Reklama

Reklama

Butt Boy

Trailer

Videa (2)

Trailer

Recenze (4)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Je to naprosto stupidní. Absurdní. Nejsem fanoušek oceňování těhle bizár filmů, protože mi přijde, že se hodně snaží zamaskovat bezradnost nějakým gimmickem. Ale Butt Boy je svou všeobjímající demencí jedinečný filmařský statement, jehož existence je hodnotným vyjádřením ke stavu celé západní civilizace. Protože film o chlápkovi, který si v důsledku krize středního věku začne strkat do zadku tužky, ovladače, psy, děti a nakonec i policejní vyšetřovatele prostě musí být o něčem hodnotném, jinak to není možné. Označení tohohle filmu jako sci-fi je legrační - zajímalo by mě, co tu má být vědeckofantastický aspekt? Možná nám tím distributor chce říct, kam spějeme? Baví mě, že ten film jde naprosto neironicky vykládat jako alegorii hned několika věcí, ale zároveň se tak moc vysmívá jakékoliv "vážnosti" tím, jak hyperseriózné vše podává, že vlastně vůbec nevíte, co si máte počít. Člověk si připadá jako idiot jen proto, že se dobrovolně a vědomě rozhodl to sledovat. Byl snad záměr tohle divákovi říct? Mělo mi po heroickém závěru dojít, jaké nesmysly chci běžně sledovat? Radši tomu dám vysoké hodnocení, abych nějak čas s tím strávený legitimizoval a dal najevo, že to chápu. Takže Cornack nade mnou vyhrál? Asi vyhrál! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Dokonalá ukázka díla, které se bude jevit mnohem zajímavější, odvážnější, zábavnější a ujetější, když vám někdo bude slovy tlumočit jeho námět. Na předlouhých sto minutách pohyblivých obrázků už to bohužel taková hitparáda není. ()

Reklama

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Asi prvních 15 minut filmu se veze hóódně ve stylu a atmosféře dokonalého Swallow (2019). Nešťastný, uvnitř vyhasnutý tatík od rodiny, znuděný k smrti prací, existencí, manželkou, kolegy v práci se naučí uvolňovat svůj stres a přetlak tak, že si strká hmotné věci do prdele. Tato "úchylka" se mu ale rychle vymkne kontrole a ve svojí prdeli nechává zmizet postupně i zvířata a děti (!!!!). Do jeho života vstoupí další nešťastná ztracená, nechutná existence, polda z kriminálního oddělení. Oba se střetnou na sezení anonymních alkoholiků (!WTF!) a polda je přiřazen na vyšetřování případu zmizelého chlapce v práci "Butt Boye". Schyluje se tedy pomalu ale jistě ke konfrontaci těchto "anti-hrdinů", která přejde do osobní roviny a ve filmu se v poslední třetině dějí věci, při kterých se zvedá žaludek, mrazí v žilách krev, svírá hrdlo a hlavně... hlavně!! ... prdelní anální svěrač... Film je zakončen grandiozním finále, při kterým se budete válet po zemi smíchy, zvracet, nebo nevěřícně kroutit hlavou !! Celý film se nese ve snové atmosféře, pomalejším vyprávění někde ve špinavých 80.kách. Je plný odporných sleazy postav s trapností v xichtě a trapným vystupováním toho nejvyššího kalibru!! Film mazec, já se fakt neskutečně bavil, protože nic takovýho jsem nikdy neviděl. A poučení z filmu ?? "Nemějte svoje problémy v prdeli a řešte je! Nebo se vám vyvalí jednou všechny ven !! ... " Mě už se to v životě stalo a není to nic příjemnýho ... :-D ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama