Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po sérii rušivých nadpřirozených událostí ve svém domě, Joel (Robert Kazinsky), mladý svobodný otec, má podezření, že jeho syn může být posedlý. (ČSFD)

Recenze (4)

Aceboris 

všechny recenze uživatele

Opäť ďalší film o vymetaní diabla, netvrdím že bol najhorší, ale dosť som sa pri ňom nudil. Podľa mňa by stačilo keby bol zhrnutý tak do 30 minút. Taká menšia časť aktov X. V podstate aj tá jedna časť v aktoch x bola zaujímavejšia ako tento celý film, ale hlavne bola uveriteľnejšie. Tu sa to naťahovalo ako guma v trenkách, večne rozmazaný obraz že ste mali pocit že pozeráte 3D bez okuliarov, žiadna výrazná hudba, alebo herecké výkony, ale čo je najhoršie, že tomu chýbalo napätie, nejaká iskra, niečo vo by Vás vtiahlo do deja a vžili sa do situácie hlavného hrdinu , za mňa slabých 3/10. Neodporúčam ani zanieteným fanúšikom hororu. ()

Reklama

Accuphose odpad!

všechny recenze uživatele

Tak čím začít, mohli bychom začít pokusem o nový přístup k tématu, ale musíme to natočit tak, aby se nikdo moc nebál, to především, herecké výkony nebudeme tak hrotit a oškliváky uděláme spíš takové dětské, aby bylo hned vidět, že nejsou skuteční, přidáme doktora a kněze, abysme dodali uvěřitelnost no a máme to. Výsledek je spíš podobný tomu, jako kdybyste si domluvili rande s holkou u vás doma a pak jste ji slyšeli celou noc u souseda, protože si spletla omylem dveře. Chvílema to nudí a chvílema otravuje, ale těšíte se, až to skončí. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

A máme tu ďalší exorcizmus. Chudobný otec so synom, ktorý je očividne posadnutý, verzus dvaja farárikovia. Žáner, ktorý neprináša ani štipku inovácie, no možno sa snaží upútať rozuzlením, ale v tomto filme to bude najskôr aj tak každému jedno. Malým plusom je to, že sa tvorcovia celkom posnažili na maskách príšer a nejakej potrebnej akčnosti, tak film aspoň ubehne celkom rýchlo. No žiaľ, kamerou to úplne posrali, a to neustále experimentovanie s filtrami celý zážitok z filmu úplne poserie. Herci taktiež nie sú dvakrát sympatickí. Atmosféra či strach chýbajú úplne. Asi je lepšie vyhnúť sa tomu. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Film se odehrává na konci 80. nebo začátkem 90. let, ve filmu se používá móda ze 70. let a dokonce i z roku 2010. (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 23. října 2019 na festivalu Toronto After Dark Film Festival. (ČSFD)
  • Film se natáčel ve městě Santa Clarita (Kalifornie, USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama