Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policie má před sebou důležitý úkol. Musí zabránit velkému obchodu se zbraněmi. V Hongkongu má však dojít jen k předávce peněz, což není zločin. Nabízí se jediný způsob, jak obchod překazit - ukrást gangsterům peníze. To ale nemůže udělat policie, a tak je najata zvláštní skupina lidí, kteří pod vedením známého zloděje a podvodníka celou operaci provedou. Nejdříve musí samozřejmě podstoupit speciální výcvik. To ovšem nebude tak snadné, protože jejich instruktorkou je velice půvabná žena, která způsobuje, že pozornost celé skupiny je zaměřena úplně jiným směrem než na studium bojových technik. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to úplne priemerná akčná komédia so Sammom Hungom. Má iba priemerný príbeh o tom ako polícia potrebuje zabrániť mafiánskemu obchodu tak, že im ukradnú peniaze, ale na to potrebujú zásah z vonku a tak vycvičia päť odlišných mužov, ktorí majú akciu uskutočniť. Spracovanie nie je moc zaujímavé, pomerne často nudí. Akcie tu je málo, ale je celkom dobrá, no aj tak sa nič výnimočné nekoná. Z akčného obsadenia z ostatných dielov úplne zmizol Jackie Chan a Biao Yuen, Sammo Hung síce zostal, ale nemá až tak moc priestoru, jedine Andy Lau približne splnil to, čo aj mal. Najviac sa mi páči a aj vrcholom filmu je tréningová akcia s ninjami, kde Andy Lau ukáže výborné schopnosti a nájdu sa v nej aj viaceré dobré nápady. Ale aj akčný záver je na tom celkom dobre. Humoru tu je plno, ale takmer vôbec mi nesadol. Táto nová komediálna skupina je veľmi slabá, väčšina scén v ich podaní, ktoré mali byť vtipné sú skôr trápne. S pôvodnou skupinou sa vôbec nemôžu porovnávať. Aspoň spoločné scény Samma Hunga a Karla Maka sú trochu vtipné, hlavne súboj v blázinci, ale ani to nie je nič výnimočné. Musím povedať, že som dosť sklamaný, ostatné diely z tejto série, ktoré som videl boli podstatne lepšie. Ale raz sa to dalo pozrieť a ten slabý priemer si to odo mňa zaslúži. Objektívna kvalita filmu- 50%, film sa páči mna na 52%. ()

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

V první minutě má fight Hak On Fung a mihne se i jeden z nejlepších akrobatů Hou Hsiao v roli policajta. Bystřejší fandové postřehnou i akrobata Yuena Mo, choreografa Lau Kar Winga a Bolo Yeunga. Jména zní drsně, ale jde o podprůměrnou komedii, kde vynikne jen hrst akčních scén s Andy Lauem, bohužel. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Šťastné hvězdy v akci jsou čtvrtým filmem ze série "Šťastné hvězdy". Kidstuff (Sammo tentokrát pouze ve vedlejší roli) se pro nový úkol snaží sestavit nový pětičlenný tým. Nejzajímavějším členem je mladý Andy Lau jako Lambo. Příběh se opět neobejde bez svádění ženy tentokrát v podobě instruktorky bojových umění Yum Yum. Stará banda má pouze cameo výstup a Jackie Chan a Yuen Biao nedorazí vůbec. Bolo Yeung se objevil v cameo roli diváka, který se dívá na film Srdce draka (1985), kde v hlavních rolích hrají Jackie Chan a Sammo Hung. Producentem snímku Šťastné hvězdy v akci byl Sammo Hung Kam-Bo. HODNOCENÍ 50% ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem uvažoval jaké hodnocení dát. Nová skupina není špatná,vlastně s ní jsem se nasmál nejvíc,než s původní. To,že tu chybí Jackie Chan a Biao Yuen mi zas tak nevadilo,ale tím pádem padá veškerá akce. 80% akčních scén obstarává samotný Andy Lau,který je opravdu výtečný v tom co dělá. Sammo se na půlku filmu ztratí a zase se objeví. Jak u Štastných hvězd se dala půlka filmu vystřihnout a nebo předělat,protože se jednalo zase o partě,která se chce dostat co nejblíž k hlavní hrdince,tady jsem to bral,protože měli výcvik a vyblbovali se. Bitka malinkatá je na začátku,nějaký ten kopanec a pak po několika asi 15 minutách jak jinak Andy Lau s ninji v tréniku. A tím to hasne,Sammo je pasivní snad v závěru,kdy se prostě musí objevit,aby zmlátil nevýrazného záporaka se,kterým si pohrál před tím Andy. Jinak kdo ekceluje je Karl Maka a má to samý jméno Valdi jako v jiné společné komedie se Sammo Blázniví policajti. Ti maj docela vtipnou rvačku v polstrovaném pokoji v blázinci,ne že by byli tak šílení,že se tam dostali,jen náhodou. Choreografie bojových scén není nejhorší,je pěkná,ale málo. Čekal jsme na Bolo Younga,skutečně je,ale jako divák v kině pronese asi dvě věty,škoda. Celou vinu nevidím v hercích,náhodou hráli skvěle,ale v samotném ražisérovi Ericu Tsangovi,který hrál jedno člena ze staré skupiny. On asi zapomněl,že točí akční komedii,ale jenom komedii a na tom se veze celý příběh a u mě nastává těžký úkol. Jednu dobu jsem chtěl dát čtyři hvězdičky,pak zase dvě. Nakonec dávám tři. Nasmál jsem se dost. Akční scény dobře zvládnuté(pravdopodobně na tom měl velkou zásluhu Sammo,který je možná,že i sám natočil) a pak celkový děj. Klidně to mohlo být o půl hodiny delší. Eric se zaměřil na vtípky a trénink a,když ho tlačil čas,tak to nějak nadehnal,aby byl konec. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ten humor je tak křečovitý, až to vlastně ani humorné není. Což je škoda. Soubojů taky málo, nejlepší je ve vypolstrované cele psychiatrické léčebny a trénink s ninji je taky fajn. Jinak je to prostě slabé, dokonce i na film se Sammo Hungem. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

V stvrtom diely serie nastali velke zmeny jak pred tak aj za kamerou. Samma na poste rezisera nahradil komediant Eric Tsang a ustredná pätica hlavnych hrdinov sa uplne obmenila. Pôvodna parta sa tu mihne len v jednej scene a najviac uz klasicky stihne zaziarit Richard Ng, ktory sa tentoraz snazi premenit Midasovym dotykom skalu na zlato. Najvtipnejsia je prva tretina filmu v ktorej sa Sammo Hung dobera s Karlom Makom kvôli Silvii Chang. V tejto chvili sa da film brat ako taky crossover serii Lucky Stars a Aces Go places. Lenze po tomto uvode je Sammo povereny zostavit novy tim luzrov, aby sa kratko nato vyparil a objavil sa prakticky az v zavere, aby trochu vypomohol pri bitkach. Väcsinu filmu sledujeme novu partu zlozenu z ovela menej vtipnych hercov (Anthony Chan, Billy Lau, Alan Tam, Kent Cheng, Andy Lau). Napriek ich nevyraznosti (nejak charakterizovat sa da len Kent Cheng, ktory je tucny a Andy Lau, ktory tu je za toho co sa vie bit) ma predsalen ich snaha zviest instruktorku (krasna Maria Tung Ling) pripadala o triedu zabavnejsia ako v minulom diely, kedze konecne skusaju aj nejake nove triky. Yuen Biao absentuje uplne a Jackie Chan ma cameo necameo vystup. To znamena, ze bitiek vyrazne ubudlo. Okrem obligatneho finale tu je len jedna bitka v ktorej sa predvedie Andy Lau. Pripad priekupnikov zo zbranami nie je prilis prepracovany, ale uz to nepôsobi tak chaoticky a nahodne ako v trojke. Zaporaka stvarnil zakerny (ako inak) Japonec Tetsuya Matsui, ktory da nasej parte vo finale poriadne zabrat. Kvalita bitiek je podla mna stale spickova. Vzhladom na to, ze kaskadersky tim ostal bez väcsich zmien, tak je jedno kto sa akoze bije pred kamerou. V narocnejsich kuskoch su stale dablovany rovnakymi ludmi ako minule. A v zavere si s Matsuiom na chvilu pomeri sily aj Sammo a predvedie aj nejake narocnejsie chvaty. Takze vysledkom je stale nadpriemerna komedia s par kvalitnymi bitkami. 6/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Najslabší zo série akčných komédii Lucky stars. Väčšina humoru tu patrí do kategórie trápny a aj keď dôjde na akciu, tak nič prevratné sa nedeje. Podpriemerná taškarica. A chýba mi tu Jackie Chan. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Taková TV estráda, kde místo baletu Československé televize na konci (A jdeme do finále vážení) a vystoupení spřátelených umělců z východního bloku, se na konci divák dočká solidní bitky. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Kým sa naťahujú Karl Maka a Sammo Hung je to fajn, potom však zmiznú zo scény a miesto nich napochoduje partia superdebilov a rozohrajú supertrapasenie ktoré nepozná medze. Keď začnú predstierať udusenie plynom aby dostali od svojej inštruktorky umelé dýchanie tak som už myslel že zdochnem. Takú nálož ultrainfantilného, megadementného a hyperstupídneho humoru som takmer nerozdýchal ani ja. Najzábavnejší okamih bol Bolo Yeung plačúci v kine na filme s Jackie Chanom. Situáciu zachraňujú zasa Hung s Makom v blázinci a napokon konečne aj vytúžená akcia. Nová hviezdna partia je naozaj hnusná a nevtipná, tá stará vyzerá oproti nim ako géniovia humoru, dokonca aj s tým kokotom čo sa snaží premeniť kameň na zlato silou vôle. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Tento diel o stastnych hviezdach je podla mna najslabsi. Znamu patku podivinov len ukazali na zaciatku a pocas filmu ich vystriedali ini blbci:) Zostal tam len Samo Hung. Aj tito blbci trpia posadnutostou zenami, ale tito mi nejako nesedeli. Boli nezazivni a nudili ma. Uz aj Jackie Chan asi videl ze to nebude dobry film a tak preto dal od tohoto filmu ruky prec a neucinkoval v nom. Najviac co mozem vyzdvihnut boli suboje, ktore boli skvele vo filme a ostatok bola len velka nuda, ktora nemala konca. Skoda, ze tych subojov nebolo moc vela, ako aj v ostatnych dieloch. V tomto filme sa naslo aj nieco malo zabavne, ale nie velmi moc. ()

Filmaris 

všechny recenze uživatele

Do tretice všetko dobré sa v podobe Lucky Stars bohužiaľ nekoná. To, že sa vytratil Jackie Chan a Yuen Biao by vôbec nevadilo keďže nám ostal aspoň Sammo Hung. Problém nastal v réžií a v scenári. Nie je to vtipné, nová pätica kamarátov, ktorá nám je tu predstavená mi prišla veľmi nesympatická a vytratilo sa aj to, čo v týchto filmoch očakávame, a to bojové scény. Do kopy tu máme dve scény, ktoré ale oproti prvým dvom filmom poriadne zaostávajú, čo sa choreografií týka. Nevýrazne, dosť nudné a chýbala mi aj dravosť a výbušnosť. Eric Tsang si skúsil réžiu no bohužiaľ neúspešne. Jedine, čo tu stálo za to je naozaj len to finále, ale to predsa celý film nemôže zachrániť. Fakt, že sledujeme tretiu časť príbehu a Andy Lau tu hrá úplne odlišnú postavu, ako v dvojke Lucky Stars mi do teraz vŕta hlavou. Aspoň, že sa nám na krátky čas ukázala aj pôvodná pätica kamarátov, ktorá mi vyčarila úsmev na tvári. ()

chaosteory 

všechny recenze uživatele

Je to jednoduchý, stejně rychle jako se vypařila stopa po Chanovi, šel i do kopru tenhle film. Za pomalého vytracení zdařilých akcí z předchůdců, se přikradl rádoby humor, který sám o sobě nefunguje. Východní smysl pro zábavu, bez všech těch "martial art" scén, pro mě dost nestravitelný a nezachrání to, ani skvělé obsazení. 2 * jsou až dost. ()

Raziel811 

všechny recenze uživatele

Tímo filmem šla célá série pozvolna do kopru. Další dva díly už zdaleka nebyly jako původní trilogie. Sice tu stále byl Samo Hung, Eric tsang a Richard Ng, ale krom prvně jmenovaného už ostatní neměli tolik prostoru, defakto jen malá camea (zdravíme Bolo Yonga :) ) a nová "skupina" až na mladého Andyho Laua je velmi nezajímavá. Po nedávém opakovaném shlédnutí jsem byl docela zklamán a tak všem doporučuji jakýkoli z předchozích dílů. ()

Reklama

Reklama