Reklama

Reklama

Nan quan bei tui dou jin hu

  • Hongkong 南拳北腿鬥金狐 (více)

Obsahy(1)

Druhé pokračování vypráví o dvojčeti zesnulého Silver Foxe (Jang Lee Hwang), který se snaží pomstít bratrovu smrt a rovněž získat ukrytý poklad pomocí osmi diagramů. Zastavit se ho pokusí dva hrdinové Hsiao (John Liu) a Shen (Tino Wong Cheung). Budou však hrdinové rovnocennými protivníky nesmrtelného dvojčete Silvera Foxe? (Epistemolog)

(více)

Recenze (4)

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Hwang se ukáže až v závěru, kde používá zajímavé boxery s hroty. Ze zbraní uvidíte hůl s šavlí, kopí, železnou ruku a krátké meče. V závěru se v komparzu blýskne i Biao Yuen, jinak v téhle průměrné mlátičce zaujme i komorní hudba. Dějová linka o pomstě začíná tam, kde ve všech bodech zkopírovaný první díl končí. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

I když Dona Wonga v roli Jižního boxera nahradil daleko méně charismatický Chiang Wang, tedy nepřímo, představoval jeho mladšího, ale údajně ještě schopnějšího, bratra, byl jsem s dvojkou Tajných soupeřů ještě spokojenější. Co do scénáře žádná velká změna, stále tu máme obvyklé návštěvy rozmanitých prostranství, nicméně soubojů podstatně přibylo a jejich choreografie má i díky stylově slušně definovaným bojovníkům ještě větší šmrnc než minule. Samotný závěr se skvělým fightem zakončeným antihappyendem mne pak jen utvrdil v nejvyšším žánrovém hodnocení. ()

Modiwish 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl mě uchvátil víc než ten první, ale to bude asi tím, že v posledním souboji Jang Lee Hwang se víc blýsknul víc než v prvním dílu.., výborný film, který mě velmi zaujal,a choreografie soubojů je průměrná, ale posledný boj byl vynikající hlavně i trochu kaskaderské kousky tohle uchvátilo víc jak první díl, přesta dám 4* jako prvnímu, navíc protože mám pro tyhle filmy slabost..Jinak výborná klasika Hong Kongských filmů z 70. let, která každého potěší. ()

Reklama

Reklama