Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partia nezávislých tvorcov sa vydáva urobiť promo k ich novému komiksu, v ktorom zohráva hlavnú úlohu vrah menom Slasherman. Autorom je Todd (Jesse Williams), ktorý má problém s tým, ako komiks ukončiť. To nie je jediný problém, s ktorým sa partia bude musieť potýkať, keďže sa v ich okolí začínajú odohrávať vraždy, ktoré sa až príliš podobajú na vraždy z ich kresieb. (Marceloo)

(více)

Recenze (8)

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Audiovizuálně podmanivý malý horor, který umě propojuje znepokojivost a chladné násilí Fincherova Zodiaka s estetikou Texaského masakru (nebo toho, co si všichni myslí, že viděli v Texaském masakru). Má to co říct o umění a říká to sice mnohem brakovější, ale také mnohem stravitelnější a především zábavnější formou než třeba Begosův Bliss. A že to má perfektní kameru a soundtrack taky není na škodu. Tohle se Baruchelovi zkrátka povedlo. Doufám, že i do budoucna plánuje dál režírovat – a ideálně se samozřejmě držet žánru. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušný Slasher, kde se vrah inspiruje hororovým komiksem Slasherman a proměňuje své oběťi v groteskní sochy. Vizuálně to působí schopně, gore je velmi dobré a taková scéna, kdy vrah zaútočí na auto s nožem patří k nejintenzivnějším scénám, které jsem letos viděl. Bohužel postavy moc nezaujmou, napětí takřka chybí a krom vražd, fajn nápadu a záhadného vraha, zde nic jiného chválit nemohu, ale jako jednohubka si myslím, že film obstál. Příběh**, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí****, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí**. 6/10. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia nezávislých tvorcov sa vydáva urobiť promo k ich novému komiksu, v ktorom zohráva hlavnú úlohu vrah menom Slasherman. Autorom je Todd (Jesse Williams), ktorý má problém s tým, ako komiks ukončiť. To nie je jediný problém, s ktorým sa partia bude musieť potýkať, keďže sa v ich okolí začínajú odohrávať vraždy, ktoré sa až príliš podobajú na vraždy z ich kresieb. - Tento horor som objavil úplnou náhodou a povedal som si, že keď tam hrá Jordana Brewster, asi to nebude úplný trash, a aj sa mi to potvrdilo. Hororov s podobným námetom v posledných rokoch vzniklo niekolko, ale aj tak ma táto tematika vždy zaujme. Random Acts of Violence zaujme hlavne drsným vizuálom, výborne spracovaným gore a tajuplným vrahom. V druhej polovici začne nanešťastie výrazne krachovať scenár, a neviem, či mala byť neschopnosť spracovať záver paralelou k neukončenému komiksu, okolo ktorého sa dej točí, alebo či sa im to vymklo spod kontroly. Za zhliadnutie to ale určite stojí. Minimálne pre milovníkov Slasherov. + herečka z The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning + herec z The Cabin in the Woods + herečka z Saw III, Saw IV a Saw V ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

Krásný nápad na děj filmu, aneb jak využít scénář, který vymyslí hlavní hrdina formou komiksu a zároveň bude sloužit jako vyvražďovací scénář pro nás diváky. Postavy se kupodivu nechovaly jako úplní bezmozci, což je třeba ocenit. Žádné dlouhé uřvané ženské opery se nekonaly. Vlastně vrah je vždy naštěstí po chvilce utnul. Co je třeba ocenit, tak jednoznačně fantazie ohledně kreslených vražedných výtvorů v komiksu (kterých mohlo být sakra více!). Tedy kdyby se chtěl režisér vyřádit, mohl zde uspořádat psychopatické gore hody. Jedním obrovským nevyužitým potenciálem (bohužel by to stálo více nákladů) bylo uspořádání mrtvol, jejich masky a veškeré práce s tím spojené. Kompozice jednotlivých záběrů jsou sice věrohodné, působí celkem slušně, ale pořád přicházíme o to hlavní, co chceme všichni vidět. Jedná se o postup, jak vlastně dosáhl těchto různých kompozic lidí. Pak by to bylo za 5*. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Random Acts of Violence", ako amerikánsko - kanadský "fór" v podobe slasher žánru poteší najmä vďaka kratšej 80 minútovej stopáži, ktorá nijak neurazí, pričom i keď je obsah filmu čisto priemernou záležitosťou, v ktorej sa občas mihne niečo pozitívno negatívne, vyslovené vulgarizmy z mojich úst pre tento krát nezaznejú. Sledovateľné to je, akurát si rovnako ako od prvej jebačky, netreba od toho nič sľubovať. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama