Reklama

Reklama

Žít se sebou

(seriál)
  • USA Living with Yourself (více)
Trailer

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Citově vyprahlý Miles podstoupí v lázních v obchodním centru podivný rituál. Když se probudí, zjistí, že je nahrazen lepší verzí sebe sama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

O seriálu jsem v podstatě nic nevěděl až do této doby, kdy mi ho začal podsouvat Netflix. A nakonec proč mu vlastně nedat šanci, když tam hraje sympaťák jako Paul Rudd a má to neotřelý námět. Původní nápad má rozhodně něco do sebe, a i když se pak vydává jiným směrem, než bych čekal, tak stojí za pozornost. Navíc klade otázky, které mě nenapadlo pokládat. Zvláštní, jak člověk dokáže žárlit sám na sebe. Vcelku mě to pobavilo, jen ten úplný závěr s oznámením trochu zklamal, protože necítím potřebu k další sérii. Body dolů za pobočku FBI, ta byla úplně mimo. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tady měl někdo skvělej nápad, ale nakonec ho bohužel nedokázal pořádně uchopit. Od třetí epizody příběh drhne, a pak upadá do nenapínavé nudné slátaniny s podivným zakončením. Paul zahrál obě role velmi dobře, ale já se nemůžu zbavit pocitu, že z toho přes všechnu tu snahu nakonec stejně vyšel jako suchar. Tři hvězdičky za Piňa colada song, pro ten mám velkou slabost. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Niečo čo prudko funguje na výbornej preformácii Paula Rudda. Trochu sci-fi zápletka, ktorá prechádza až do Osho- idných rozmerov uvedomenia funguje na rovinách komédie aj drámy. Dokonca sa z nej stáva natoľko zaujímavý koncept fungujúci aj ako oddychovka aj ako niečo na zamyslenie - hoci je to zamyslenie lightové. Každopádne som zvedavý kam sa to bude uberať. Má to nábeh, aby sa to stalo niečím príjemným. Jediná výtka - Tá špeciálna devíza FBI. Inak spokojnosť. 1 séria - 80% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Označení "Mix komedie, devadesátek a Black Mirror je na místě", doba do nás hučí, že máme být sebevědomí a máme mít rádi samy sebe, abychom mohli mít rádi život, ale tenhle seriál jasně ukazuje, že kdybychom měli přesnou kopii sama sebe doma, bylo by to s tou sebeláskou ještě těžší než to je, protože co může bejt horší, než závist a žárlivost praktikovaná sama na sobě. Líbí se mi jak vždycky, když už to vypadá, že seriál sklouzne moc do komedie, začne hrát pesimistická melodie a celé se to rázem stočí jinam. Na jedno odpoledne super, ale souhlasím s Vxxx, s poslední epizodou jsem si taky říkala: "Ty vole, snad nechtěj zabít celou myšlenku klonování a přejít jen na další (slabší) variaci You me her." ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě toho dost. Rudd. Díl z jejího pohledu. Atmosféra, když to celý přešlo do temnějšího modu. Přesto Žít se sebou působí jako hrstka super nápadů, který ale někdo zmuchlal a netrefil se do koše. Chybí mu kyt. Víc vztahovejch analogií, tenze, ale i prostý logiky (situace typu "manželka si nevšimne, že jí v podkroví dupe chlap" nebo časový lapsy v posledním dílu). Potenciálně velká šleha. Bohužel jenom potenciálně. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (1)

  • Miles Elliot v seriáli niekoľko krát spomenie, že sa narodil v New Jersey, rovnako ako jeho predstaviteľ Paul Rudd. (belinko)

Reklama

Reklama