi, ktovie, hodnotenie 2/5, pamatal som si to ovela inak.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Uživatel kalnel smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ivuska76

Ivuska76 (hodnocení, recenze)

Tento film som v detstve milovala a mam ho rada dodnes.Uzastna hudba sk.Clannad v Shervoodskom lese dodavala tu pravu atmosferu.Najlepsi Robin Hood co som doteraz videla kam sa hrabu podobne filmy/ale len casti s M.Praedom on bol ten pravy Robin../

J. K. Lister

J. K. Lister (hodnocení, recenze)

Asi nejmystičtější, nejzajímavější verze Robina Hoodu, která kdy byla natočena. Na působivou hudbu tohoto filmu nelze zapomenout. Nevít o nějakém soundtracku tohoto seriálu? Vím, že takové klasiky jsou těžko k dostání.

jiriluk

jiriluk (hodnocení, recenze)

Michael Praed je jedinej z Robinů, kterýmu jsem věřil, že by mě jako chudýho přišel ochránit, ostatní potkat v lese, tak jim všechno vyklopim a mizim

dobytek

dobytek (hodnocení, recenze)

Já už si z toho sice nepamatuju ani hovno, ale o popularitě tohoto seriálu svědčí už jenom to, že muj spolužák měl psa jménem Nasir a moje spolužačka zase používala později na internetu přezdívku Lady Marion. Jo a taky jsme si jako fakani na Robina Úda hráli.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Velmi pekne vsetkych prosim, keby ze ste natrafili na info ze niektora z CZ alebo SK televizii sa chysta tento serial vysielat, dajte mi vediet. Pre mna ako dieta to bol jeden z najsilnejsich zazitkov a najsilnejsi TV zazitok urcite.

Reklama

Reklama