Reklama

Reklama

Wei Si Li zhi ba wang xie jia

  • Hongkong Wai Si-lei ji ba wong se gaap (více)
všechny plakáty

Recenze (4)

Cvalek 

všechny recenze uživatele

Kar Lok Chin není určitě bratr Jet Liho, nikde to není uvedeno a navíc je to nesmysl. Co se týče filmu tak popravdě nic moc i když obsazení je celkem solidní. Akce byla takřka nic moc a tak samo i provedení filmu od kterého jsem čekal trochu víc a to protože film zprvu vypadal docela zajímavě a také i proto že Wiselyho dobrodružství mám celkem rád. Tohle to Wiselyho zpracování spolu s filmem " Seventh Curse, The" se mi moc nelíbí. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsie dobrodruzstva Wiselyho (Chin Kar Lok), ktory sa so svojimi kolegami Annou (Moon Lee) a Chenom (Tsui Siu Ming) tentoraz zapletie do prevratu, ktory uskutocni zly general (Yuen Wah) so svojou sestrou (Sibelle Hu) vo Vietname. Film je plny celkom velkolepych prestreliek a vybuchov, ale cele to na mna pôsobilo monotonne. Proste take tupe nonstop strielanie. Zapletka je podana nezazivne. Postavy mi boli ukradnute. Sklamali ma aj bitky. Od prvotriedneho kaskadera Chin Kar Loka v hlavnej ulohe som ovela viac ako obcasny pôsobivy kaskadersky kusok, ale inak mi choreografia bitiek pripadala fadna a nenapadita. Naviac su aj neprirodzene zrychlovane. Ale kto ma rad velkolepe vojnove prestrelky, tak asi bude spokojny. 4/10. ()

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Akční snímek je zahalen množstvím výstřelů a explozí. Wah Yuen hrajíc ambiciozního generála Nguena spolu s Kar Lok Chinem (mimochodem bratr Jet Li) nabízí však mnohem víc. Rychlé souboje a choreografii má na starost Wing-chuen Yeung. Corey Yuen v roli Wei Tien-Hsiena se na filmu podílel i jako projektant. Dále zde hraje Paul Chun tj.dětská hvězda z 50. let a bratr Davida Chianga. ()

Zajímavosti (1)

  • Corey Yuen v roli Wei Tien-Hsiena se na filmu podílel i jako projektant, Leonard Ho pak jako konferenciér. (Epistemolog)

Reklama

Reklama