Reklama

Reklama

My z Kačerova

(seriál)
  • Česko Kačeří příběhy (více)
USA, (1987–1990), 36 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

Ron Jones

Hrají:

Alan Young, Russi Taylor, Chuck McCann, Terence McGovern, Frank Welker, Hal Smith, Hamilton Camp, June Foray, Peter Cullen, Tress MacNeille, Kathleen Freeman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Strýček Skrblík a jeho tři synovci, Dulík, Bubík a Kulík. Kdo by neznal tyto kačery z Kačerova? Když Skrblík, lakomý milionář sídlící v honosné vile, zrovna nestřeží své peníze před zákeřnými Rafany, vydává se na výpravy za dalším bohatstvím. A jeho malí synovci mu v tom pomáhají po boku Rampy McKváka. Proti nim ale stojí dva silní protivníci, Magika von Čáry a kačer Hamoun. Jejich výpravy ale vždy dopadnou dobře a doma na ně už čeká paní Čvachtová a samozřejmě čas od času hostující kačer Donald. (Zoiberg)

(více)

Diskuze

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Haesty

Taky mě to nas...štvalo. Ale lepší než nic. Asi to způsobil Barrandov jak to převzal, možná to už bylo předtím...

Haesty

Haesty (hodnocení, recenze)

Neví někdo proč změnili s novým dabingem i text úvodní písně?

na příspěvěk reagoval Narcis

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

The BEST OF je prvá séria. Druhá je odlišná, ale stále vtipná aj nápaditá. Tretia je už prehnaná. Zhoršila sa animácia aj nápady. Čoraz častejšie do trapnosti. Ešte že len 7 častí.

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Takže Donald sa objavuje a to práve v 1. časti ale aj vo viacerých neskôr.

Dosť ma pobavili dialógy. Napr. tuším v 3. diele Choakim (či ako sa volá) hovorí Držgrošovi: "... ty stará vypĺznutá kačica". Donald, ktorý tam stojí, nato: "Ako sa to rozprávaš s mojim strýkom, ty hňup"?

 

A ešte v ďalších epizódach sa objavujú zábavné dialógy. Napríklad Dúfus v ponorke hovorí Držgrošovi, čo si všetko nabalil so sebou "ryby, ..." a potom hovorí, že je práve v puberte a potrebuje výživu :D.  A Držgroš na to "ty zieš aj za troch". 

Ale je tam kopa rôznych dialógov, keď si pozriete všetky epizódy tak sa celkom slušne pobavíte.

Chen

Chen (hodnocení, recenze)

První foto z nové verze seriálu. A nemůžu říct, že by mě to oslnilo. 

tomalakis

tomalakis (hodnocení, recenze)

"strčte tu čůzu rovnou za mříže" :D jeden z důvodů proč je ten starý dabing lepší...navíc tenkrát jsem si nějak nevšiml, že rafani jsou v každém díle jiní

reich

reich (hodnocení, recenze)

Nikdy jsem tento seriál neměl rád. Mnohem lepší je Rychlá rota.

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Takze co som si po 25 dieloch vsimol. V dieloch vystupuju casto drzgros a synovci, niekedy spolu s tryskacom alebo zlatohrabom. Menej casto dlhoprsti, pani zobakova a dagobert. Malo sa vyskytuju gyro, magicka. Vobec som nevidel goofyho, daisy, donalda, minnie, mickyho a jeho synovcov.

Uvidime, co bude v dalsich dieloch, predsa len 100 casti je 100 casti.

Uživatel breeder smazal svůj příspěvek.

Uživatel breeder smazal svůj příspěvek.

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

A som rad, ze som si DVD nekupil ked sa predavali. Teraz nastavim nahravanie a kazda cast sa mi nahra a zadara :)

Od 1.2 na JOJOVIZII opat repriza. Dockal som sa. Trpezlivost ruze prinasa.

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

V sieti Datart pozorujem vyskyt rozpravok: Kacerovo (aj SK), Alica v krajine zazrakov (tiez SK) a vela dalsich. Chcecknite si

Ria Kon

Ria Kon (hodnocení, recenze)

Rampa je zaručeně nejlepší.
"Ty máš vlastní nehodovníček?"

"No jasně. Dostal jsem ho od pojišťovny. Když potopíp ponorku - mám zadarmo vysavač!"

Němi

Němi (hodnocení, recenze)

Jsou, vzdyt rikam, vsech 100 epizod. Vim to jiste, mam je stazene.

InJo

InJo (hodnocení, recenze)

Pokud vím, tak zdaleky všechny díly se starým dabingem nejsou (pouze s novým), bohužel... :(

Němi

Němi (hodnocení, recenze)

Koukam, ze MagicBox chysta DVD... To jsem zvedavy, cim nas obdari. (Mozna se hodi zminit, ze nejaky cas uz je na netu kompletnich 100 epizod se starym dabingem Ceske televize, kdyby to snad nekoho zajimalo...)

Eoin

Eoin (hodnocení, recenze)

Jedna z mala rozprávok ktoré sú lepšie po slovensky ako po česky..:-)

Němi

Němi (hodnocení, recenze)

DJ: Kompletni "Byl jednou jeden zivot" s puvodnim dabingem je na netu ke stazeni. Zdroj byla samozrejme neci VHSka. Na DVD ten dabing neni, protoze (udajne) se v CT nedochoval kompletni v kvalite, ktera by se dala pouzit. Vydavatel mel tenkrat moznost vydat nekolik epizod s puvodnim a zbytek novym zvukem, ale aby to bylo ucelene, udelal se novy na celou serii. Pokud touzis po tom starem, jiste si nejak poradis ;)
V pripade Kaceru to je k nasrani vic, protoze CT (jako uz nekolikrat) za ten dabing chce nadstandardni castky, ktere nikdo neda (takhle jsem to alespon x-krat cetl). A tech par lidi, co u nas maji vsech 100 epizod v puvodnim CZ, s tim zachazi docela sobecky a nechce je dat na net.

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Němi: O Kaiserově bludičkovém dabingu bohužel vím (nekonečná škoda), ale s tím Byl jednou jeden život jsi mě docela dostal. Myslel jsem, že je to jen další případ, kdy to vyšlo levněji předabovat znovu a tajně jsem doufal ve vydání i "klasické" staré verze :-(

Němi

Němi (hodnocení, recenze)

Z 99% se dabingy delaji nove, protoze vlastnik toho puvodniho za nej chce balik. To 1% je, ze se oficialne nedochoval (treba Kaiserova Bludicka nebo Byl jednou jeden zivot). Barrandov serial myslim vysila cca od poloviny, protoze ma jen dabing TV NOVA. Ta kdysi prebrala puvodni (genialni) dabing CST, ale tusim ze v dobe kdy se rozpadla na dve poloviny o nej prisla. Serial byl tenkrat odvysilany jen z pulky... Bohuzel... na netu je puvodni dostupny jen pro prvnich 50 dilu, ten zbytek je s novym - hnusnym. (A zrovna to je s Fogem jediny dabing, ktery snesu)

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

A prečo podľa vás vôbec predabúvajú filmy/seriály, napr. tento. Ja neviem prísť na rozumný dôvod. Naviac, keď to potom takto sprznia?

902 10

902 10 (hodnocení, recenze)

puvodni cesky "mirko musil, inka secova..." dabing je super, wtz.

4breeder - slovensky dabing bohuzel neznam, stejne jako ukrajinsky nebo mongolsky.

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Pozor, starý dabing DuckTales je kult a Karel Heřmánek jako Rampa McKvák bezchybný. Ale ten nový na TV Barrandov zkrátka nefunguje..

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Český dabing je strašlvej? Neviem, nemôžem posúdiť. Ale čo hovoríte na SK dabing? Mne sa hlasy zdali roztomilé. Hui, Dui a Lui dabovala asi tá istá osoba, čo dabovala aj Kuka na STV, Zobáková mala zas rozvážny hlas. Držgroš mal zasa tiež roztomilý hlas.

Rayman

Rayman (hodnocení, recenze)

Proboha co to je za strašlivej dabing co teď běží na Tv Barrandov???!

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Výborný seriál. Chem aj touto cestou apelovať na Vapet, Nový čas a ostatné DVD vydavateľstvá: dajte nám to, chceme to. Pribaľte tam aj SK aj CZ dabing, tak, ako tomu bolo v prípade Cesty do fantázie. Verte mi, ľudia budú brať, ako díví. Káčerovo už volá: "tu býva možné, smešne aj hrozné..."

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

Tak údajně tento seriál bude od 1. února vysílat TV Barrandov, tak jsem na to zvědavý a docela se těším...

Uop

Uop (hodnocení, recenze)

Vivat Rampa: "K čemu vám bude zlatý houno pane Skrblík?"

Skalala

Skalala (hodnocení, recenze)

To Gaw: jo dávali to i od 18:00 :) na to si taky vzpomínám ... protože hned potom mě posílali rodiče spát... :-D :))) Ale od těch 18 mi nejvíc uvázl v paměti asi Balů (ten medvěd s hydroplánem :) )

berg.12

berg.12 (hodnocení, recenze)

Dufus je Ňouma (v originále Doofus www.mikes-house-of-cartoons.freeservers.com/images/doofus.jpg ). Magika je "von Čáry" a ještě sluha Johan.

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Neohrozený: Strýka Držgroša - strýček Skrblík, Káčera Donalda - stejné :), vynálezcu Gyra - Šikula, Tryskáča-McKáča - Rampa McKvák, Pani Zobákovú - paní Čvachtová, Dlhoprstých - Rafani, Dufusa - nevim, kdo by to mohl být..možná Hamoun?, Magiku - ta zůstala stejná... ještě si vzpomínám na tu malou kačenku s růžovou mašlí, která se kolem paní Čvachtová pořád motala a pokud si dobře vzpomínám, říkali jí Kačka? A kluci byli Bubík, Dulík a Kulík.

Slavomír

Slavomír (hodnocení, recenze)

Som zvedavý na české mená obyvateľov K8čerova, pretože v českom znení, som to nevidel ani raz. My máme: Strýka Držgroša, Káčera Donalda, vynálezcu Gyra, Tryskáča-McKáča, Pani Zobákovú, Dlhoprstých, Dufusa, Magiku.....

Hrabka

Hrabka (hodnocení, recenze)

Když jsem byl malý, byl to jeden z mých nejoblíbenějších seriálů. Časně ráno jsem vstával a těšil se na seriály od Walta Disneyho. Tento jsem měl možná ze všech nejraději. Výborná zápletka každého dílu spolu s osobitým humorem hlavnách protagonistů je nezapomenutelná. Doufám, že až budou vyrůstat moje děti, tak se tento seriál vrátí na obrazovky nějaké české TV stanice.

DareDeVill

DareDeVill (hodnocení, recenze)

Na serii KACEROVA som vyrastal...da best. Ale nikde nemozem zohnat SR dabing, ktory bol podla mna, nehnevajte sa kolegovia, lepsi ako cesky... Ozvite sa plis niekto keby ste mali o SR dabingu nejake info. DIKY

mr.cartman

mr.cartman (hodnocení, recenze)

Jeeee, na tom jsem vyrustal... Jak rika berg.12 v kombinaci s RR to bylo nejlepsi!

berg.12

berg.12 (hodnocení, recenze)

Jistý si tedy nejsem, ale tyhle Disneyovky pamatuju hned po revoluci a vždycky šly v ranním sobotním dvojbloku. Vůbec první kombinace byla ´´My z Kačerova´´ + ´´Rychlá Rota´´.

Gaw

Gaw (hodnocení, recenze)

Tu ctu, jak vsichni pisete, ze jste kvuli tomuto serialu museli brzo vstavat. Je tu nekdo kdo pamatuje jak to davali vzdycky kazdy tyden vecer v 18-00? (myslim, ze to bylo v nedeli) Uplne prvne totiz tento serial bezel v tento cas, bylo to myslim nekdy v roce 92, ale jistej si nejsem.

Stratos

Stratos (hodnocení, recenze)

nejlepsi kresleny serial, jaky jsem kdy videl, ne jako ty dnesni bezduche slataniny aka jetix

AllFilms

AllFilms (hodnocení, recenze)

V Káčerove úžasnom, až zem praská .... Ďalší seriál z našich detských čias plných a zaslúžený 5*

Související novinky

Příběhy z Kačerova se vrací

Příběhy z Kačerova se vrací

17.12.2016

Televizní kanál Disney XD se rozhodl oživit kreslenou legendu. Příští rok se na obrazovky vrátí Příběhy z Kačerova, které se mezi lety 1987 a 1990 dočkaly přesně 100 epizod. Nová verze bude mít… (více)

Reklama

Reklama